dengesiz bunlar kesin dengesiz:)

K

kSo

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kSo
kızlar oldum olası erkekleri anlamadım neyse anlamaktan vazgeçip sevdim deyip evlendim eşimi çok severim oda beni burası normal diyeceksiniz:)
işin tuhafı şu eşime böyle canım cicim dedikçe adam bir tuhaf bir havalar sanki küçük dağları o yaratmış havalarına girer :)
sonra tersim döner sinirli sinirli davranırım adam sanki ayağımı yıkayacak:)
içimden aaa dengesiz adam derim hep çocukça konuşmalar acındırmalar gülmekten ölürsünüz
mesela dün işte sinirlendim sinirli eve gittim yüzüm asık tabiki yanıma geldi öpecek üfffff dedim sinirliyim uzak dur bu başladı sen beni sevmiyon deyip kendini acındırmaya
daha dün beni gıcık eden o değil sanki
yok bu erkeklerde denge yok kesin emin oldumsırnaşık şey

• Konu Sahibi kSo
Aynen katılıyorum ablacım...

Sevdiceğim askerde...
Hani zaman zaman ufak tartışmalarda kendi fikrimi sonuna kadar savunurum kendimden asla ödün vermem...İnatçı,gururlu,kaprisli olurum...
Dedim heralde haklı bu çocuk...
Yine geçen konuşmamızda teli seni seviyorum demeden kapadı.
Dedim neden öyle kapadın?
Bundan sonra teli seni seviyorum demeden kapatalım dedi.
TAMAM dedim.
Sadece tamam mı diyorsun yani dedi.
Dedim sen kararını vermişsin şekerim bende saygı duyuyorum...
Sonraki konuşmalarda söylemeden kapadık...
Sonra bizimkinin alınganlığı tuttu...Seni seviyorum demeden kapatalım demiş bende tamam demişim.Hiç karşı çıkmamışım.Öyle yapmasının sebebi bana bir telefon konuşmamızda seni seviyorum demiş ben görüşürüz diyip kapamışım...Bir keresindede kızıp bana canım deme demiştim.Çok dokunmuş beyimize...tatlicadiarzu
Bazen çocuk gibi oluyor...gamyoncuiremsu
:roflol::roflol: Hiç unutmam bir keresindede beni seviyor musun aşkım diye mesaj atmıştı:lepi:

Bana inatçı,kaprisli,gururlu diyen beyimiz...
Şimdide herşeye tamam dememi istemiyor...
Benim fikirlerimi savunmama alışmışş:roflol:

• Konu Sahibi kSo
yada soyle olur kavga ederiz ben küsüm tabi:)ama adam da tık yok ve hiçbisey olmamıs gibi nbr cnm canım nasılsın tatlım felan.ozman dahada sinir oluyorm.sankı hiç kavga etmemişiz gibi.dengesizlik yaa:)

• Konu Sahibi kSo
erkeklerin geneli böyle
kötü davranacanki kıymetin biline

• Konu Sahibi kSo
yada soyle olur kavga ederiz ben küsüm tabi:)ama adam da tık yok ve hiçbisey olmamıs gibi nbr cnm canım nasılsın tatlım felan.ozman dahada sinir oluyorm.sankı hiç kavga etmemişiz gibi.dengesizlik yaa:)

sormayın kızlar bende kıyafetlerini hazırlarım tatlım bunları giy falan derim bu kadar yapma gerek yok der
1-2 gün ilgilenmem ne giydiğiyle 3 gün sen unuttun beni der ayyyyyyyyyyy dengesiz çıldırtır beni Kötü Kazen

• Konu Sahibi kSo
bence kötü davranmamalısınız ...iylik,tatlı dil,güzel söz her zaman kazandırır...bir şeyde eğer bütün kozlar bayanın elindeyse evet o zaman kötüde davransa erkek ses çıkaramaz ama ikili ilişkilerde ben tamamen karşıyım insanların birbirine kötü davranmasına...
sevgiler...

• Konu Sahibi kSo
yok güzelim tabiki kötü davranmak değil amaç ama dengesiz oluşları insanı sinir ediyor

• Konu Sahibi kSo

aslında bu verdiğiniz örnekteki herkes için aynı bence...sürekli sergilenen davranış birden tam tersine dönünce karşıdaki dengesizleşir,onun için fazla alıştırmamak,şimartmamak gerekir diyebilirim...ama ben eşimi her zaman şimartmayı seviyorum,çünkü oda beni şimartıyor ve ben böyle daha mutluyum...onun için bana ters geliyor...
sevgiler...

• Konu Sahibi kSo
demek hepsi böyle. bende sadece benimki öle sanıyodum. ben gezerken elini tutmasam bile başlıyo sen zaten beni sevmiyosun demeye :)

valla benimki hiçte öyle değil.küsersen küs umrunda bile olmaz.ilk başta herşeye özür dilersem böyle olur tabi.aman ha kızlar evlenince eşiniz ne yaparsa yapsın özür dilemeyin.eşim küserdi ben sarılırdım özür dilerdim.kendi hiç umursamazdı.şimdi bende umursamıyorum kendi bana sarılıyor.ama huyu hala istediğim gibi değil.valla çok şanslısın işte o adam senin kıymetini bilir.keşke benimde eşim öyle olsa.

nasıl davranırsanız erkeğe bence yine aynı tas aynı hamam..erkek deil mi canım kendi bildiğini yapar durur... tabi istisnalarda var arada..ama nedense bana hep böyle denk geldi..çok seversin olmaz, az seversin yine olmaz ( anlayın işte yaralıyım

kızlar bende sadece benimkinin dengesiz diyordum demekki bütün erkekler aynı benimkininde bi dediği bi dediğini tutmaz ay sinir olurum ozaman ne yapacağımı şaşırıyorum

Ayol bunlar hakketten çocuk gibiler. Bende hep benimki öyle sanırdım meger herkezinki nerdeyse aynıymış.Allah başımızdan eksik etmesinde canları sağolsunda neyapalım çekicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…