Dengeli translokasyon taşıyıcılığı

Merhaba benim de pgtli embriyom tutmadı sizi başka bir forumda okudum bu testi kendiniz mi yaptırdınız doktor mu istedi nasıl bir yol izlemeliyim bana yardım eder misiniz pgtli olup tutmayınca kafamda çok soru işareti var
Doktorum istedi önce rahim ameliyatı olduğum için tekrar rahim filmi çektirdi onda problem çıkmayınca katil hücre testi yaptırmamı istedi

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve 3 kere kimyasal gebelik yaşadım hepsi 5 ve 6 haftalikti ve hepsi doğal yolla oldu.Doktorlar hep normal desede en son bütün testleri yaptırdım ve translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim.Aylardir araştırıyorum kimisi tüp bebek dene kesinlikle diyor cok az bir azınlıkta doğal yolla dene diyor çok kararsız kaldım.Tup bebeğin maliyetide oldukça yüksek ne yapacağım bilmiyorum benim gibi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa bilgi almak çok isterim iyice umutlarım tükendi.

İlki tutmadı katil hücre problemim varmış 2. Tuttu hamileyim çok şükür Rabbim inşallah sana da nasip etsin canım 🤲
bende bir hafta once ogrendim dengeli tranlokasyon 3 ve 13 tasiyici oldugumu dunde 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim dok iki bebek kaybettim birinci bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu ikinci bebegiminde 16 haftada kalbi durdu doktorum dedi tup bebek deniyelim tup bebegin maliyeti cok yuksek dedim sen hamile kalabiliyorsun saglikli bebek doguramiyosun dedi bu gerekcekle devlet tup bebek masrafini karsiliyor dedi bu hamileligimde sorun yasamam insallah eger ayni sekilde kalbi durursa arastirip tup bebege yonelcem bu arada abalmdaa ayni sorun var onunsa iki bebegi dogdu oyle vefat eeti iki aylikken ve digeride 4 aylikken sizinde kardeiniz varsa oda baktirsin kromozomlarini genetik oluyomus bu hastalik

bende bir hafta once ogrendim dengeli tranlokasyon 3 ve 13 tasiyici oldugumu dunde 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim dok iki bebek kaybettim birinci bebegimin 8 haftalikken kalbi durdu ikinci bebegiminde 16 haftada kalbi durdu doktorum dedi tup bebek deniyelim tup bebegin maliyeti cok yuksek dedim sen hamile kalabiliyorsun saglikli bebek doguramiyosun dedi bu gerekcekle devlet tup bebek masrafini karsiliyor dedi bu hamileligimde sorun yasamam insallah eger ayni sekilde kalbi durursa arastirip tup bebege yonelcem bu arada abalmdaa ayni sorun var onunsa iki bebegi dogdu oyle vefat eeti iki aylikken ve digeride 4 aylikken sizinde kardeiniz varsa oda baktirsin kromozomlarini genetik oluyomus bu hastalik
Merhaba ben zaten ablam sayesinde öğrendim onun Bi tane düşüğü 2 düşüğü sonrası öğrendik hastalığımızı ama ablamın 3. Bebekte normal yolla sağlıklı bebeği oldu. Benim ilk normalde hasta olunca riske atmadık 2. De tüp bebek yaptık bebeğim dünyaya geldi hatta 2 gün önce çok şükür

3 kardeşiz ablamda ben de var bu hastalık ama abimde yok test yapıldık

tup bebegi ne kadara yaptirdin peki ilaclari dolar uzerindenmi aldiniz
Merhaba ben zaten ablam sayesinde öğrendim onun Bi tane düşüğü 2 düşüğü sonrası öğrendik hastalığımızı ama ablamın 3. Bebekte normal yolla sağlıklı bebeği oldu. Benim ilk normalde hasta olunca riske atmadık 2. De tüp bebek yaptık bebeğim dünyaya geldi hatta 2 gün önce çok şükü

tup bebegi ne kadara yaptirdin peki ilaclari dolar uzerindenmi aldiniz
Bana biraz pahalıya denk geldi çünkü başka hastalıklarımda çıktı rahim kalp rahim çıktı ameliyat oldum. Katil hücre problemim varmış onun için tedavi uygulandı vs birde 2 embriyom vardı ilki tutmadı 2. De tuttu o yüzden sürekli tedavi şekilde devam ettik net bir fiyat diyemiyorum size 1 yıla yayılan süreçte ödemeler yaptık ara ara ama embriyo genetik baktırmak 295 dolar üzerinden embriyo başı ödedim

X