- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #2.341
kıymetlilerim merhaba opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım ? yahu bitmedi şu tadilatklava: yıkıp döktüler her yeri,hala daha devam ediyor malesef çok özledim sizi,arada bir böyle girmeye çalışıyorum.bayramdan sonra da tadilat epey sürecekmiş.sanırım bir süre daha sizlerden ayıracaklar beni :sinifsinif: hepinizi çok ama çok seviyorum ve kocamaaaaaaaaaann öpüyorum canlarım benim.:1hug: bayrama kadar bir daha giremem büyük ihtimalle,kısmetse bayram dönüşü görüşmek üzere hanımlar...sizleri ve eşlerinizi Allah'a emanet ediyorum...
:teytey: Kurban Bayramınız Mübarek Olsun Canlarım :teytey:
Hepinize İyi Bayramlaaaaaaaaaarrrrr ....... opuyorumnanaktan
seni hiç unuturmuyuz tatlım opuyorumnanaktan iyi bayramlar opuyorumnanaktaniyi bayramlar denizkcığım :1hug: tadilat bayramdan sonra 1 ay sürebilir dediler bugün akannehir yahu her yeri kırıp döktüler,şimdi toparlayamıyorlar kaydirigubbakcemile3 o kadar dedim,madem her yeri yıkacaksınız,bari benim odamı en son yıkın,benim canlarım var,onlarla görüşmeden ben nefes alamam dedim ama akannehir dinleyen kimklava: ya şaka bir yana valla topiğe giremiyorum diye çıldırıyorum delikafadulden bir oda var yıkılmadık,onuda 3 kişi kullanıyoruz kaydirigubbakcemile3 2si patronum,birde ben.bilgisayar başına sırayla geçiyoruz :) neyse napalım idare edicem artık,en çok sizden ayrı kaldığım için üzülüyorum :1hug: neyse canlarım,hepinize tekrardan iyi bayramlar diliyorum...ben bilgisayar başından kalkayımda patronlardan biri oturacak kaydirigubbakcemile3 ne günlere kaldık dimi :) Denizci Eşleri hepinizi çoooooooook seviyorum.beni unutmayın sakın,tamam mı :a015:
günaydın herkese yarın gidiyoruz bakalım nasipse memlekete..
herkesın sımdıden bayramı mubarek olsun...
kusura bakmayın geç cevap oldu ama hoşbulduk .Eşim tankerde çalışıyor, özelde .neredeyse 10 seneden beri denizde şuan yaza kadar yok sadece aralarda görüşüyoruz .insanın halinden bilen anlar diye siteye üye oldum tek olmadığımı hissettiriyor burası ve bir nebze rahatlatıyor .herkesin bayramı kutlu olsun,bizim bayramımızda eşim gelince...sevgiyle kalınvereliniortakhoşgeldiiinnn a.s. nasılsın serapcım eşin askermi yoksa özeldemi çalışıyo opuyorumnanaktan
sende hoşgeldin canım opuyorumnanaktan eminim harika geçmiştir zemuszemus sefer ne zaman belli oldumu :uhm:
çok teşekkürler canım inşallah iyisin opuyorumnanaktanbayramınızı kutlar sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür dilerim arkadaşlar. :))
kusura bakmayın geç cevap oldu ama hoşbulduk .Eşim tankerde çalışıyor, özelde .neredeyse 10 seneden beri denizde şuan yaza kadar yok sadece aralarda görüşüyoruz .insanın halinden bilen anlar diye siteye üye oldum tek olmadığımı hissettiriyor burası ve bir nebze rahatlatıyor .herkesin bayramı kutlu olsun,bizim bayramımızda eşim gelince...sevgiyle kalınvereliniortak
hoşgeldin topikimize opuyorumnanaktan bizim kızlarında bi kısmı eşleriyle birlikte geçirdiler bayramı bi kısmıda senle ben gibi yanlız :umursamaz:mafoldumben tabiki çok zor ama hayat işte aşk için katlanıyoruz hepimiz özeldemi yoksa askermi senin sevgilin zemuszemus aa bu arada bayram bitti sayılır ama yinede kutlarım :CüvCüv:Selam kızlar merhaba ben bu topici yeni buldumm benmde aşkım :asigim: denizci bayramda bile beraber değildik mafoldumben çok zor yaa daha askere bile gidemedi bizim evlenmemize en az 4 yıl var ama inşallah kavuşuruz ne diyeyim hepimize Allah sabır versin
teşekkürler canım ben arada bakıyorum haliyle iş güç olmayınca ama kimseler yok yarın herkes burda olur eminim ben kaydirigubbakcemile5 senin bayramında güzel geçmiştir inşallah opuyorumnanaktankızlar inşallah hepiniz çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir hepiniz. bayram nedeniyle kapalı olan topiğimizi ve sizleri çok özledim belirteyim dedim. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
canlarım bayramınız mübarek olsunnnnnnnopuyorumnanaktan
kusura bakmayın geç cevap oldu ama hoşbulduk .Eşim tankerde çalışıyor, özelde .neredeyse 10 seneden beri denizde şuan yaza kadar yok sadece aralarda görüşüyoruz .insanın halinden bilen anlar diye siteye üye oldum tek olmadığımı hissettiriyor burası ve bir nebze rahatlatıyor .herkesin bayramı kutlu olsun,bizim bayramımızda eşim gelince...sevgiyle kalınvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?