- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.081
hayır unutmuyorlar sadece özlem duydukları kişiye daha çok vakit ayırmak istiyorlar:asigim:yaa ciddimisin ben bölee herkeslee falan konusuosun sanıodum megerr tek başını şişiren benmişimm bebişiminnbide herkes buraya sevgilisi yada eşi gidince yazıyo eşleri sevgilileri gelince unutuyolar burayıı :):):)
gostt öptümm senii biitanneemmm aklinialirimsmile (iyki tanıdımm senii ):asigim:
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm yani gost haketmişsin sendesırnaşık şey canımm ya nasıl utanmış sanırım denizin hamile olmuş olması Nesrin'in özel durumu merak ettirdi gostu:teselli: htcvlkn özletme kendini bende seni özledim ama:a015:
canım önce sözünüz hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.
Şimdi sen o yüzüğü taktın ya parmağına bilmediğin, anlayamadığın bir güç hissedeceksin üzerinde.bu seyiri geçen seyirlerine göre daha kolay gelecek bak görürüsün. geçer hayatım ne 4 aylar geçti bu topikte. senin 4 ayında geçer. biraz üzer, biraz yorar, biraz isyan ettirir ama o 4 ay biter sevdiğini karşında görürsün sanki başkası yaşamış o 4 ayı gibi gelir sana.
evet evet barbaros canım ya aynı gemideler ozman ..anladım canım aynı gemideler galiba benimkide perşembe çıkıyor bu gün kocaeline gönderdim. iki bayramıda gömdük denizlere.. barbaros gemisindemi eşin
benimki barbaros gemisinde olacak helocu.
canım çok haklısın boş bulundum ya uyardığın için teşekkür ederim silmek istiyorumda silemiyorum kafam durdu sankikk nın acemi denizci sevgilileri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazmayın hangi gemide olduklarını burası herkese açık bir site bizim dışımızda da görenler, okuyanlar var. bide bu siteye kadın rolü yapıp kayıt olan sapık erkekler var. şaka gibi ama var birkaç olay okumuştum şaşırıp kalmıştım ben de akannehir
silin canlarım o gemi isimlerini bence
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
yaa bide marmaris -aksazda olanlarr varmıı varsa yazarmısnızz konusmak istiyorummm :)
kk nın acemi denizci sevgilileri kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yazmayın hangi gemide olduklarını burası herkese açık bir site bizim dışımızda da görenler, okuyanlar var. bide bu siteye kadın rolü yapıp kayıt olan sapık erkekler var. şaka gibi ama var birkaç olay okumuştum şaşırıp kalmıştım ben de akannehir
silin canlarım o gemi isimlerini bence
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
ayy nası sevındımm bırını bulduguma :) eee aksaz nasıl gıtmıssındırr heralde bende bı kere gıtttımmm kucucuk bıyerdı hıc aklıma gelmezdı sevgılımın oraya tayını cıkacagı falan...
ayy nası sevındımm bırını bulduguma :) eee aksaz nasıl gıtmıssındırr heralde bende bı kere gıtttımmm kucucuk bıyerdı hıc aklıma gelmezdı sevgılımın oraya tayını cıkacagı falan...
cnm yok orda oturmıcam sımdılıkk erkek arkdasımın tayını oraayaa cıktıda belkı ılerde evlenırsek orda olurum heralde yhaaa :):) merak edıorum bende gıdecegı yer nasıl bı yer dıee
bize henüz lojman çıkmadı canım zaten çıksaydı aksazda oturmazdık ben sevmedim orayı. şimdi dalamana geçiyoruz uçucu benim eşim hava denizhıımmm sen aksaz da nıye degılsın :):) artı evet canım aynen hayırlısı olsun senın esının görevi ne neci yanii
Kızlar merhaba...Bende bir denizci eşiyim... Konuyu yeni gördüm bundan sonra burdayım. Seyir zamanı herkese dert yanacağıma halimden anlayan dostlarla paylaşırım özlemimi...
Bu arada hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?