Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

nasılsınız canlarımmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

htcvlkn = canım akşam çıktım birden,sana yanıt veremedim,kusura bakma.hatun_kvn dediği gibi,kaç gün oldu,bulundukları noktadan çıkmak üzeredirler.azcık daha sabret bitanem,arar nerdeyse.fazla üzülmemeye çalış noluuuuurrrrr :1hug:

denizk = arayı fazla açma canım,özlüyoruz seni......

mavi_kizim = hoşgeldin canım a.s. Allah kavuştursun tatlım.Bebişinizide sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... (aminnn)

hatun_kvn = seninki gitti mi canım? yoksa haftaya mı gidecekti ?

captanınkarisi = nasıl beğendin dimi kaydirigubbakcemile3 herşey SıZLER için kaydirigubbakcemile5 ama bende bayıldım valla,çok şeker oldu.

günün bu saatlerinde yüzünde bir tebessüm olsun istedim.canlarımsınızzzzz turkbayragi

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt :dance: hihoyyyt :dance: hihoyyyt
senin yüzünü güldürdüm,inşallah diğer kızların yüzünüde güldürmeyi başarırım :dance: hihoyyyt :dance:

Allah senden de razı olsun canımcığım opuyorumnanaktan

hımm oda güzel bişey zaten bende salı başvuru yapıyorum liman başkanlığına ehliyet için kısmetse:eek: geçen gün arabayla otobüse çarptım sölemişmiydim sana?

hadi bakalım hayırlısı olsun canım :Saruboceq:
neeeeeeeeeeeeee otobüse mi çarptın ? varmı bi yaralanma falan ? yoktur inşallah... yahu çarpacaksan,şöyle daha küçük bişeye çarpsana,ne bileyim,çöp kutusu olabilir,küçük bişey yani ,ama otobüssssss tehlike,o açıdan söylüyorum kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana Allah korusun canım benim,aman gözünü seveyim dikkat et....yerimseniben

yok ya öle şiddetli değil ben aynayı vurdum otobüsün yanı çizildi o kadar bende bişey yok canım korkma ama ben çok korktum:1no2:

çok şükür ki bişey yokmuş.bende daha şiddetli sandım.korkarsın tabi :teselli: aman Allah korusun,çok dikkat etmek lazım.hoş sen ne kadar dikkat edersen et,ne kadar iyi kullanıyor olsan da,karşı taraftadaki dikkatsiz olunca çok üzücü sonuçlara sebep olabiliyor.ama neyseki senin ki böyle bişey değilmiş :1hug: :

bide işyerinin arabası dimi...ayy Allah korusun bişey olsa,insan kendine mi üzülsün,elalemin arabasına bişey oldu diye mi üzülsün :KK43: aman aman,geçmiş olsun canım.çok şükür bişey olmamış ...

kızlarrrrr bilin bakalım ne oldu diyeceğim ve siz de hemen sorumun cevabını bulacaksınız tabi. kaydirigubbakcemile3 dün gece artık iyice dağılmış bir halde eşimin kardeşini aradım. eşimin ailesine söylememiştim haber alamadığımı. çünkü çok pipirikli karamsar bir kayınvalidem var benim. bana moral vereceğine daha da kötü yapardı. ama artık 1 hafta oldu ve iyice endişelenmeye başladığım için kaynımı aradım anlatıyordum. aynı yaştayız arkadaş gibiyiz yani. napalım ne edelim diye kara kara düşünürken bir baktım başka biri daha arıyor. kocacımmmm :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan
tlfu açtım ama nasıl ağladık kızlar o ağlıyor ben ağlıyorum. ilk defa bu kadar hasret kaldık birbirimize. sahiden arkadaşının dediği gibi kör nokta diye bir bölge varmış. bütün iletişimleri kopmuş. benim de ilk kez başıma geliyor yoksa haber vermez miydim dedi. ve kızlar sahiden 1 hafta daha ulaşamayacakmış normalde bana. fakat eşimle süvari karar verip rotanın dışına çıkmışlar sadece tlf çeksin gemidekiler ailelerine ulaşabilsin diye. hastası olan vardır çoluğu çocuğu olan benim gibi meraktan bitmiş karısı olan ne güzel karar vermişler dimi kaydirigubbakcemile5 şimdi yine 4-5 gün konuşamayabiliriz merak etme dedi. ama merak etmem artık en azından ağzından duydum ya ulaşamayabilirim sözünü. çok şükür bunu da atlattık.. Allah hepimize sabır dayanma gücü versin.
captanınkarısı geçmiş olsun canım. sana birşey olmamış ya mühim olan o.
mavi_kızım hoşgeldin aramıza canım. biz beraber büyütürüz meleğini merak etme sen. yalnız hissetme sakın kendini. sen şimdi hormonlardan dolayı baya da duygusalsındır. ama bak şöyle düşün artık eşin yanında olmadığında bile ondan bir parçayla beraber olacaksın hep.Allah bir ömür analı babalı büyütsün inş..
hatun_kvn maviboncuk size de çok tşk ederim. çok destek oldunuz yanımda oldunuz. hepinize çok çok tşklerrr opuyorumnanaktan

Allah'ım sana şükürler olsun ! Çok sevindim canım,hepimizin gözü aydın :1hug:
ama ne güzel düşünmüşler yaa,valla helal olsun ! sevgi,aşk diye buna denir herhalde...sen meraktan ne hallere girdin,gemide ki diğer arkadaşlarının eşleride aynı senin gibi mahfolmuşlardır kesin.ama el birliğiyle çözmüşler olayı ve haber vermenin yolunu bulmuşlar.valla tebrik etmeli vereliniortak neyse canım,hepimizin yüreğine su serpildi çok şükür :teytey:

aynen bizimkilerde öle rotayı değiştiriyolar konuşmak içinkaydirigubbakcemile3 arkadaşlar ben sanırım kursa gidicem 10 lüğüne ehliyet için

X