- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.841
Kızlar nasılsınız? hayat nasıl gıdıyor? kımımız eşlerıne kavustu, kımımız kavuşacagı gunu beklıyor sabırsızlıkla. ;Ben bekleyenlerdenım. Kızlar duanıza ıhtıyacım var. Yarın doktora gıdıyorum ınsallah tup bebek tedavısıne baslıyoruz. esım gelene kadar ben kendımle alakalı ön tahlıl aşamasını yapıcam. esım gelınce hersey hazır olacak ınsallah. Ama hem cok mutluyum, hem de cok korkuyorum ıstebenı en ıyı anlayan sızlersınız. Etrafıma soyleyemıyorum bu dusuncemı. Kımse bılmıyor tabı tup bebek olayını. ınsanlara soyleyıp gereksız yer laf yemek ıstemıyorum.
Rabbim mutluluğunuza nurtopu gibi bir bebekle mutluluk katsın inşallahhh.Amin :)Kızlar nasılsınız? hayat nasıl gıdıyor? kımımız eşlerıne kavustu, kımımız kavuşacagı gunu beklıyor sabırsızlıkla. ;Ben bekleyenlerdenım. Kızlar duanıza ıhtıyacım var. Yarın doktora gıdıyorum ınsallah tup bebek tedavısıne baslıyoruz. esım gelene kadar ben kendımle alakalı ön tahlıl aşamasını yapıcam. esım gelınce hersey hazır olacak ınsallah. Ama hem cok mutluyum, hem de cok korkuyorum ıstebenı en ıyı anlayan sızlersınız. Etrafıma soyleyemıyorum bu dusuncemı. Kımse bılmıyor tabı tup bebek olayını. ınsanlara soyleyıp gereksız yer laf yemek ıstemıyorum.
Merhaba arkadaşlar. ben 15 gün önce nişanlandım. ve nişanlım 4 gün önce gemiye gitti. uzun bir süre 5 veya 6 ay kadar uzak kalacağız.zaten Türkiye. de
olduğu zamanlarda da uzağız. Çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruzçok zor bir dönem benim için. Allah kısmet ederse önümüzdeki sene bu zamanlarda evlenmeyi düşünüyoruz. Şuan için tarih belli değil daha erken de olabilir daha geç de. çünkü nişanlım son kez gemiye gitti. ve geldiğinde daha zorlu bir süreç
başlayacak. Çünkü son kez sefere çıktı. İş bulması ve bizim evlilik hazırlıklarımızı tamamlamamız gerekiyor. Bunları yazdım o kadar çok doluyum ki; 3.ncü kez
ayrı kalıyorm ve her seferinde aynı acıyı çekiyorum. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.
öncelikle hayırlı olsun allah taamamına erdirir inşşalh en kısa zamanda..ki allah sabır versin umarım cabucak gecer 5-6 ay senin için...
Merhaba arkadaşlar. ben 15 gün önce nişanlandım. ve nişanlım 4 gün önce gemiye gitti. uzun bir süre 5 veya 6 ay kadar uzak kalacağız.zaten Türkiye. de
olduğu zamanlarda da uzağız. Çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruzçok zor bir dönem benim için. Allah kısmet ederse önümüzdeki sene bu zamanlarda evlenmeyi düşünüyoruz. Şuan için tarih belli değil daha erken de olabilir daha geç de. çünkü nişanlım son kez gemiye gitti. ve geldiğinde daha zorlu bir süreç
başlayacak. Çünkü son kez sefere çıktı. İş bulması ve bizim evlilik hazırlıklarımızı tamamlamamız gerekiyor. Bunları yazdım o kadar çok doluyum ki; 3.ncü kez
ayrı kalıyorm ve her seferinde aynı acıyı çekiyorum. Allah kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın.
Hoşbulduk.Çok teşekkür ederim. Çeyiz alışverişiyle kendimi avutmaya çalışıyorum.hoşgeldinhayırlı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıkla nişanlına kavuşursun
biz nişanlandığımızda tesadüfen gemi samsuna gelmişti nişanı yaptık sabah sefere çıkmıştı çok zor günlerdi ama geçti daha büyük zorluklar geçirdikrabbim sağlık versin hayırlısıyla kavuşalım aşklarımıza
Hoşbulduk.Çok teşekkür ederim. Çeyiz alışverişiyle kendimi avutmaya çalışıyorum.Sizin nişanda gerçekten tesadüf olmuş.Allah hiç kimseye daha büyük zorluklar vermesin. Amin inşallah sevdiklerimize hayırlısıyla kavuşacağız o günler de gelecek inş. Sen evli misin?
evet canım 7 yıllık evliyim ve 5.5 aylık prensesim varbabamızın gelmesinede 1 aydan daha az zaman var inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım önceleri kendim için ağlar dururdum yanlızım aşkım yanımda değil diye ama bu defa hem bebeğime hem eşime ağladım onlar için babasından ayrı bir yavru büyütüyorum babasıda kuzusundan ayrı onun kokusundan uzak :84::84: şimdi bu duruma alışmak yada alışmaya çalışmak
Ay çok zor ve içim parçalandı resmen. bizde bu yüzden denizden kopmamız gerektiğini düşündük. Allah bağışlasın bebişiniTabiki herşeyin hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak. Ama
sana birşey söyleyeyim mi denizcilerin sevgisi aşkı bir başka güzel oluyorÖyle dedikleri gibi her liman olayı filan ben inanmıyorum. Cidden ve esastan çok seviyorlar.ve seviliyorlarAma ama eşiniz bırakmayı düşünmüyor mu? Düzenli bir hayata geçmeyi filan. Ya gerçekten içim acıdı. Sizin hissettiklerinizi resmen hissettim.Bende kendimi düşünürsem bekliyorum sabırla. ama çok da özlüyorum, ihtiyaç duyuyorum ve daha yeni gitti kocaman uzun bir 6 ay var Allah Kavuştursun canım benim.
Kader arkadaslarım Merhaba, Nasılsınız?
bakın esımın facebookta dolasan anketlere verdigi cevap aşagıda. Sizlerle paylaşmak istedim.
Umit answered:
DENİZCİYİ,HALK TERİMİYLE HANGİSİ ANLATIR?
cevap: AİLE VE SEVDİKLERİNE KAVUŞMAYA GÜN SAYAN.
bakın esımın facebookta dolasan anketlere verdigi cevap aşagıda. Sizlerle paylaşmak istedim.
Umit answered:
Umit answered:
ablacım çoook şanslısın snei çokk ama çok seven bir eşin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?