Teşekkür ederim .Boşanmak isteyeceğini sanmıyorum.Tedaviye gitmesi gerektiğinin farkında aslında itirazı yok ama hep oteliyor.Sonra Corona başladı gene öteledi bahanesi tabii. Çalışıyorum kazancım çok şükür iyi.Soyledikleriniz çok mantıklı.Tesekkur ederim. Hani iki tarafta yanlış olduğunu bilir tekrarlansin istemez ama sürekli başa sarar ya o durumdayız.Ben oğluşumun yatağına yattım, gelmiş benim kafam iyi söylediklerimi şahsına söylemedim deyip özür diledi ama anlamı yok çünkü gene yaşanacak bunlar. "Gece uyanıp seni arar ozlerse" diyor, "gece yataktan düşerse" diyor. Bende özledim çünkü bizden ayrı kalmaz ama "gece uyanıp beni ararsa bunu deneyimler ve istemezse bir daha kalmaz" diyorum bana çok rahatım sen özlemedin mi diyor.Sanki çocuğumu sokakta bırakmışım gibi suçluluk hissi yaratıyor bende. Sanki ben anne değil de bakıcısıyim. Çok zor böyle bir insanla yaşamak. Yorumunuz için teşekkür ederimÖncelikle üzüldüm durumunuza. Ben çok yanlış buluyorum tarafların birbirine hakaret etmesini ama anlıyorum sizi de.
Fikrim birkaç gün sadece çocukla ilgili olarak konuşun, onun dışında sessiz kalın.
Bu arada avukatlık büroları açıldı zaten salı duruşmalar başlıyor. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bir protokolü uygun bir ücret karşılığı hazırlatabilirsiniz.
Sonra eşinizi karşınıza alın, eğer tedavi olmazsa-ki doktordan randevu da alın- o protokolü imzalasın. Ya tedavi ya boşanma. Boşanmayı seçerse zaten evliliği yürütme niyeti yoktur, önden görmüş olursunuz. Tedaviyi seçerse de umarım uzun süre sebat edip yürütebilir ve iyileşebilir.
Ama iyi bir eş değilse, diğer vasıfları sizi ilgilendirmez. Boşansanız dahi iyi bir baba olmaya devam edebilir, aklınızda bu da bulunsun.
Mutluluklar dilerim.
Konuşuyorum bolca. Haklısın diyor. Sonra gene ofkemize yenik düşüyoruz. İki yetişkinin yapmaması gereken hatalar bunlar , ikimizde farkindayiz. Terapi olmazsa hiçbir şey düzelmez zaten. Değerli yorumunuz için teşekkürler..Eşin bağlımlı bağlı değil, bağımlı olmakla bağlı olmak arasında fark var. Eşinin Terapiye ihtiyacı var. Sende Sinirlenmeden konuşup telkin edebilirsin. Zorlanacak sıkılacak bir söz konusu yok ortada..
Rabbim tez vakitte huzura kavuştursun.Konuşuyorum bolca. Haklısın diyor. Sonra gene ofkemize yenik düşüyoruz. İki yetişkinin yapmaması gereken hatalar bunlar , ikimizde farkindayiz. Terapi olmazsa hiçbir şey düzelmez zaten. Değerli yorumunuz için teşekkürler..
Teşekkür ederim .Boşanmak isteyeceğini sanmıyorum.Tedaviye gitmesi gerektiğinin farkında aslında itirazı yok ama hep oteliyor.Sonra Corona başladı gene öteledi bahanesi tabii. Çalışıyorum kazancım çok şükür iyi.Soyledikleriniz çok mantıklı.Tesekkur ederim. Hani iki tarafta yanlış olduğunu bilir tekrarlansin istemez ama sürekli başa sarar ya o durumdayız.Ben oğluşumun yatağına yattım, gelmiş benim kafam iyi söylediklerimi şahsına söylemedim deyip özür diledi ama anlamı yok çünkü gene yaşanacak bunlar. "Gece uyanıp seni arar ozlerse" diyor, "gece yataktan düşerse" diyor. Bende özledim çünkü bizden ayrı kalmaz ama "gece uyanıp beni ararsa bunu deneyimler ve istemezse bir daha kalmaz" diyorum bana çok rahatım sen özlemedin mi diyor.Sanki çocuğumu sokakta bırakmışım gibi suçluluk hissi yaratıyor bende. Sanki ben anne değil de bakıcısıyim. Çok zor böyle bir insanla yaşamak. Yorumunuz için teşekkür ederim
Duymamayi basaramiyorum.Deniyorum, bir süre duymuyorum, sonra insanım patlıyorum bir yerde. Çok yorucu gerçekten. Teşekkürler yorumunuz içinEvet eksileri var ama total de çok kişinin istediği özellikleri taşıyor.Bence terapiste gidin ve onu pek duymamaya çalışın.
Teşekkür ederim , döngüyü kırmak benim de temennimRica ederim, ben protokol olayını tedavi olması adına itici bir güç olması için söyledim. Bahsettiğiniz döngünün kırılması lazım artık, siz de farkındasınız. Umarım bu yıpranmalarınız son bulur, çok mutlu olursunuz.
İlk duyuyorum.Tesekkurler yorum içinHacamat sinirlere iyi geliyor sinir stres evham gibi şeylere bence iyi gelebilir güvenilir bir yere gidin hacamat yaptırın derim ben hatta Ankara’da iseniz yer bile öneririm
Eğer ciddi bir adım atmazsanız -arkadaşın dediği gibi ya boşanma protokolünü imzalarsın ya da tedavi olursun önerisi- kocanız düzelmez. Çünkü eşiniz özür dileyince, zihni o hatalarını siliyor, o yüzden başa sarıyorsunuz.Teşekkür ederim , döngüyü kırmak benim de temennim
Katılmıyorum. Evleri ayırmak çok büyük bir adım olur. Hatta geri dönüşü zor bir adım olur.Birlikte çift terapisi alarak çözebilirlerTedaviye gitsin bir sure evlerinizi ayirip sizde psikolojik destek alin,birarada toparlayamazsiniz
Yani düzelmek için iki taraflı uğraş vermek gerekir. Tek taraflı olmaz hele bir taraf problem olmadığını düşünüyorsa mümkün değil. Biz bu sabah konuştuk." bir süredir sana ev arkadaşım gibi davranıyorum, sözlerimde çok yanlış dün çok sarhoş olmuştum ve oğlumuz yanımızda olmadığından çok duygusaldim "dedi. Bunlar bahane değil dedim. Kavgalarimiz % 98 cocukla ilgili konular hep. Onu da çok bunaltir zıplama, atlama, koşma , oglumda bahçeye inerken" baba sen evde dinlen, annemle inelim"der. Çift terapisti bulup gidelim dedi, ben iyi bir terapist bulup araştıracağım.Hatta öneri isteyebilirim burdan.Seni anliyorum. Bizde 5 yillik evlyz. Bizde hakaret kufur cok ettik. Karşılıklı. Bazen ilk o rtti bazen ilk ben. Saygi bitti. Ben bosanmak istedim istemedi bi sekilde ikna etti vs. Hep duzeliriz umuduyla. Duzelirmiyizki acaba ? Bilemiyorum
Umut ediuoruz iste . Acana bizim gibi olup sonra duzelen varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?