- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.401
gözün aydın canım daha dün gitmişti sanki seninki ya ne kadar çabuk geçti gördün mü:)Nasılsınız kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.Benimkinin gelmesine 4 güncükkkk kaldııı 3 ay geçti 3 gün geçmiyor diyorummmm oda sen bana sor bide diyor.
gelişme bilemiyorum hergün birsürü yeni haber geliyo ama hangisine inansam bilemiyorum sanırım herşey yolundagelişme var mı?
gelişme bilemiyorum hergün birsürü yeni haber geliyo ama hangisine inansam bilemiyorum sanırım herşey yolunda
yada ben öyle olduğunu düşünüyorum başka çarem yok çünkü
ilham perisi gözün aydın olsun şimdiden senin adına çok sevindim hayırlısıyla tüm bekleyenlerle beraber bende kavuşayım aşkıma
captanın karısı olsun sen umudunu büyüt sonra tecrübelerine ihtiyacım olacak
bende hiç sevmedim bu yeni halini yabancı geliyo ama alışacağız artık
selam canlarım naber yine yenilenmiş burası:84::84:
sizlere yine uzun bir süre yazamadım eşim yanımdaydı gerçi hala burada ama tatsız şeyler oldu eşime boşanma davası açtım çok mutsuz ve çaresizim herşey başıma yıkıldı ben hiç bir şey böyle olsun istemedim neden böyle bir şey başıma geldi anlamadım kahroluyorum 15 gün içinde eridim bittim ama bu saatten sonra yapacak pek bir şey yok evlilik yıldönümümüzü kutlayamadan ayrılıyoruz
sizlere yine uzun bir süre yazamadım eşim yanımdaydı gerçi hala burada ama tatsız şeyler oldu eşime boşanma davası açtım çok mutsuz ve çaresizim herşey başıma yıkıldı ben hiç bir şey böyle olsun istemedim neden böyle bir şey başıma geldi anlamadım kahroluyorum 15 gün içinde eridim bittim ama bu saatten sonra yapacak pek bir şey yok evlilik yıldönümümüzü kutlayamadan ayrılıyoruz
ayy öle merak ediyorum ki:93:
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif
canım ya çok üzüldüm ama bence hemen vazgeçmeseydin tabi ciddi bi durum yoksa ortada daha yeni evlenmiştiniz tadını bile çıkaramadınız canım benim
neler oluyo canım daha herşey çok yeni sanki fazlamı acele ettiniz bazı şeyler için çok üzüldüm bence çözümü olacak şeylerdir iyice düşündünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?