Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Dengesiz Yengeç Erkekleri

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
bende yengec burcuyum ve uzun zamandir bir yengec erkeginden hoslaniyorum . bana karsi bazen cok yakin bazen cok uzak duruyo o kadar dengesiz ki.. benimde okulumdan tanidigim bir erkek arkadasima sene basinda beni cok hos buldugunu falan soylemis mesela bunu ogrendigimde bende cesaretlendim ama ne zaman goz goze gelsek hemen gozlerini kaciriyo. genelde ben konusmaya calisiyorum onunla ben birseyler yazdigimda cevap veriyo yada ben bir adim attiktan sonra oda bir adim atiyo ben devam etmezsem yine ayni . yada bazen cok soguk davraniyo hic konusmuyoruz . ne yapmam gerekiyo nasil acilmasini saglayabilirim :44:

Konuştuğunuz zamanlarda bol bol onu poh pohla. Ama öyle açık açık yağcılık yapar şekilde değil. Ona hayranmışsın gibi. Bunula beraber yapışma. Bir iki kere sen konuş onunla sonra gitme yanına. Karşıdan kısa süre bak arkadaşlarınla takıl sonra. Bir süre sonra o gelir sana. Öyle hmen gelmesini de bekleme jetonlarımı geç düşüyor yoksa güvenlerimi geç geliyor bilmiyorum ama hiiç acele etmiyor yengeç erkekleri. Gelincede tavırlı olma normal konuş egosuna oyna. Egolarının şişirilmesine bayılırlar. Böyle böyle daha çok gelmeye başlar yanına. Hemen karar verip teklif etmesini beklem. Dediğim gibi acele etmez yengeç güvenmesi gerekir önce buda uzun sürer

farkina vardim zaten pohpohlanmaya bayiliyo aslinda . bende konustugumuz zamanlarda arada sirada kendiyle ilgili guzel sozler soyluyorum hani ilgilendigimi onu begendigimi falan anlasin diye ama jetonlari gec dusuyo heralde 1 hafta geciyo samimi ertesi hafta yine soguk.. bir dengesizki anlatamam . bende yengecim ama kiz olmama ragmen bu kadar cesaretli davrandim o kadar adim attim hic kili kipirdamiyo beyfendinin . hani dicem ilgilenmiyo yada sadece arkadas olarak goruyo ama okuldan arkadasima benden bahsetmis hos buldugunu soylemis durduk yere... ben bakinca gozlerine tam gulumsicem diyelim hemen gozlerini kaciriyo bide utangac sanirim.. cok zorlar cok

Bayanlar her zaman erkeklerden daha cesaretlidir aşk konusunda :) iltifatla anlamaz kendisinden hoşlandığını. İltifat zaten kendilerine edilmesi gereken bir şeydir onlar için. Herkesten bekler bunu. Dışardan bellli etmez ama aslında hep iyi olduğunu duymak ister hemde herkesten. O da aslında çok kendine güvenli görünen havalarının altında aslında kendine güveni olmamasından kaynaklanır. Bu güvensizlikten dolayıda ne kadar iltifat edersen et bir acaba bana mı öyle geldi sorusu hep olacaktır. İlk aşkım yengeçti. 3 sene bakıştık imalarda bulunduk. Ben kesin biliyor dedim. 3 sene sonunda açılabildi. Neden bekledin dediğimde emin olamadım acaba sadece bana mı böyle bakıyor böyle konuşuyor yoksa ben mi alnıyorum bilemedim dedi. İşin komiği iş yerinden arkadaşımdı ve iş yerinde ondan başka oturup konuştuğum muhabbet ettiğim bir erkek yoktu. Buna rağmen emin olamamış beyefendi :)

bu kadar olur ayni anlattigin gibi kendine cok guveniyo havalarinda dolasiyo bide durusu konusmalari tavirlari falan.. 3 sene mi inanmiyorum ya bu kadar yavas oluyolar demekki eger bilmesem benim hakkindaki dusuncelerini coktan vazgecmistim ondan . cok dengesiz davraniyo tamam simdi oldu cakti biraz diyorum yine sil bastan onunla tanismadan bir sene once arkadaslarla eglencesine fal baktirmistim adini burcunu dis gorunusunu her seyiyle tarif etti bakan kisi tabi eglencesine baktirdim uzerinde durmadim pek . onunla tanistiktan sonra bir kezde melekler kahvesine gitmistim ordada baktirdim yine ismindeki harfleri ortak arkadasimizi burcunu tipini herseyiyle tarif etti. tabi kafami biraz o fallarda kurcaladi tarih falan verdiler olucak mi diye bekliyorum bi yandanda ugrasiyorum birde zamanla asik etme ozellikleride var bunlarin daha once hic bu kadar ugrasmamistim

Hiç uğraşma canım. Anın tadını çıkar. Şimdi geriye dönüp bakıyorum o 3 yıl öyle güzeldi ki. Gelip bir iltifat edip kaybolması sonra dediğin gibi bir buz dağı ben noluyoruz derken yine yanımda bitmesi benim onun yanına gitmek için bahaneler uydurmam. Bir de çok flörtöz olur yengeç burcu bakışları konuşmaları hep bir flört havasında. o uzkatan gülümsemeler falan aaah ah o yıllara gittim şimdi çok keyifliydi. Düşünme sonrasını bunların tadını çıkar şimdi. Bir daha bu noktaya geri dönememiyorsun başlayınca.

insallah bakalim bi acilsa oda iliskinizi bitiren sey neydi canim peki kolay kolay birakmaz karsisindaki kisi biraksa bile falan diyolar ..

Biz severek ayrıldık malesef. Şartlar öyle gerektirdi. Şimdi evli ve iki çocuk babası. Eşi bana benizyor. Kızı da benim o yaşlardaki resimlerime benziyor. Bazen face ten resimlerine bakıyorum da :)

ya evet yengeç erkkleri bi garip bende yengecim kendimden örnek vereyim birinden deli gibi hoşlanırım ama söyleyemem ve asla belli etmem içim içimi yer tabi ama karşı taraftan hep bi adım beklerim..Mesela ilk o arasın o aramadan aramam msnde facede o yazsın bazen soğuk olurum bazen acayip sıcak davranırım kendimi bende çözemioyrum Sonra hemen bağlanırım ama karşı taraf benim duygusuz olduğumu düşünüyor olacak ki benden sıkılmış olur bi öyle bi böyle olduğum için.Ama hep empati kuruyorum ya şimdi hemen cevap versem veya ilk ben yazsam sıkar mıyım acaba ? yok yok işi vardır rahatsız etmeyeyim ben onu o yazar ? Akşam geç oldu vakitsiz mesaj atmayayım o atar ? Bugün pazar arklarıyla eğleniordur aramayım vs vs. çok saçma ama böyle ince düşünmekten kaybettim hep ya :) allah yardımcın olsun sende bi yengeçsin aslında anlarsın onu az çok .. kolay gelsin :)

Sen etrafında ol ama burnunun dibinde olma. Biraz şişir. Kolay kolay hoşlanmazlar bir kızdan. Dedim ya sürekli flörtöz bir havada oldukları için çok çapkın bilinirler ama onlar arkadaş oldukları bir kıza bile öyle davranırlar. Gerçekte bir hoşlanma yoktur. Eğer arkadaşına senden bahsettiyse gerçekten hoşlanmış demektir. Eninde sonunda gelir.

aynen canim bende oyleyim kendimi gordum.. en azindan empati yapabiliyorum

bende karasiz kaldim iste kizlarla arasi cok iyi bende yengecim sonucta acaba bana mi oyle geliyo diye dusunuyorum :44: arkadasimda ona benden daha yakin aslinda o yuzden konusturamiyorum pek . senenin basinda soyledi bunu bir daha ne yaptiysam konusturamadim. belli etmeyede calistim ama susuyo hic konusmuyo yani aslan oda. cok tesekkur ederim canim bu arada.

yengeci en iyi yengec anlar bence kendini onun yerine koyarak düsün suan sen ona adım atmadığın zaman onu takmadığını düsünüyor sana adım atmıyor sende onun sana adım atmasını istiyorsun ve o sana adım atmayınca sende farklı düsünüyorsun bence ikinizinde sürekli iletisim halinde olmanız lazım baska sekilde ya hiç anlaşamazsınız yada çok iyi anlaşırsınız birde belki yükseleninden etki alıyor olabilr..

Ben birşey sormak istiyorum.Ben yengeç burcuyum.Senelerdir arkadaşım olan insan da yengeç burcu.Lisedeyken teklif etti,olur mu olmaz mı diye denedik,olmadı.Sonra seneler sonra bu sefer evlenme teklif etti.Kabul etmedim,ama gönlüm hep onda.Üç senedir bana,yarın iste yarın evlenelim,diyor.Ama inanılmaz dengesiz.Benimle sadece sarhoşken açık konuşabiliyor.Ayıkken gayet soğuk ve kararsız bir yapıya bürünüyor.Ben de yengeç olduğum için,güvenmeden hiçbir şeye karar veremiyorum.Bu davranışları normal mi?

sanırım cesaretini ickiden alıyor. valla bilmem ki bence yükselenine de bir bak belki yükselen daha çok etkiliyordur onu..

ben de yengeç burcuyum ve sen de bilirsin ki biz biraz çekingen oluruz ve ilk adımı karşıdan bekleriz tabi sen de yengeç burcu olduğun için senin de ilk adımı ondan beklemen doğal ama mutlaka birisi ilk adımı atmalı bence bu durumda ona yaklaşması gereken sensin çünkü yengeç erkekleri daha çekingen oluyo bence. sen onunla konuşmaya çalışırsan zamanla sana alışır senin yanında daha rahat hisseder ve sana açılır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…