Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Nasılsınız kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.Benimkinin gelmesine 4 güncükkkk kaldııı 3 ay geçti 3 gün geçmiyor diyorummmm oda sen bana sor bide diyor.
gözün aydın canım daha dün gitmişti sanki seninki ya ne kadar çabuk geçti gördün mü:)

Son düzenleme:
gelişme var mı?
gelişme bilemiyorum hergün birsürü yeni haber geliyo ama hangisine inansam bilemiyorum sanırım herşey yolunda
yada ben öyle olduğunu düşünüyorum başka çarem yok çünkü

ilham perisi gözün aydın olsun şimdiden senin adına çok sevindim hayırlısıyla tüm bekleyenlerle beraber bende kavuşayım aşkıma
captanın karısı olsun sen umudunu büyüt sonra tecrübelerine ihtiyacım olacak
bende hiç sevmedim bu yeni halini yabancı geliyo ama alışacağız artık

Allah yardımcınız olsun sabrını selametini hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin rabbim

slm kızlar
herkes nerelerde
ben beklemedeyim hala inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler vereceğim sizlere
önceden ne zaman gelecek of gelemedi ne olcak dertler şimdi ne nezaman geleceği belli nede gelip gelemeyeceği bunca sıkıntıyı para için çekiyoruz ortada oda yok helede böyle bir dönemde olması yani hamileliğime denk gelmesi çok daha üzücü :18: inşallah sağlıkla gelsinde kocam herşeye bi çözüm bulunur

allah bağışlasın annesi canım benim yerim onu abi olacak umut bende yarın tekrar girecem renkli ultrasona bakalım görecekmiyiz cinsiyetini

selam canlarım naber yine yenilenmiş burası:84::84:

sizlere yine uzun bir süre yazamadım eşim yanımdaydı gerçi hala burada ama tatsız şeyler oldu eşime boşanma davası açtım çok mutsuz ve çaresizim herşey başıma yıkıldı ben hiç bir şey böyle olsun istemedim neden böyle bir şey başıma geldi anlamadım kahroluyorum 15 gün içinde eridim bittim ama bu saatten sonra yapacak pek bir şey yok evlilik yıldönümümüzü kutlayamadan ayrılıyoruz

hep takip edip okuodumm sizi topiği..üzüldümmm çook..boşanma sebebiniz ne peki..??

canım ya çok üzüldüm ama bence hemen vazgeçmeseydin tabi ciddi bi durum yoksa ortada daha yeni evlenmiştiniz tadını bile çıkaramadınız canım benim

ayy öle merak ediyorum ki:93:

bende öyle ama gidemedim canım o gün hem rahatsızdım hemde dolmuşçular eylem yaptı hiç biyere çıkamadım ama inşallah cuma günü randevum var bi aksilik çıkmazsa gideceğim hemen yazarım

neler oluyo canım daha herşey çok yeni sanki fazlamı acele ettiniz bazı şeyler için çok üzüldüm bence çözümü olacak şeylerdir iyice düşündünmü

canım ya çok üzüldüm ama bence hemen vazgeçmeseydin tabi ciddi bi durum yoksa ortada daha yeni evlenmiştiniz tadını bile çıkaramadınız canım benim

evet daha çok yeniydik zaten evlendikten sonra ilk bir araya gelişimizdi ama yaptığı terbiyesizliği hazmedemiyorum ama çok seviyorum da Allah kimsenin başına vermesin inan çok zor heleki ailenizden destek görmüyorsanız yapayanlız kaldım bir anda

neler oluyo canım daha herşey çok yeni sanki fazlamı acele ettiniz bazı şeyler için çok üzüldüm bence çözümü olacak şeylerdir iyice düşündünmü

canım geldi ilk bir kaç gün güzeldi herşey ama sonra hep saçma sapan sebepler yüzünden tartışmaya başladık alttan almaya devam ettikçe bağırıp çağırmaya başladı sustum sabrettim psikolojisi bozulmuştur normaldir belki dedim ama en sonunda yine olup olmayacak bir nedenden dolayı şiddete başvurdu neye uğradığımı şaşırdım annemin bile bana bir fiske vurduğunu hatırlamam, bende haliyle surat yaptım ve onunla konuşmayıp evden çıkmaya yeltendim, bırakmadı sarılmaya başladı istemiyorum dedikçe ileri gitti kendimi tecavüze uğramış gibi hissettim ve elinden kurtulduğum an orayı terk ettim. unutamıyorum kadınlık gururuma yediremiyorum çok utanıyorum inanın buraya yazarken bile çok utanıyorum... Ailem sen istedin böyle olmasını şimdi de ne yaparsan yap diyip bana destek çıkmıyor Allaha çok şükür elimde mesleğim işim var yoksa kalmıştım ortada ben bunları hakedecek ne yaptım inanın bişlmiyorum kahroldum. ve bunlara rağmen hala onu çok seviyorum ama geri dönemem artık... çevremdekiler, arkadaşlarım affet tekrarlanmaz diyorlar herkes davayı geri almamdan yana, ama sizcede haklı değilmiyim ben boşunamı evliliğimi bitiriyorum kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…