Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba figo'cum iyi pazarlar sana ve tüm arkadaşlara...
ben iyiyim daha yeni kalktım sayılır; kahvaltımı yapıp kendime geleyim gelirim yanınıza...öptüm

BEN SANA KUSMUSTUUM ASLINDA AMA YINE DE SENI YALNIZ BIRAKMAK ISTEMEDIM... OZLEDIM SENI YAAA NERELERDESIN DENIZIM GUZEL IZMIRLIM BENIM.... SANAL DUNYADAKI ILK GOZ AGRIM....sırnaşık şey:dance:

yaremcim mesajını yeni okuyorum tatlışım aslında gönlünü almaya çalıştım senin mesajlarına bakarsan ama buradada yazayım seni çok seviyorum canımcım...kızını da bol bol öpüyorum hayatım:)))
buarada kızlara seni tanıtayım yarem arkadaşımız da komşumuz ve kader arkadaşımızdır(asker eşleri topiğinden)...çok hoş sohbet ve inanılmaz hamarat bir hatun kişidir...ara ara gelsin yanımıza da güzel sohbetinden bizi faydalandırsın lütfen:))

slm kızlar herkese slm.özledim hepinizi.evet eşim geldi ama bugün gene gitti.nöbete.bikaçgün sonra gene gtcek hem nöbet hem seyir bi hafta yok. :KK43: olsun uzakta değil en azından burda.ona seviniyorum.allah hepimize bu sevinci yaşatsın.çok özlemişiz.o da ağladı bende ağladık.bi daha gitmesin böyle uzun.derindeniz beni anladığın çok saolll.figocumm hbr etmişsin saol ama ben dışardaydım görmedim yazdığını.keşke evde olsaydım görürdüm çıkmazdım o gün.ben çıktım o aradı.geldim die.nasıl koştum eve geleyim die anlamadım.hepinizi öptümmm.

ben de geldim
kıslar nasılsın bakalım.nasıl gidiyor hayat.bende bi yalnızım bi eşimleyim.malum nöbet seyir eksik olmuyorrr.gene yalnızım bikaç gün. :KK43:((

sonunda kavustum kocisime ve cok mutlulyum ama mutluluktan hasta oldum geldıgı gunun gecesini hastanede gecirdik ogleye kadar hıc rahat vermıorum valla ..dınlenemeden hastanede sabahladı benımle ama sımdı bıras iyiyim siz nasilsiniz nerelerdesinizz??:nazar:

sonunda kavustum kocisime ve cok mutlulyum ama mutluluktan hasta oldum geldıgı gunun gecesini hastanede gecirdik ogleye kadar hıc rahat vermıorum valla ..dınlenemeden hastanede sabahladı benımle ama sımdı bıras iyiyim siz nasilsiniz nerelerdesinizz??:nazar:

Eylulcum çok geçmiş olsun , dikkat et kendine iki canlısın Allah esirgesin seni de yavrunuda inşallah...

merhaba denizcim bende geldim yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum allah sabırların en büyüğünü versin bilirim beklemek çok zor oluyo geldiğindeki güzellik herşeye deyiyo be

kızlar merhaba kimse görünmüo.ben iyiyim işte bi bakayım dedim kimse yoktur ama gene de bakayım dedim
sengözlerimebaksanab yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.umarım alışmışsınızdır.şimdiden hayırlısı olsun.a.s

merhabalar ben bayan kaptan adayıyım. :) Eşlerini bekleyenler için tavsiyem sadece sabretmektir. Bir zaman sonra karadaki denizcilik firmalarına geçme şansları var, yada olmadı eşlerinide gemide beraber götürebilirler. Ama eşiyle denize çıkmak isteyen varsa biraz cesaretli olmalıdır. Cesaretten kastım ; denizde her an herşey olabilir. Mesela 5-6 metrelik dalgalar bizim için normal hava koşullarındandır. Ama o 5-6 metrelik dalgaların arasında bi büyük dalga oluşur, mesela 15 metrelik dalga oluştu, koca kütle geminin bordasına(yan taraflarına) bi vurur ve gemiyi 2 ye bölebilir.

yada bir gün geminin kıç tarafına hava almaya çıktığınızda; bi dalga vurur ve o sallanmayla denize düşersiniz, pervane sizi çeker, ve bi kaç saniye sonra hücrelerinize kadar bölünmüş olabilirsiniz :KK70: :)

sizi biraz fazla korkuttum galiba :). ama mesleğin iyi yanlarınıda hesaba katmak lazım. Mesela yepyeni yerleri keşfediceksiniz. Hayatınızda görebileceğiniz en güzel yerleri, ülkeleri, şehirleri görebilirsiniz. Yada, geminin yanına gelen yunuslara balık atmamın keyfini anlatamam...

X