- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.921
merhaba linki yeni gördüm,bende 6 yıldır kaptan eşiyim.:1hug: eşim şuan gürcistan poti limanında beklemekteyim....:1closedeyes:
hoşgeldin canımmma.s.Allah kavuştursun en yakın zamanda:Saruboceq:hepimize bolca sabır versin
hoşgeldin canımmma.s.Allah kavuştursun en yakın zamanda:Saruboceq:hepimize bolca sabır versin
tebrik ederim canım bir ömür birlikte olursunuz inş... üzülme bencede htcvlkn haklı en ilginç nikah sizinki olacak zemuszemus gülücükler eksik olmasın yüzünden
teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin inş ama daha az olaylı bir nikah olsun
canlarımm nasılsınız okudum bişeyler şaşırdım kaldım yani:uhm:
adanuz hayırlı olsun canım umarım pişmanlıklar yaşamazsın ama çok güzel ve asla unutulmaz bir anı olarak hep anlatacaksıntebrik ederim
captanın karısı canım ya unutmadın demek hirayı çok beğenmiştim ama hele bi belli olsun ne olacağı hep birlikte karar vereceğiz inşallah umutta harika inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsınız kucağınıza :Saruboceq:
nesrin canım benim çok sevindim inşallah hiç ayrılmazsınız artık rabbim hiç kimselere yaşatmasın :teselli:
htcvlkn sen nasılsın pek yoksun ortalarda eşinden bi haber yokmu canım CADIARZU
gost sen nasılsın haber alabiliyorsun inşallah eşinden
maviboncukum nereledesin özlüyorum seniii
htnkvn sen nerdesin inşallah sıkıntılı bir durum yoktur kaydirigubbakcemile3
bende bebişimin kalp atışlarını duydum ve gördüm çok güzel bi duygu eşimin yanımda olmaması tabiki içimi acıtıyor ama yapacak bişey yok hayat ve kuralları :a015:
merhaba linki yeni gördüm,bende 6 yıldır kaptan eşiyim.:1hug: eşim şuan gürcistan poti limanında beklemekteyim....:1closedeyes:
ah canlarım benim Allah sabırlar versin sizlere
benim oğlum da denizcilik mesleğini kazandı çocuğum bak denizci eşleri nasıl hasret kalıyorlar gel vazgeç başka seç diyorum anne ben evlenmeyeceğim ki diyor çocuk aklı iştekaydirigubbakcemile3
adanuz tebrik ederim:1rolleyes:
hoşbulduk canım vereliniortak ben 5 yıl nişanlı 6 yıldırda evliyim canım eşimle tanıştığımda üniversitedeydi şimdi süvari oldu.5 yaşında oğlum var,hakikaten kaptan eşi olmak çok zor.zannediyorum 6 yıllık evliliğimizde hesapladığımda hiç abartmıyorum topu topu 2,5 yıl yüz yüze görüşmüşüzdür.her zaman hasretlik var..:1hug:
kızlar bugün konuştuk azda olsa benimkiyle sinir etti beni, soru soruyorum hadi hadi sonra sor kapanıcak telefon diyorkötükedihüso tamam diyor sinirlenme gelirim en yakın zamanda düğün yaparız diyor, dedim ben vazgeçtim düğünden falan bizim evimiz yok dedim evimiz yok, tamam diyor onuda halledicem, nasıl halledeceksin denize mi kuracaksın evi dedim, yok hayatım diyor aslında sen baksan bir kaç ev şimdilik bebek olana kadar küçük bir ev bizi idare eder araştır kafana yatanı tut diyor, deli oldum sanki evi tutmakla bitiyor parkeye otururuz artık sanki ev tutmakla bitiyor bu iş eşyası ne olacaksaklava: annemler bir taraftan baskı yapıyor... babam kızıyor dedim o zaman annemlere git aşkım orda kalırız bir müdet diyor... Allahım sabırrr versin bana sabırrr
teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin inş ama daha az olaylı bir nikah olsun
hoşgeldiniza.s. Bu mesleği seçip kazanmak kadar okuyup okulu bitirmek de bir o kadar zor, dersler ağır diğer bölümlere hiç benzemiyor, İnş sorunsuz başarıyla tamamlar öğrenimini. kendi seçimi seveceğini düşünebiliyorsa yapabileceğine eminse seçilebilecek ideal bir bölüm bence, çünkü diğer bölümlere göre iş imkanı daha açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?