Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canlarımm nasılsınız okudum bişeyler şaşırdım kaldım yani:uhm:
adanuz hayırlı olsun canım umarım pişmanlıklar yaşamazsın ama çok güzel ve asla unutulmaz bir anı olarak hep anlatacaksın tebrik ederim
captanın karısı canım ya unutmadın demek hirayı çok beğenmiştim ama hele bi belli olsun ne olacağı hep birlikte karar vereceğiz inşallah umutta harika inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsınız kucağınıza :Saruboceq:
nesrin canım benim çok sevindim inşallah hiç ayrılmazsınız artık rabbim hiç kimselere yaşatmasın :teselli:
htcvlkn sen nasılsın pek yoksun ortalarda eşinden bi haber yokmu canım CADIARZU
gost sen nasılsın haber alabiliyorsun inşallah eşinden
maviboncukum nereledesin özlüyorum seniii
htnkvn sen nerdesin inşallah sıkıntılı bir durum yoktur kaydirigubbakcemile3
bende bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm çok güzel bi duygu eşimin yanımda olmaması tabiki içimi acıtıyor ama yapacak bişey yok hayat ve kuralları :a015:

denizk cım teşekkür ederim canım iyiyim daha doğrusu o kadar çok yoruldum ki bugün:bbo: kayınvalidemin günü varmış koş yetiş dedi apar topar gittim tam 6 saat hiç oturmadan iş yaptım yani heryerim ağrıyor şu an-tatlicadiarzu- amannn gönlü oldu kadıncağızın duasını aldık yeter... bide yakınlaşmış olduk alem kadın yahu o orda çalışsın para göndersin sen de rahat rahat oku işi ne onun diyor koptum :roflol: gelen arkadaşlarına beni akrabası olarak tanıttı bilmiyorum bu iyi bişey mi kötü mü anlayamadım açıkcası ama vardır bir bildiği dedim geçtim...

1 haftadır hiç haber alamıyorum iyidir inş:Saruboceq: bir ara ödemeli arama geldi telefonu açtım yurt dışındandı kesin canımdır demekki sağ salim gitmişler, aramayı kabul ettim ama bağlanmadı sonra ben aradım yine bağlanmadı herhalde o da arayamıyor bilmiyorum ki canım hala öğrenemedim açıkcası nerede çeker nerde çekmez deneyim kazana kazana öğrenicem herhaldefisfisfis 1 hafta önce konuştuğumuzda Türkiye'de liman yapıcaz demişti inş öle bişi olursa 2-3 gün de olsa rahat rahat haberleşiriz bekliyorum işte öylee... Ama kayınvalidem iyi morel verdi bugün o gaz bana baya yeter:roflol::roflol:

sen nasılsın canım? haber alabiliyor musun? Üzülme diyeceğim eşinin yanında olamamasına ama tabiki çok zordur herkes eşini yanında ister böle bir durumda herhalde... Ama şundan eminim ki miniciğin babasının aklı hep sizdedir nasıl heyecanlıdır nasıl seviyordur bebişini, karnına dokunmak için dört gözle bekliyordur..bedenen olamasada ruhen hep senin yanındadır...Hem sen çok şanslısın pek çok bayan eşim beni artık sevmiyor die yakınırken hergün TV başında göbek büyüten kocasınyla uğraşırken, seninki hala sana çok ama çokkkk aşık bunu sakın unutma ve hep gülümse bizim prensesimizde/prensimizde gülümsesin çooook mutlu bir bebiş olsun değil mi?a.s. kendine çok ama çok iyi bak canım biz hep senin yanındayız:enbuyukkk:

denizk canım sen sorunca fark ettim.ben yazmıştım mesajı ama aradım bulamadım. kk da sorun olduğu dönemde mi yazdım ki acaba....
eşim geldi tatildeyiz beraber 1 hafta oldu geleli. buruk geldi o da ben de buruk karşıladım. eskisi gibi çok heyecanlı olamadı. 1 aydır çok gerildik çünkü.bugün geldim yarın indim muhabbeti her gün yaşandı nerdeyse.. seni çok yalnız bıraktım en çok yanında olmam gereken zamanlarda söz gelicem dedim sözümü tutamadım dedi. heyecandan çok burukluk vardı yani. yavaş yavaş normale dönüyoruz ama...o özlem yok mu o özlem...
kalp atışlarını duydun demek kıyamam sana kimbilir ne heyecandır.Allahım seni de captanınkarısını da, tüm anne adaylarını da nazarlardan esirgesin..
biz çocuk planımızı erteledik canım. ben hazır hissedemedim kendimi. eşim de zaten yılın 8 ayı sen yalnız kalacaksın bu kararı sen vermelisin dedi. cesaret edemedim. ailemde yok yanımda, bir de yeni işyerim. ne bileyim gözüm çok korktu...
30 uma kadar yolum var deyip şu an rahatlatıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama anne olma fikri o kadar heyecan verici ki.. sanırım denizci eşinin meleğini büyütmek, denizci eşini beklemekten çok çok daha büyük bir erdem...
inş bir gün o mertebeye de çıkarız...

tabiki önemli olan kendini hazır hissetmek çünkü büyük bir sorumluluk dünyaya yeni bir insan getirmek ama bir o kadarda heyecan verici oğluma cicilerini aldık dün ya anlatamam size onun verdiği hazzı sanki anlıyormuş gibi bide tekmelezmi beni herkesin bu duyguyu yaşamasını isterim en kısa zamanda ama denizci eşi olunca işler değişiyor tabiki iyi düşünmek lazım bide yanlızsan işte o zamn kötüCADIARZU neyse herşeyin en iyisini rabbim bilir
denizk seni o kadar iyi anlıyorumki o ilk pıt pıt sesi insana herşeyi unutturuyor daha bi sıkı bağlanmanı sağlıyor dünyaya hiç görmediğin tanımadığın birini özlemeye ve sevmeye ve korumaya başlıyorsun sanırım bunun adı:ANNELİK
hepinizi kucaklıyorum

ah canlarım benim Allah sabırlar versin sizlere
benim oğlum da denizcilik mesleğini kazandı çocuğum bak denizci eşleri nasıl hasret kalıyorlar gel vazgeç başka seç diyorum anne ben evlenmeyeceğim ki diyor çocuk aklı iştekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımmma.s.Allah kavuştursun en yakın zamanda:Saruboceq:hepimize bolca sabır versin

hoşbulduk canım vereliniortak ben 5 yıl nişanlı 6 yıldırda evliyim canım eşimle tanıştığımda üniversitedeydi şimdi süvari oldu.5 yaşında oğlum var,hakikaten kaptan eşi olmak çok zor.zannediyorum 6 yıllık evliliğimizde hesapladığımda hiç abartmıyorum topu topu 2,5 yıl yüz yüze görüşmüşüzdür.her zaman hasretlik var..:1hug:

hoşgeldin canımmma.s.Allah kavuştursun en yakın zamanda:Saruboceq:hepimize bolca sabır versin

hoşbulduk canım vereliniortak ben 5 yıl nişanlı 6 yıldırda evliyim canım eşimle tanıştığımda üniversitedeydi şimdi süvari oldu.5 yaşında oğlum var,hakikaten kaptan eşi olmak çok zor.zannediyorum 6 yıllık evliliğimizde hesapladığımda hiç abartmıyorum topu topu 2,5 yıl yüz yüze görüşmüşüzdür.her zaman hasretlik var..:1hug:

saol canım benim inş bir ömür birlikte oluruz:Saruboceq:

sende bebişinin kalp atışını duymuşsun maşallah ona nazar değmesin tebrik ederim canım Allah kucağına alıp sevmeyi de nasip etsin:Saruboceq: şimdi sırada ne var cinsiyet mi? zemuszemus öpüyorum canım seni kendinize çok iyi bakına.s.

hoşgeldiniza.s. Bu mesleği seçip kazanmak kadar okuyup okulu bitirmek de bir o kadar zor, dersler ağır diğer bölümlere hiç benzemiyor, İnş sorunsuz başarıyla tamamlar öğrenimini. kendi seçimi seveceğini düşünebiliyorsa yapabileceğine eminse seçilebilecek ideal bir bölüm bence, çünkü diğer bölümlere göre iş imkanı daha açık.

kızlar bugün konuştuk azda olsa benimkiyle sinir etti beni, soru soruyorum hadi hadi sonra sor kapanıcak telefon diyorkötükedihüso tamam diyor sinirlenme gelirim en yakın zamanda düğün yaparız diyor, dedim ben vazgeçtim düğünden falan bizim evimiz yok dedim evimiz yok, tamam diyor onuda halledicem, nasıl halledeceksin denize mi kuracaksın evi dedim, yok hayatım diyor aslında sen baksan bir kaç ev şimdilik bebek olana kadar küçük bir ev bizi idare eder araştır kafana yatanı tut diyor, deli oldum sanki evi tutmakla bitiyor parkeye otururuz artık sanki ev tutmakla bitiyor bu iş eşyası ne olacaksaklava: annemler bir taraftan baskı yapıyor... babam kızıyor dedim o zaman annemlere git aşkım orda kalırız bir müdet diyor... Allahım sabırrr versin bana sabırrr

maşallah size ne kadar güzel 9 yıldır birliktesiniz Allah bozmasın:Saruboceq:Oğlunuzunu Allah bağışlasın abi olmuş o artıkopuyorumnanaktan6 ılda 2.5 yıl gerçekten az:gitme:geçen arkadaşımla konuşuyorum patronu "eşimi göremiyorum ben eve gdeliyorum o gidiyor anca 1 saat görüşüyoruz hafta içi" demiş ne güldüm ama keşke bizde hafta içi 1 saatçik görüp kocaman hafta sonu birlikte olabilsek değil mi canım? ama insan başına gelmeyince bilemiyor işte napalım Allah hayırlısını versin hepimize... Hem güçlüyüz biz tüm kadınlardan güçlüyüzguclubacismile
ben daha 1.5 yıldır denizci sevgilisiyim, canım şimdi stajını yapmak için 6 ay gemiye gitti liman liman dolaşıyor işte...uzak yok kaptanı olacak, nasipse haziranda bitiyor okulu yüzüğümüzü takacağız, benim okulumda ondan bir sene sonra bitecek. Ayrı şehirlerde okuyoruz yani aslında hep ayrıyız ama bu sefere çıkınca iyice ayrı kaldık haber alamıyorum ama dua ediyorum iyidir inş... günler bir şekilde akıp gidiyor nasipse taaa şubatta göreceğim canımı, doğum günüm falan çoktan geçmiş olacak ama takmıyorum o iyi olsun yeter:asigim: işte benim hayatımda böyle canım, bakalım bizde sizin gibi 9 yıl eskite bilecek miyizzemuszemus:1hug: öpüyorum canım

canım ben yorum yapamıyorum gerçekten şaşırdım evli arkadaşlar daha iyi bilirler bu durumlarıbilmiyorumkismile:teselli:

hoşbuldum canımyerimseniben
kendi tercihine bıraktık hayırlısı olsun dedik güzel paylaşımlar diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…