Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

heralde hakkımız kibirlenmek kuzu..
bana geçen gün iş arkadaşlarımdan biri dedi ki.çok hoş bir bayansın ben erkek olsam değil denizlere gidip seni bırakmak çalışmanı bile istemem.
ama bir yandan da seninle çalıştıkça sana hayran oluyorum. herkese karşı inanılmaz bir dengen mesafen var. çok rahat geziyorsun giyiniyorsun. ama herkes sana çok saygı duyuyor dedi. belki ben senin gibi gezsem giyinsem kendime baksam beni eşim yanımda olmasına rağmen bu nasıl evli kadın böyle derler dedi.
bu havayı nasıl veriyorsun insanlara çok merak ediyorum dedi. ben de bu denizci eşlerine ait bir özellik dedim. o kadar güçlü duruyoruz ki biz insanlar fark etmeden gücümüzün etkisinde kalıyorlar olumsuz bir şey düşünemiyorlar dedim.
sahiden böyle düşünüyorum ben

helal olsun sana :) lafı gediğine oturtmuşsun canım :)

keşke benimde medeni durumumda evli yazsaydı sizinki gibi .. haftada bir günlük görüşmeler yetmiyor artık..

o da olur canım hayırlısıyla..
bak ben kızılcıklıyı ilk tanıdığımda o zaman adı abbaydı
bekar yazıyordu kimliğinde
şimdi evli yazıyor hem de 6 ay olmuş olumunekankayizsmile

asker canım izmitte görev yapıyor ben istanbuldayım evlenince kısmetse oraya yerleşicem
benim eşimde asker canım :) gölcükteyız bızde.suan seyırde olduguna ben annemlerdeyım .. belkım aynı gemılerderdır kımbılır suan sınopta benımkısı liman yapmıslar ..
ayy valla öyle yanı artık emınım kadın manyak yaa .. yaa bız bunların yuzunden suan oturdugumuz yerde oturuyoruz ..kadının esı demıs bıze yakın olun seyırlerde eslerımız korkmaz vs.. diye ama ben anlasamadımkı zaten anlasmakta ımkansız yani..
bundan öncede bu kadının bişileri oldu yani artık bu son damla oldu yani.
daha öncedende esın benle konustu senın hakkında sunları dedi vs demıstı (kotu anlamda) bende sordum tabe yok ole bişi ben onu gormedım bile nasıl senı kotuleyım demıstı ınanmadım kurana el bastırdım valla :))))
Allah boyle fesat insanlardan korusun bızı kızlar daha bısı demıorum yani.

yaa ne bılımyaa soyleyemedım işte hem yakıstıramadım hemde içim içimi yedı bi yandan ölee işte. ((
aaa böyle şakamı olurmuş yaa bi an kendimi senin yerine koydumda düşünemiyorum yaniii canım eşinde sinirlenmekte haklı azıcıkk Allah muhafaza ya kaydirigubbakcemile3
:)) yaa canım boyle işte , sanada kulagına kupe olsun anlattıgım yarın bırgun basına gelcek olur Allah korusun boyle kotu komsulardan uzak tut kendını tatlım

:))) ayy bu cvplarr süperrr yaaaa tuttum bunları yafrummm kaydirigubbakcemile5

limanmı yapmışlarr telefonda görüştünüzmü canımmm .. geminin adı nedir belki aynı gemidir diycem ama liman yapsalar arardı herhalde benimki

sevgınızın gucu herseye yeter tatlım .. birgun bakacaksınkı giydigi pijamasını ozledıgınde koklayacaksın o bile sana guven verecek bana oyle oluyor ne bılım :))) özelıkle gece korkuttugumda.
keşke benimde medeni durumumda evli yazsaydı sizinki gibi .. haftada bir günlük görüşmeler yetmiyor artık..
tatlım ben buraya ilk yazdıgım kendı aramızda sözluyduk yanı ailelerin haberleri yoktu sonradan sonradn işte gelışmeler oldukca yazmıstım zaten :) bi bakacaksın aa evlenmısım bilem diceksın
evet canım haklısın bu konuda nedense insanlara ulasılmaz hissi verıyormusuz haha :) yani hanı okulda en populer kız olurya hem bı cekım kuvvetı vardır hemde ulasılmazdır hani.bu erkeklere has değil okuldakı kızlarda oyle hısseder ve acayıp kııskanırlar yanı bızım durumumuz böyle oluyor.
ama işte o guclu ımajının altında benım için en azından bazen oyle yalnız hıssedıyorumkı kendımı herkesın esı-sevgılısı yanındayken özelıkle kendımı ağlamamak için zor tutuyorum ve oradan uzaklasmak istiyorum

o da olur canım hayırlısıyla..
bak ben kızılcıklıyı ilk tanıdığımda o zaman adı abbaydı
bekar yazıyordu kimliğinde
şimdi evli yazıyor hem de 6 ay olmuş olumunekankayizsmile
:)) ayy evet kısss zaman hızlı gecıyor cidden .. bi zamanlar bende bekardım.. eskı msjları okumusundur abba yım ben kıss ben varya eskı nıkımı özluyorum delımıyım nee eskı nıkını özleyende ilk benımdır sanırım.. ama artık o nıkı kullanamam çok dusmanım oldu burda ugrasamıcam onlarla oyuzden nık değişltirdim bende mecburen.
limanmı yapmışlarr telefonda görüştünüzmü canımmm .. geminin adı nedir belki aynı gemidir diycem ama liman yapsalar arardı herhalde benimki
canım benımkısının gemısı kucuk gemı hucumbotlardan yani.buyuk gemıler lıman yapmıyorlar maalesef onlar sureklı egıtımdeler.belkı senınkısı buyuk gemı(fırkateynlerden bırısındedır) oyuzden içini ferah tut liman yapsalardı emın olkı ilk arayacagı kısı sen olurdun tatlım opuyorumnanaktan

evet canım ben de aynen senin gibi bazen şu an ağlasam bana ne derler acaba diye düşünüp duruyorum..
ama ağlıyor muyum asla..
daha beni kimse ağlarken görmemiştir eşimi özlediğim için..
ama ne zaman evime çekiliyorum o duvarların sessizliğiyle içimdeki sesi dinliyorum o zaman başlıyorum işte gözyaşlarımı akıtmaya..
o gözyaşı çok kıymetli çünkü başkasının yanında onu akıtmak istemiyorum. insanlar çok insafsız oluyorlar çünkü. biz sana denizciden eş olmaz demedik mi lafını onlara söyletecek fırsatı asla vermiyorum..
ben bu sözü kendi ailemden bile duydum çünkü..
onlara bile demem çok özledim diye.. hayırlısıyla az kaldı gelecek hep bunu duyarlar benden..

iyi geceler canlarımm size Allah rahatlık versin ben yatayım yarın iş var malumm aşkım arasın yarın beni dualarınızı eksik etmeyin..

ilham_perisi canım hoşgeldin. Allah kavuştursun öncelikle. Valla burada en güçlülerle ve en yüreklilerle konuşmuşsun sen zaten. htvlkn ve kizilcikli. Onlar gerçekten çok güçlüdür ve pozitiftir. Ben de foruma ilk yazdığımda senin sorduklarına benzer sorular soruyordum. Birebir olmasa da çok benzer şeylerdi. Herkesin yaşadığı aynı, çünkü ben de senin yaşadıklarını yaşadım, gerçi hala bile yaşıyorumzemuszemus.
Bizim hayatlarımızda sevgiden, aşktan sonra gelen en büyük duygu ÖZLEM. Çok sevdiğin için çok özlüyorsun, çıldırıyorsun. Bir süre sonra geçiyor, sonra tekrar geliyor. Bu böyle gelinceye kadar devam ediyor. ışte bunları hepsi çok sevgiden. Çünkü çok sevmesen, senin için anlamı olmasa o kadar özlemezsin ki. Ki çok sevmesen o kadar ayrılığa zaten katlanmazsın. Çünkü insan sevmediğinde en ufacık olumsuzluklara bile katlanamıyor. Allah sabrını veriyor sanırım durumun içindeyken. Benimki sivil, htcvlkn gibi. Allah kısmet ederse biz de nışan düşünüyoruz. Allah hepimiz için en hayırlısını, en doğrusunu verir inşallah.
Bir de bana şöyle şeyler diyorlardı. ışte evleneceksin, eşin yanında olmayacak. Evin bütün işlerini sen yapacaksın. Bunların hepsini nasıl yapacaksın. Ama ben zaten şu anda da yalnızım. Benim işlerimi yapan biri yok ki, o zaman yorulayım. ınsanların söylediklerine bak. Eşlerini işlerini halladen biri olarak görüyorlar. Tamam o da lazım, birinin senin işlerini halletmesi, yükünü hafifletmesi çok güzel. Ama benim için daha büyüğü onu çok özlemek. ışler bir şekilde hallolur, o sorun değil ki, yani benim için sorun değil. Uzaktayken özlemin çaresi yok. Hayata bakışımız ne kadar farklı onlarla.
htcvlkn canım valla sözlerini çok tuttum. Bundan sonra ben de öyle söyliycem. Ki kimse bir daha ağzını açamasın(malum herkes konuşuyor).
kizilcikli canım o komşunla yaşadığın olaya da takılma. Bak sen yazmışsın zaten eşi onu aldatıyor diye. Bazı insanlar böyledir. Kendi eşiyle mutsuzken sizleri mutlu görmek onu sinir ediyordur. Bu yüzden de senin moralini bozmak istemiş. Böyle insanlar var hayatta. Kendi mutsuzken senin mutluluğunu çekemeyen insanlar. O yüzden hiç bunlara takılma. Sen sadece eşine güven. Başkaları yüzünden de evinin huzurunu kaçırma. Hem düşünsene bak böyle birşey olmuş olsa bunu sana nasıl söyleyecek. Sen söyleyebilir miydin? Demek ki olmayan bir şeyi çok rahat söylüyor, sırf fitne çıkarmak için. Sen kimseye kulak asma. Eşini de üzme böyle şeyler yüzünden.

Ne kadar uzun yazmışım, kusura bakmayın kızlar.
Bu arada maviboncuk bayadır yazmıyor. maviboncuk canım nasılsın, iyi misin, neler yapıyorsun?
captaninkarisi canım sen ve bebiş de iyi?

ayy canım benımm hiç bu yonden dusunmemıstım takdir ettım senı sımdı.bakıs acın çok güzeeell (ben bu msjına cvp verdım snaıyordum meger ruyaymıs )
yaa banada arkadasımın abısı demıstı eşimle ilk ayrılısında aglamadım sızlamadım bile bide yani ona neyse uyuss neysee haklısın baskalarının elıne koz bırakmamak gerekıyor bu konuda. bide komsumuzun kızı demıstı ee askerle evlenırsen böle olur diye halbukısı ben onun gibi mantık değil aşk evlılıgı yaptıgım için hiç bi zaman şikayetcı olmadım ama nedense insanlar kendılerını bi sekılde üstün gormek için bişekılde bizi böyle alt etmek istiyorlar..

ayy canım evet yaaa bidaha bu bana ders oldu doldurusa gelmemeyı ogrendım işte hayat illakı bişeyler gelecek basıma yada olacakkı ancak öyle tecrube edine edine oğrenıyorum kim melek kım seytan.
sagol canım benım.. ben öyle bişi varken o kadına diyemedim diyememde zaten ,nasıl denırkı demı ya.evet canım olmamıs seylerı olmus gibi bide yemınler ederek soylemesı enteresan yanı off.. neyse Allah benı ve sizleri boyle insanlardan uzak tutsun AMİNNN..

Ne kadar uzun yazmışım, kusura bakmayın kızlar.
?
canım bosver içini dokmussun işte neden kusura bakalımkı tatlım benımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan iyide ettın bak guzel yorumlarını okudum :)

canlarım ben ve bebiş iyiyiz el salladı bana ultrasonda ilham perisi hoşgeldin aramıda kaderdaşımız oldun sende
kızılcıklı saol bitanem darısı senin başına inşş
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

amanda amanda teyzesinin zuzusuu el mi salladı yesınlerrr
ıkınızınde durumunun iyi olmasına sevındım hihoyyytöpüorumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol canım vaktı geldıgınde hemencık oluverır insallah fazla bekletmesın bizi yeter
:ecrin_bebek::Saruboceq:

Hoşbuldukk canımm sizleri tanıdığım için gerçekten çok mutluyum çok teşekkür ederimm..nasıl olucak nolucak bilmiyorum ama Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize dua ediyorummm her biriniz için hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…