Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

iyi aksamlar.. denizcim öncelikle yazdıgın şiirler süperrrrdiii ellerinee gonlune saglık ben ancak yazıyorum anca fırsatım oldu,okuken tuylerim dikend iken oldu çok duygulandım özellikle denizaltıcılık marsı nı(halbukisi benimkisi denizaltici deilken).
bu arada fon deişmis yine :S kırmızı kalpliye geri donus olmus nedense :SSS azda olsa mavimtrak renkli halide guzeldi beyenmiştik nede olsa:KK70:D neyse bu halide guzel zaten önemli olan fonksiyonları..:KK66:
denizcim ev tasıyomussun kolay gelsin tatlım... öpüyorummm gorusürüzzzz canım.

slm bende film izlidiodum dizim vardı da bitti.iyidir eylül parçası sen nasılsın.ben çok iyiyim inşallah eşim perşembeye burada.hepimizin eşi sağsalim gelir inşallah.

iyi aksamlar.. denizcim öncelikle yazdıgın şiirler süperrrrdiii ellerinee gonlune saglık ben ancak yazıyorum anca fırsatım oldu,okuken tuylerim dikend iken oldu çok duygulandım özellikle denizaltıcılık marsı nı(halbukisi benimkisi denizaltici deilken).
bu arada fon deişmis yine :S kırmızı kalpliye geri donus olmus nedense :SSS azda olsa mavimtrak renkli halide guzeldi beyenmiştik nede olsa:KK70:D neyse bu halide guzel zaten önemli olan fonksiyonları..:KK66:
denizcim ev tasıyomussun kolay gelsin tatlım... öpüyorummm gorusürüzzzz canım.

hayatım çok sağol daha taşımıyoruz ama bir kaç aya kadar evimize yerleşeceğiz...bu akşamda eşimin arkadaşlarına gittik lojmanın planını görmek için açıkçası çok moralim bozuldu...salon çok küçüktü...bizim ise aldığımız eşyalar allah bereket versin iri iri:bbo: muhtemelen orta sehpayı ekarte edeceğiz yoksa geçiş yeri kalmayacak:sm_confused:; sonra kitaplık almıştık(benim hayalimdir salonum olsa bir duvarı kitaplık yapacağım derdim) maalesef kitaplığı sokuşturacak bir yer de yok salonda:1no2:...birazz canım sıkıldı yanii
tek sevincim ecem bilir belki izmirin ilçelerinde dokunan el dokuma yün halılar vardır ben çok severim; halı olarak onlardan almıştım ama ebatı çok küçüktü...bir tek o salonun oturma grubunun ortasını tam doldururkafamçokkarıştı düşün artık lojmanların ortalama metrekarelerini:uhm:
düşün ki ona göre alış-veriş yap tatlım düğün arifesinde...ben şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye:uhm:

uyudun sanırım :KK43:((( araştırıyorum netten de bulamadım bişey

ecemcim istersen internetten bulduğum ve çok beğendiğim bir minyatür figürünü göstereyim canım; avatarıma ekliyorum şimdi...
eğer beğenirsen linkini veririm sana...
bu koyduğumu büyüterek yaptırmayı düşünüyorum salonumun renklerine uyuyor...ama ben buna benzer çok örnek buldum...sen bana salonuna hakim olan renkleri yazarsın özelden, ben sana değişik seçenekleri gönderirim...
zaten kompedanı oldum bu işlerinlaelaelaelaelae evimi düzeceğim diye bir güzel sanatlar mezunu kadar sanatçı bir iç mimar kadar dekoratör oldum diyebilirim:teytey:

kızlar birtane deniz altı geçti ama acaba benimkimi:)) cama yapıştım resmen yaa

yok figocum evi daha yerleştirmedik de hangi lojmana gireceğimize karar vermeye çalışıyoruz...nisan gibi tutuyoruz...işte o zaman eller kollar sıvanacak asıl:)))
sen napıyorsun beyefendi geldi mi canım...umarım yanlış sormuyorumdur; eceminde senin de eylülünde eşleri seyirde diye hatırlıyorum çünkü

yok canım yanlış hatırlamıyorsun henüz gelmedi az kaldı ama hayırlısıyla bu hafta sonu burda olacak inşallah.. Allah kolaylık versin ev kurana herkes yardım eder bi bakarsınız yerleşmiş bitmiş hayırlısıyla oturuyorsunuz :)

sağol tatlım planlar çok küçük ama...kara kara düşünüyoruz bizde o kadar eşya nasıl sığar o küçücük salona diye...ee yeni ev kuruncada insan özeniyor...neyse bunlar boş şeyler; sağlık,huzur olsun yeter!!

ecem şimdiden gözün aydın diyorum az önce 2 tane denizaltı gördüm ve senin adına gerçekten çok sevindim.. :teytey::teytey:

kızlar iyi günler hepinize...galiba eşleriniz geldiler; hepinizin gözü aydın...

Merhaba derin nasılsın? ecemin geldi diye tahmin ediyorum perşembe gelecek diyordu ayrıca ben dün iki deniz altının geldiğini gördüm .. benim ki henüz gelmedi inşallah hafta sonu burda olacak..

eylülüm benim, üzülme hayatım az kaldı sizin de kavuşmanıza...
ama kızların vuslatının bittiğini anladım; baksana uğramaz oldular:)))
neyse ki mazeretleri çok sağlam:))

merhaba figo'cum iyi pazarlar sana ve tüm arkadaşlara...
ben iyiyim daha yeni kalktım sayılır; kahvaltımı yapıp kendime geleyim gelirim yanınıza...öptüm

X