Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

tmm canım çok saol.allah senden razı olsun.valla çok rahatladım.iyi geceler grşrz

hehe gene yalnızım kıslar ben gene bişey sorcam.bu yazdıklarım falan kaydedilio ya bana.ben kendimden bunları silmek için ne yapmalıyım ki acaba.bu arada aşkım 3 gün sonra gelio.öyle mutluyum ki.inşallah hepinizin eşi de en kısa zamanda gelir.

merhaba kızlar, sizleri çok özledim inanın bana:))3 gündür bağlantım yoktu şimdi yazabiliyorum...
ecemcim silmek istediğin yazı kutusunun sağ altında "edit" yazacaktır. buna tıklayıp istediğin yeri silebilirsin yanlız çok fazla silersen sistem kabul etmeyebilirir; bu yüzden buralara nokta noktalar(.....................) yerleştir tatlım.
eee kızlar son durum ne? içinizden kimse henüz eşine kavuşamadı sanırım. ama her gün vadeyi kısalttığına göre kendinizi oyalamaya çalışın derim...
bu saatte kimsenin olmadığını tahmin ediyorum bu yüzden herkese öpücükler gönderiyorum:))

a.sslm kıslar bende geldim.ben yalnız takılıordum bir kaç gündür.:teytey:nasılsınız bakalım.ben iyiyim.saat 24 itibariyle iki gün kalıyor aşkımın gelmesine:asigim:.onun sevincini yaşıyorum.sizlerden nbr

kızlar buarada kadınlar kulübünde mi bir sorun var bendemi bir sorun hem sayfa geç açılıyor.hemde kendi ismimin üstüne tıklayıp açmaya çalışıyorum ulaşılamıo yazısı çıkıyor.anlamadım

canım kk da sorun var bende eski mesajlarıma ve teşekkürlerime bakamıyorum epey işimi zorlaştırıyor...napıyorsun, nasıl gidiyor hayat; iki gün kalmış:))

canım kk da sorun var bende eski mesajlarıma ve teşekkürlerime bakamıyorum epey işimi zorlaştırıyor...napıyorsun, nasıl gidiyor hayat; iki gün kalmış:))

evet canım ya saol evet 2 gün kaldı.mutluyum ve çok heyecanlıyım.bende bakamıyorum hiç birşeye.ne zaman düzelir acaba.sen nasılsın:içelim:

ben iyiyim canım bizdeki telaşe farklı biraz...nerde yaşayacağımıza karar vermeye çalışıyoruz...evin eksiklerini tamamlama derndeyiz...vs.
gölcükte olsam herşey daha kolay olurdu sanki:))))

bizde öyleydik cnm.allah yardımcınız olsun.izmiri marmarisi ve gölcüğü bilen biri olarak tavsiyem burası.izmirliyim ama bir aile kurmak orada çok zor.marmaris ise,ulaşım yani aksazda biliosun bizim yer o zorluğu var.yani gölcük her açıdan daha olumlu geldi bana.nişanlıyken bizde çok düşündük.bu yüzden marmarise gittik gördük araştırdık.iş imkanı dayoktu.kısmetimiz burasıymış.ben çok mutluyum burada.ailelerden de uzak :) allah yardımcınız olsun

sağol hayatım iş imkanları konusunda izmir çok sıkıntılı değilde yaşam olanakları, ulaşım vs. gibi konular zor...lojmana gireceğiz biz de...eşyalarımıza da çok özenip aldığımızdan biraz daha bakımlı olsun istiyoruz ama nerde...çok eski tüm binalar...neyse buna da çok şükür...tamahkar olmak lazım...sonuçta devletin kısıtlı olanaklarıyla yapılmış; fazlasını beklemek arsızlık olur:)))

ben de denizle ilgili salonuma tablolar, minyatür çizimler araştırıyordum epey zamandır...nihayet evin eşyalarına uygun buldum bişeyler şimdi onları galerilere götürüp panolara bastırmayı deneyeceğim...şansım yaver giderse bu işde biraz ucuza halletmiş olurum diyorum ama masraf o kadar çok ki sen de biliyorsun eşiminde benim de canımız çok sıkılıyor bazen((

evet cnm eşya konusunda çok aşırıya gitmemeni öneririm.kendi evinize yerleşince en güzelini alırsınız.ben öyle yaptım.

Son düzenleme:
süper fikir ben de eşimin denizaltı resimlerini tablolarını astım.güzel düşünmüşsün hiç düşünmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…