- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.381
Selam merhaba kızlar benimde sevgilim denizci bende size katılabilirmiyim ? opuyorumnanaktan
kızlar merhaba doğum olmadı daha bekliyoruz sabırla.eşim izne ayrıldı yanımda. bekliyoruz , haftaya da olmazsa, doktorum sezeryana alacak( şuan normal doğum oldğu için bekliyoruz bebeğimizi.rabbim sağsalim almayı nasip etsin.
sizler nasılsınız bakalım.
kızlar merhaba doğum olmadı daha bekliyoruz sabırla.eşim izne ayrıldı yanımda. bekliyoruz , haftaya da olmazsa, doktorum sezeryana alacak( şuan normal doğum oldğu için bekliyoruz bebeğimizi.rabbim sağsalim almayı nasip etsin.
ne demek canım hoşgeldiinn opuyorumnanaktanSelam merhaba kızlar benimde sevgilim denizci bende size katılabilirmiyim ? opuyorumnanaktan
evet çok iyi oldu koşuşturuyorum ama faydalı işler hepsi çok yoruluyorum kafamçokkarıştı akannehir ama vakitte geçiyo işte güzelce kaydirigubbakcemile5 evet canım benim aşkım gitti seninki geldi yanındayken nede çabuk geçiyor zaman dimi allah yardımcımız olsun bu günlerde geçecek :gitme:abba fıstığım nereden çıktı şimdi bu isim değişikiği. alışmam zaman alacak biraz. aman olsun sen buralarda gözümüzün önünde ol da.. kadın isterse neler yapar hatun bilmez misin kaydirigubbakcemile3 sen becerirsin net aldırmayı da. eşin gidince bizler burada olucaz tatlım. sen gel buralara dağıtırız hüznünü senin.
maviboncuk canım gönderdiğim msjı silmişim ne yazıkki. sevdiğin geç geliyor diye üzülme diye birşeyler yazmıştım bitanem. yani bu topice nazarlar değdi. herkes ben de dahil işten güçten konuşamaz olduk. canım haber var mı peki ne zaman geleceğinden sevdiğinin.. üzmüyorsun dimi kendini.
denizk canım 1 ayı bitirdin dimi. doğru senin eşin gitmişti benimki gelmişti. o da 1 hafta diye gelmişti 1 ay oldu yanımda. ama salı günü gönderiyorum yine denizlere. şimdiden başladı içim daralmaya. :bbo:sen çok iyi yapıyorsun böle kurslar filan aklın dağılır zamanın da boşa geçmez.
öpüyorum canlarım hepinizi.. dikkat edin kendinize.. opuyorumnanaktan
analamdım ben şimdi ne demekki bu :uhm::uhm: senin sevdiğin adam denizde çalışmıyo sadece bu topik sessiz diye yazmak istedin öylemiBenm aşkım sivil belediyede çalışıyor :kedi: ama bu topic çok sessiz yaaa :çok üzgünüm:
canım ya gelir elbet naz yapıyodur cimcime babasıda yanında çok şükür sorunsuz olur herşey inşallah :Saruboceq::Saruboceq:güzel haberkerini bekliyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar merhaba doğum olmadı daha bekliyoruz sabırla.eşim izne ayrıldı yanımda. bekliyoruz , haftaya da olmazsa, doktorum sezeryana alacak( şuan normal doğum oldğu için bekliyoruz bebeğimizi.rabbim sağsalim almayı nasip etsin.
evet ya ayağını sürtsünki bizde devam edelim dimi :kedi: bende istiyorum ama banane banane :umursamaz::umursamaz: opuyorumnanaktanbabacığı geldiyse bekletmez artık annesi meleğin seni.. babası yok diye gelmiyordu. bugün yarın sarıverirsin kollarınla inşallah.. benim bu sitede doğum haberini alacağım ilk denizci çocuğu olacak. ayağını iyice sür canım doğuma giderken peşinden ben geleyim denizkcım gelsin kaydirigubbakcemile3
Hoş geldin canım. Allah kavuştursun diyelim mi diyeceğim ama sanırım seninki uzaklarda değil. Ne güzel:)))Selam merhaba kızlar benimde sevgilim denizci bende size katılabilirmiyim ? opuyorumnanaktan
Canım Allah'ın izniyle inşallah bebeşini hayırılısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin. Bak eşin de gelmiş. Artık zorluk yok. Bebişin istediği zaman gelebilir:)))kızlar merhaba doğum olmadı daha bekliyoruz sabırla.eşim izne ayrıldı yanımda. bekliyoruz , haftaya da olmazsa, doktorum sezeryana alacak( şuan normal doğum oldğu için bekliyoruz bebeğimizi.rabbim sağsalim almayı nasip etsin.
Canım benim Rabbim inşallah en kısa sürede senin gönlüne göre verir. Hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş verir sana. Canım benim sen gönlünü ferah tut. Önce Allah'a güven, sonra da herşey çok güzel olacak, sen sadece buna inan. Senin kalbin çok temiz eminim güzel şeyler olacağı konusunda.babacığı geldiyse bekletmez artık annesi meleğin seni.. babası yok diye gelmiyordu. bugün yarın sarıverirsin kollarınla inşallah.. benim bu sitede doğum haberini alacağım ilk denizci çocuğu olacak. ayağını iyice sür canım doğuma giderken peşinden ben geleyim denizkcım gelsin kaydirigubbakcemile3
Canım benim Allah inşallah sana da nasip eder. Yavrucum bence sen de artık elini çabuk tut. Sizler bebiş yapın, maviboncuk, ben ve diğer bekleyenler evlenelim hayırlısıyla:)))evet çok iyi oldu koşuşturuyorum ama faydalı işler hepsi çok yoruluyorum kafamçokkarıştı akannehir ama vakitte geçiyo işte güzelce kaydirigubbakcemile5 evet canım benim aşkım gitti seninki geldi yanındayken nede çabuk geçiyor zaman dimi allah yardımcımız olsun bu günlerde geçecek :gitme:
evet ya ayağını sürtsünki bizde devam edelim dimi :kedi: bende istiyorum ama banane banane :umursamaz::umursamaz: opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız iyiki kk var :enbuyukkk:
Hoş geldin canım. Allah kavuştursun diyelim mi diyeceğim ama sanırım seninki uzaklarda değil. Ne güzel:)))
hıımm tamam oldu şimdi yanlış analmışım kusura bakma a.s.Hayır canım olurmu öyle şey belediyenin gemilerinde çalışıyor yani subay değil
Canım benim Rabbim inşallah en kısa sürede senin gönlüne göre verir. Hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş verir sana. Canım benim sen gönlünü ferah tut. Önce Allah'a güven, sonra da herşey çok güzel olacak, sen sadece buna inan. Senin kalbin çok temiz eminim güzel şeyler olacağı konusunda.
Canım benim Allah inşallah sana da nasip eder. Yavrucum bence sen de artık elini çabuk tut. Sizler bebiş yapın, maviboncuk, ben ve diğer bekleyenler evlenelim hayırlısıyla:)))
hıımm tamam oldu şimdi yanlış analmışım kusura bakma a.s.
selam canlarım uzun zamndır yokum ama başıma çok kötü şeyler geldi dedemi kaybettim evime hırsız girdi bişeylerim çalındı psikolojim bozuldu çok kötü durumdayım sizler umarım iyisinizdir öpüyorum hepinizi
çok fazla bilgim olmamasına rağmen bence sen doğu hizmetine gideceksin eşinde askerliğini yapmaya karar verene kadar yabancı bayrakta çalışacak hem askerliğini yapıpta türk byrakta çalışsada bişey değişmez çünkü yerleşik bir düzeni yok :umursamaz:arkadaşlar birşey sorucam benim sevgilim uzak yol kaptanı ve askerliğini yapmadı yabancı bayrakta çalışıo. ben de öğretmenim 2 yıl sonra doğu hizmetim çıkacak. biz bu iki yıl içinde evlenirsek benim tain olayı nasıl olur eş durumundan nasıl yararlanıyoruz acaba?
selam canlarım uzun zamndır yokum ama başıma çok kötü şeyler geldi dedemi kaybettim evime hırsız girdi bişeylerim çalındı psikolojim bozuldu çok kötü durumdayım sizler umarım iyisinizdir öpüyorum hepinizi
arkadaşlar birşey sorucam benim sevgilim uzak yol kaptanı ve askerliğini yapmadı yabancı bayrakta çalışıo. ben de öğretmenim 2 yıl sonra doğu hizmetim çıkacak. biz bu iki yıl içinde evlenirsek benim tain olayı nasıl olur eş durumundan nasıl yararlanıyoruz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?