- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.581
Epeydir giremedim,özledim sizleri .... MariMarina aramıza hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Kaç gündür griple uğraşıyorum canlarım ya...geçmek bilmediHaftasonu yatmakla geçti zaten,pazartesi işe de gidemedim.Öksür öksür bi hal oldum :1shok: Neyse,sizler nasılsınız ? Çok öpüyorum hepinizi...
kızlarrrrrrrrrrrr küçük denizci geliyorrrrrrrrrrrrrrrr ben:CüvCüv:
saat gece 3'e kadar eşimin dizine yatıp ağladım..
her gidişin diğerinden daha zor oluyor diye.. saçlarımı okşadı ellerimi öptü.. arada bir iki damla gözyaşı da akıttı yüzüme.. ağlaya ağlaya uyudum heralde.. sonra birden gözümü açtım baktım aşkım yanımda yok.. uyandırmamış beni.. sabah 6.30 da çıkmış gitmiş.. ben de 15 dk sonra uyandım..
ilk defa yolculayamadım kocamı ilk defa arkasından suyunu döküp duamı okuyamadım.
hemen sarıldım telefona ağlayarak.. baktım o da ağlıyor.. yapamadım uyandıramadım seni gidemeyecektim bir damla yaşını daha görseydim dedi..
içim acıyor kızlar.. sahiden hissediyorum acıyor..
ne olur dua edin sağ salim gelsin evine gelsin geri.. Allahım bize sabır dayanma gücü versin..
Ah canım benim ne kadar güzel söylemişsin, keşke çok güzel bir mucize olsa, havalara uçarım mutluluktan. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.ben de size cevap yazmaya niyetleniyorum canlarım ne yazacağımı bilemeden kapatıyorum sayfayı..:sinifsinif:
sahiden sırf sizin beni anladığınızı hissediyorum. yaşayan bilir diye düşünüyorum çünkü bu ayrılık acılarını.. hemen size yazdım. daha kimseyle konuşmadan. soranlara da nasılsın dediklerinde iyiyim çok şükür deyip geçiştiriyorum. uzatmıyorum hiç muhabbeti. sanki anlatsam da anlamayacaklar sıkılacaklar gibi geliyor.
belki yanlış ama öyle düşünüyorum hissediyorum..
bu sefer fena sarsıldım hala ilk yolculadığım günkü gibi dolanıyorum etrafta.. mafoldumben
Allaha şükür gemileri Türkiyede hala. tlfda rahat rahat konuşabiliyoruz.
inşallah önce denizk nın ya da maviboncuk un (hangisi önce gelecek bilmiyorum) sonra benim aşkımın kavuşma haberlerini vereceğiz... o haberlerin tadı çok güzel oluyor. çok farklı.. Şeniz
hatun_kvn captanınkarısı bir mucize olsun sizin de sevdikleriniz hiç gitmese yanınızdan ne güzel olur değil mi.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?