Dengesiz Erkek

MELISA3441

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
1
1
22
Arkadaşlar bir okulda çalışıyorum. Öğretmenim o da öğretmen. Farklı branşlardayiz ama sık karşılaşıyoruz aynı okul olunca. Okul açıldığı günden beri bana bakıyordu sürekli ama. Kalabalık bir ortam varsa bir yerde toplanmişsak o yakınıma geliyordu. Çok belli etti. 3 ay sürdü .Erkeklere güvenmediğim için yüz vermedim. Bu 3 ay boyunca ugrasinca hadi dedim bakışlarına karşılık vereyim bakayım dedim. Tabii ben de biraz hoslanmaya başlamistim. O bakınca baktim bu sefer karşılık verdim. Sonra bir anda tavırları değişti beni gördüğü zaman bakmak bir yana gözlerini yere indiriyor bilerek hiç bakmıyor biraz gözlerini kaldirsa beni görecek diye ödü patlıyor. Hiç bakmiyor artık sizce neden? Yani bu dengesizlik nedir ya keşke hiç bakmasaydim

Bende anlamadım dengesiz herhalde. Belki birini bulmuş olabilir.

Üç ay yüz bulamayınca hayatına başkası girmiştir. Ne bekliyordunuz ki? Yüz vermeyeyim de peşimde koşsun mu? Yüz verene gitmiş.

Belkide size değil yanınızdakine bakıyordu,belkide sizi birine benzetiyor vs. tmm bakışlar önemli o şekilde bir insanın ilgisini anlarız zaten hatta en önemli belirtisi budur ama bir engel yokken aranızda sadece bakışta kalıyorsa muhtemelen size karşı birşey yoktur,engel vs olsaydı hadi konuşamıyor boş boş bakıyor anca denilirdi ama ikinizde bekarsınız zaten elli defa gelip konuşurdu,kendinizi baktım diye suçlamayın konu sizinle ilgili değil sanırım olsaydı siz bakmadanda gelir konuşurdu zaten.

O baktı sonra ben baktım, o gözünü yere indirdi, bu nasıl bir hikaye böyle, nerde aksiyon , yani sizden hoslandiysa bir tepki, sinyal verir bence. Kaç yaşındasınız merak ettim? Bakışarak böyle ilerlemezki. Onun adım atması lazım, sonuçta meslektaşsınız aynı okulda çalışıyorsunuz. Ama bu durum okulda dedikoduya sebebiyet verebilir. Uzak durun bence boşverin, öğretmen eş istiyorum illa diyorsanız başka okuldan bir öğretmen daha iyi olur gibi

sen cevap veresiye uc ayda karsilik aldığı baska kisi olmuştur, aklini karistirma diye orali olmuyordur

*miyop olduğum icin kimsenin bana baktigini sandigim bir ilişkim olmadi ama yine miyop olduğum için onu kestigimi sandigi icin bana acilan - aslinda hic alakamin olmadigi insanlar olmustu

3 ay boyunca bakmadınız diye triplere girip, siz bakmaya başlayınca naza çekiyor olabilir. Ya da 3 ay içinde bir başkasına ilgi duymaya başlamış olabilir. Ya da sadece dengesiz olabilir

Ya baktı veya bakmadı, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Ciddi olan insan bir şekilde etkileşime girerdi. Bence size öyle gelmiştir. Normal şekilde devam edin. Aynı kurum içinde aşk meşk flört işleri sakat şeyler. Yarın ayrılırsınız dedikodu çıkar hiç gerek yok.

Bakma nedir yaaa ??
3 ay öylece bakmissa sadece zaten siz de bakmayın. Öyle erkek mi olur

3 ay şeyin trene baktığı gibi baktı mı cidden? Koskoca meslek sahibi insanlarsınız, bakışmak nedir yav. Bir dahakine direkt niyetinizi belli ederseniz vakit kaybı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…