Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

sibelllll özledimmm seniiii( yaw vize haftam yaklaştı eteklerim tutuştu birde gün gününe çalışan biriyim beynim patlayaak sanki klsik öğrenci psikolojisi... napıosun tatlım nasıl gidiyor?

saol canım bende iyiyim nişan için yer buldun mu? az kaldı tabi tatlım biraz daha sabır sonra sende takıcaksın koluna sözlünü herşeyin en güzelini layıkıyla yapacaksın:))bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum noluyor bize anlamadım:S aman bşluğa falan düşmeyelim canım düşsekte biz dolduralım herşeye rağmen güzel olan gülebilmek. bende onun gelmesini itiyorum ama daha çok var, bugün yarılamış olduk günler çabuk geçiyor ama biran önce sarılmak istiyorum. birde geri döndüğünde anlaşamayıp ayrılacaksınız diyenler var hergün başımı ütüleyenler kızıyorum kendime hiç mi dost edinemedim diye... Amannn herşey boş biz mutluyuz ya yeter. Allah hepimize sabır versin sağ sağlim kavuşmayı ve ağız tadını nasip etsin. öpüyorum canım seni çok çok, rabbime emanet ol...

hoşgeldinnnn çok özledim seni deniz ablacım bebiş nasılopuyorumnanaktan
tatlım teşekkür ederim bende çok özledim hepinizi opuyorumnanaktan bebeğim gayet iyi bende eskiye göre çok iyiyim aşkımcımın gelmesinede çok az kaldı bekliyoruz işte guclubacismile

canım ne oldu havalarmı yordu seni zemuszemus inşallah herşey yolundadır ben artık evimdeyim babamızı bekliyoruz tabi gelmesinde herhangi bi sorun çıkmazsa önümüzdeki ay başı burda olacak yani 1 hafta 10 güne kavuşacağız Şeniz

kızlar eşlerimizin yaptıkarı iş çok zor bizimde burda kalıp onları sabırla beklememizde öyle zaman zaman boşluğa düşmeler sanki tek sıkıntılı eşinden ayrı olan benim gibi düşünmeler neden başkaları değilde ben yanlızım demeler ama bütün sıkıntılar bütün yaşananlar aşklarımızı görünce son buluyor göremesek bile tek bi tlf sesi hiç olmadı kısacık bir mesaj hayat zor ama bizimki hepsinden daha zor güçlü olup ayakta durmak ilişkimize sonuna kadar sahip çıkmak zorundayız opuyorumnanaktan

sibelllll özledimmm seniiii( yaw vize haftam yaklaştı eteklerim tutuştu birde gün gününe çalışan biriyim beynim patlayaak sanki klsik öğrenci psikolojisi... napıosun tatlım nasıl gidiyor?

bendeee seni özledimmm canııımmm
bugun gidiyodum güya 2 oldu bu bilet aldım gidemedim bak..Allah sanırım onu görmemi istemıyo yaa anlamadımki..kesin gidicem hiçkimse engel olamıcak diyodum:S gidemedim şaka gibi..işteyim bugun yani..aynı bildiğin gibiyyimm birazdaha iyiyim ama annesiyle konusuyoruz sürekli ve 1 hafta oldu aramaadım hiç..neler duydum bilsen annesinden
pazartesi gidicem ama (inş allahım bi mani keder engel çıkarmazsa :) )
öpüyorum seni derslerinden herseyden önemlii çalış sen inşş bigün konuşuruzz uzun uzunn bebişimm..o arkdaslarının dediklerinide kulak ardı et boşver üzülmeee sakınnnnn....
:teselli:

bitanem nişan için yer bulamadım kesin bişey yok henüz ama salon falan tutamayacağım maddi gücümüz yok bunun için.evde yapsak sığamayız...bizim evin altında boş bir dükkan var bütün arkadaşlarım kınalarını nişanlarını orada yaptılar.bizimkilerde öyle yapalım diyorlar.pek içime sinmiyo.herşeyin çok güzel olmasını istiyorum ama durumlar elverdiğince olucak mecburen...neyapsam bilmiyorum bi gelsinde benim ki oturup konuşucaz artık...Aminn Aminn canım bu güzel dua dileklerin için.içimde öyle çok şeyler birikti ki geldiği zaman ya susup sadece gözlerine bakıcam hiç bişey konuşmadan yada dırdırdır kafasını ütüliycem kaydirigubbakcemile3

captanınkarısı kuzum canım gözünüz aydın...
umudumuz adı gibi umut olsun ailenize, vatanına...
Allah ömür boyu hiçbir sıkıntısını göstermesin size inşallah...

eed canım çok haklısın boşver gönüller bir olsun mutluluğunuz ve birlikteliğiniz sağlam olsun yeter yüzük sadece bir isim...
canım allah bolca sabır versin gerçekten anladım ki gelmesine daha az kaldıkça günler hiç bitmek bilmiyor geleceğine daha çok varken daha rahattım:) sabır diliyorum Allahımdan başka elimden bişey gelmiyor inşş sağ salim gelsinler artık...

slm kızlar umarım herkes iyidir kaydirigubbakcemile3
bende gün sayıyorum ama kaç gün sayacağımı bilmiyorum -tatlicadiarzu-
kasım başı kontrat bitiyor ama hala net bilgi gelmemiş yerine gelecek hakkında :uhm:
inşallah çok fazla beklemeyiz bu son günler çok daha zor geçiyor :a015:
bu aralar topikimiz çok cansız :çok üzgünüm: öpüyorum hepinizi

slm.ben iyiyim.daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum ve sanırım bunu başarabiliyorum.ben her internete girişimde bakıyorum topiğimize ama yazmıyorum.malum yazacak bişey kalmadı.inşallah en kısa zamanda buluşursunuz canım.

bugun cok uzgunum...evlılık yıldonumuumuzdu bugun bızım, tamam yurtdısında herzaman musaıt olamaıyor bası dolu streslı falan fılanda benı aradı ama bugun hatır sormak ıcın. 1 hafta oncedende benım kalasa cıtlattım... ınsan bı hatırlar tamam yasgunlerınde yoksun,cocoukalrınkınde yoksun,yılbaslarında yoksunn hıcbıseyde yoksun ama aaaaaaaa barı evlendığın kısıyle evlendığın gunu hatırla beee adammmm!!!! olan bana oldu ne varsa sınırden yedım sonrada ıstıfra ettım basım ağrıyor mıdem bulanıyor cok sınırlıyım.......bılıyoırum yarın böle olmuycak benım ıcın ama suan ıtıbarıyleee ben ben değilım.........

erkek milleti işte.hiç önem vermiyorlar böyle şeylere.karşısındakine değer vermediğinden değil ama.önemsemiyolar işte nedeni bu.boşver ya takma kafaya.bende hep sinirlenince kendimi yemeğe veriyorum.ayrıldık diye 3 kilo aldım ya.zaten fazla kilom vardı daha bi şişko oldum.göbek fırladı.:)

aminn amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz boshayallersmile
tabikide iyi olacaksın zaman herşeyin ilacı sanki üzülünce ne oluyo olan yine bize oluyo :gitme: sen yinede girince yazki topikimiz sessiz kalmasın opuyorumnanaktan

ayyy her zaman aynısını yapıyo bu erkekler ama onlar orda farklı bi dünyada yaşıyolar eşim hep ben ne zaman ordaysam işte o zaman bizim özel günlerimiz der hatırlasa kendini üzecek yıllar önce bugün evlendik ama eşim çok uzakta kokusundan yoksunum diyecek olumunekankayizsmile lütfen üzme kendini bizimde evlilik yıldönümümüz 9 ekimdi 8 ekimde konuştuk kına gecesi falan diye ertesi gün hatırlamadı gerçi ben sabırsızım hemen dile getirdim oda daha gün bitmedi süpriz bekle dedi beni sakinleştirmek için ama baktım harika bir şiir yazmış okudum ağladım bi daha okuyamıyorum yine ağlıycam bebeğim üzülecek diye sende bekle güzel bişey çıkar er yada geç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet eşlerimiz evlerinden uzakta yedikleri içtikleri yatakları giydikleri hiç bir şey onlar için rahat değil biz olsak dayanabilir miyiz aylarca aklımıza bile gelmez evlilik yıldönümü.hiiiç böyle şeyleri kafanıza takmayın arkadaşlar kendimize mutu olacak başka şeyler bulalım eşlerimizden beklentilerimizi ertelemeliyiz kolay değil onların durumu.....

Yine bir pazar sabahı ve yine çalışıyorum.Yeterli uyunmama rağmen gözlerim yanıyor.Neden bilmiyorum.Umutlarımı canlı tutmaya çalışıyorum.İyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum.
Buarada gost hayırdır noldu?

umutlar...ümitlerr... ve bizz çokmu yalnızız ne kimsemiz mi yok acabaa halaa sabredip bekliyoruzz tmm bitti unuttum dediğinn an tekrarr başa sarıyosunn olmuyo beceremiyosunn onsuz olmayı..ama becermek zorundayız...herşeyden önce kendimiz için yaşamayı bilmeliyiz...

canım inan "önce ben" "herşeyden önce ben" dediğin zaman erkeklerin menziline giriyorsun...maalesef erkek kafası da ruhu da böyle çalışıyor.

karamsarlığa gerek yok canlarım:))

öenmli değil tatlım adanuz ablayla bölümlerimiz hemen hemen yakın gibide ona ödevim konusunda danışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…