Dengeli translokasyon taşıyıcılığı

Çok teşekkür ederim o duayı annemde söyledi siz ne kadar süre okudunuz belli bir şeyi varmı
4444 kez okunacak. Süresi yok ama transfer öncesine kadar bitirmiştim ben. Sonra namaz kılıp dua etmiştim. Niyetini alın sayısınca okuyun. Dağıtarak da okuyabilirsiniz. Yakınlarınıza sayı verin, sen 1000 tane oku filan gibi. Sizin niyetinize okusunlar. Daha kolay olur.

3 Gebelikte 1 sansiniz var diyorlar benim 4 tane olmasina ragmen denk gelmedi ama ilkinde bile denk gelen var. Tup bebek yapana kdr normal denemek en mantiklisi.. nasrettn hoca gibi ya tutarsa diyip yasicaz
Bende oyle bacim 5 gebelik yasadim hepsi husran maddi durumdan dolayı tup bebekde yaptiramiyoruz nerden buldu beni diye bazen düşünüyorum ama kader :KK43:

Bende oyle bacim 5 gebelik yasadim hepsi husran maddi durumdan dolayı tup bebekde yaptiramiyoruz nerden buldu beni diye bazen düşünüyorum ama kader :KK43:
Malesef bende 5. Kez hamileydm ama yine hüsran isin kotu tarafi kendi dusmezse kurtaj ki buyuk ihtimal dusmyecek . Eger imtihansa bu bence cok buyuk imtihan veriyoruz. Her gebelik yazi tura atmak gibi malesef ki

Malesef bende 5. Kez hamileydm ama yine hüsran isin kotu tarafi kendi dusmezse kurtaj ki buyuk ihtimal dusmyecek . Eger imtihansa bu bence cok buyuk imtihan veriyoruz. Her gebelik yazi tura atmak gibi malesef ki
Canim ayni kaderi yasiyoruz bende gecen beta hcg yaptirdim gebelik cikti ama buda büyük ihtimalle olmayacak valla omrum gitti desem inanirmisin . Sendemi hamilesin inşallah allah belki yuzumuze bakar tup bebek diyorlar ama maddi durum yok iste kimse kimsenin halinden anlamiyor yorgun bitkin ve kirginim artik bu hayata :KK43:

Canim ayni kaderi yasiyoruz bende gecen beta hcg yaptirdim gebelik cikti ama buda büyük ihtimalle olmayacak valla omrum gitti desem inanirmisin . Sendemi hamilesin inşallah allah belki yuzumuze bakar tup bebek diyorlar ama maddi durum yok iste kimse kimsenin halinden anlamiyor yorgun bitkin ve kirginim artik bu hayata :KK43:
Hamileydim ama gelismedi . 6+6 da kaldi
Dusmesini bekliyorum ama buyuk ihtimalle kendi dusmeyecek. Insallah sizinki bu sefer saglikli bir embriyodur

Hamileydim ama gelismedi . 6+6 da kaldi
Dusmesini bekliyorum ama buyuk ihtimalle kendi dusmeyecek. Insallah sizinki bu sefer saglikli bir embriyodur
Umarim ama umidim yok kuzum ınsalh gelisir . Dr a gittim bende dun kese var ama buyuk ihtimal sagliksizdr translokasyondan dolayı . Alalim dedi demek o kadar umitsz bi vaka ;(

Umarim ama umidim yok kuzum ınsalh gelisir . Dr a gittim bende dun kese var ama buyuk ihtimal sagliksizdr translokasyondan dolayı . Alalim dedi demek o kadar umitsz bi vaka ;(
Kesenin gelisimini takip etmeden asla boyle bisey yapmayin. Biz nasil yasiyorsak her hamileligmizin bir ihtimali var. Ayrica tasiyici olup hic bilmedeb saglkli dogm yapmis bir suru insanda var. Iki gune bir beta takibi yapin eger 2 kat katlamazsa o zaman skinti vardir. Katlarsada gelisimi kalp atisi takip edilir . Ayrica cogu sagliksiz gebelk kendini dusuruyor kurtajada gerek yk su an bence

Kesenin gelisimini takip etmeden asla boyle bisey yapmayin. Biz nasil yasiyorsak her hamileligmizin bir ihtimali var. Ayrica tasiyici olup hic bilmedeb saglkli dogm yapmis bir suru insanda var. Iki gune bir beta takibi yapin eger 2 kat katlamazsa o zaman skinti vardir. Katlarsada gelisimi kalp atisi takip edilir . Ayrica cogu sagliksiz gebelk kendini dusuruyor kurtajada gerek yk su an bence
Allah yuzume bakar oyle olur umarım gebeligimin biri 20. Hafataya kadar devam etti ama bebek agir anamoliydi kuzu yaşamla bagdasmiyordu beta hcg hep iki kat armisdi i onu normal dogum yaptim birinde kese oldu ama bebegin kalbin durdu kurtaj. Umarim bu sagliksiz ise kurtaja gerek kalmaz :KK43:

Allah yuzume bakar oyle olur umarım gebeligimin biri 20. Hafataya kadar devam etti ama bebek agir anamoliydi kuzu yaşamla bagdasmiyordu beta hcg hep iki kat armisdi i onu normal dogum yaptim birinde kese oldu ama bebegin kalbin durdu kurtaj. Umarim bu sagliksiz ise kurtaja gerek kalmaz :KK43:
Umarim.. 🙏

Yani ilac ve tüp bebek 85 pgt hariç degilmi.Bende bahceciye gidip Sabri hoca ile görüşeceğim sanırım bu genetik sorunlarda gayet iyi diyorlar
Evet pgt haric 85. Ama istenen testlerle vs 100 bin gibi planlayin. Pgt de embriyo basi 325 euro. Yalnz asiri kalabalik bbir merkez.tam 1 saat bekleyip gorusebildik . Acikcasi bu durum calisan insanlar icin zor.. tamam onlarin isi var anliyorum ama bizlerde calisiyoruz her defasnda ben is yerinden bu kdr izin alamam

Evet pgt haric 85. Ama istenen testlerle vs 100 bin gibi planlayin. Pgt de embriyo basi 325 euro. Yalnz asiri kalabalik bbir merkez.tam 1 saat bekleyip gorusebildik . Acikcasi bu durum calisan insanlar icin zor.. tamam onlarin isi var anliyorum ama bizlerde calisiyoruz her defasnda ben is yerinden bu kdr izin alamam
Hepsi peşin mi veriliyor acaba

Ben de dengeli translokasyon taşıyıcısıyım 21 ve 9 kromozomlarım problemli bi tane 8 haftalık kalp durması oldu ben hamileyken öğrenmiştim taşıyıcılığım olduğunu düşükten sonrada 6 ay kadar ara verip tüp bebeğe yöneldim. Doktorlar zar atmak gibi diyor sağlıklı olma ihtimali az ve her kürtajda vs rahim zarar görüyor sonuçta bi işlem bunu göze almak bir risk hemde çocuk sağlıklı olsa bile onunda taşıyıcı olma ihtimali çok yüksek dedi bana doktor oda sizinle aynı şeyleri yaşayacak demek oluyor bu evet maliyet konusunda haklısınız benim histeroskopi ameliyatı vs derken 150 bine yaklaştı hala transfer olmadım o süreçtede yine bi sürü şey çıkar ama devlet raporu çıkarabilirseniz bi nebze en azından ilaçlara katkı sağlar benim tüp bebeğe başladığımda 1 yılım bile dolmamıştı evleneli o yüzden rapor çıkartamadım
Canım merhaba pgt olsa dahi bizim gibi taşıyıcı olabilir demek oluyor demi:KK43:

Bana çocuk taşıyıcı olacak vs demediler transfer olurken sağlıklı yazıyordu 7 tane embriyodan 2 sağlıklı yazıyordu diğerleri kromozomlarında problem vardı imha edildiler
Çok iyi canım Allah yüzüne baksın 2 tane bile güzel sana can olsunlar bende tedaviye başlamayı düşünüyorum

X