Dengeli translokasyon taşıyıcılığı

Birde ngs varmış pgt yaptıranlara onuda ek olarak istiyorlar ama çok bilgi sahibi değilim o konuda oda yine maliyetli

Birde ngs varmış pgt yaptıranlara onuda ek olarak istiyorlar ama çok bilgi sahibi değilim o konuda oda yine maliyetli en az pgt kadar
Ikisinden birini seciyoda olabilirz tam emin degilm ama tum kromozomlara bakilmasi en mantiklisi sanirim o da ngs oluyor. Cunku sadece bizdeki translokasyon olan kromozomlar degl diger kromozomlardada sknti cikabiliyormus. Allah yardimcimiz olsun

Ikisinden birini seciyoda olabilirz tam emin degilm ama tum kromozomlara bakilmasi en mantiklisi sanirim o da ngs oluyor. Cunku sadece bizdeki translokasyon olan kromozomlar degl diger kromozomlardada sknti cikabiliyormus. Allah yardimcimiz olsun
Amin canım bencede digerlerinede bakılması mantıklı yinede Osman Develioğlu bu konuda baya bilinçli karar verdigimde ondan net bilgileri toplarım burayada yazarım

Bende bursadayim tüp bebek olursa hangi hastaneye giderim çok kararsız kaldım
Merhaba, ben de bursa da tüp bebek tedavisi gördüm. Pgtli embriyo transfer edildi. Kesinlikle acıbadem sahin bey diyorum. Hem hastane hem sahin bey gerçekten işinin ehli. Çalıştıkları genetik merkez ve embriyolog çok daha önemli tüp bebekte. Şansa bırakmayın en iyi yere gidin derim. İlk denemede tuttu çok şükür benim.

Çok çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.Aslinda çok merak ediyordum acibademi ama giden birileri hiç denk gelmediği için tavsiye alamadım.Yeni yaptırdınız peki tedaviyi

Merhaba bursa acıbadem sahin beye gittiniz sanırım. Ücretler nasıldı paylasabilir misiniz

Çok çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah.Aslinda çok merak ediyordum acibademi ama giden birileri hiç denk gelmediği için tavsiye alamadım.Yeni yaptırdınız peki tedaviyi
Evet yeni yaptırdım sayılır. Haziranda transfer oldum. Şimdi 5. Ayıma girdim

Merhaba bursa acıbadem sahin beye gittiniz sanırım. Ücretler nasıldı paylasabilir misiniz
Ücretleri değişiyor, on görüşme ücretsiz bilgi de alabiliyorsunuz hemsireden aslında. Fotoğrafını atayım size. Genetik fiyatı değişmemiş sanırım ama yumurta toplama belki artmış olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20231019_020458_Gallery.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 137
Toplam ne kadar tuttu bende aynı doktora gitmeyi düşünüyorum
Yani şöyle toplama ve transfer 40 bin küsür tutuyor ama genetiğe gönderdiğiniz embriyo başına ücret alınıyor, orada değişiklik gösteriyor. Benden toplam 28 yumurta toplandı. 24 embriyo oluştu. 14 tanesi 5. Güne ulaşmıştı. Biz ilk etapta 5 embriyo gönderdik genetiğe o da 33 bin civarı tuttu. İlaçlar var tabi sadece gonal f 12 bin lira tutmuştu. 100 bini gözden çıkarmak lazım maalesef.

Fiyatlar guncelledimi bilmiyorum ama işe girdim artık biriktirmek için lux paralar, peki sonrası için embriyonuz varmı bu konuda ne düşünüyorsunuz

Fiyatlar guncelledimi bilmiyorum ama işe girdim artık biriktirmek için lux paralar, peki sonrası için embriyonuz varmı bu konuda ne düşünüyorsunuz
Evet genetiğe giden 5 embriyodan 3 ü sağlıklı geldi, geride 9 embriyom daha var genetige gitmeyen. 3 ü de tutarsa yeterli çocuk sayısı bence ben 3 kez kimyasal gebelik geçirdim en fazla 4. Haftaya ulaşıyordu. Ultrasonda bile göremiyordum. Gebelik sayılmıyordu bile. Genetik test verip translokasyon deyince baya şaşırmıştım çünkü hiç kimsede duymadım. Direk tüp bebeğe yöneldik riske atmamak için. Evet çok masraflı bir süreç Rabbım bu yolda plan herkese kolaylık versin. Oksapar iğne kullanıyorum her gün pıhtılaşma da çıktı. Yani acıbademin hemşireleri de çok bilgili ve ilgili gerçekten, gece gündüz arayabildim, ilaçlarımı onlar düzenledi ve güvence veriyor emin olun. Sahin bey evet önemli ama asıl işi embriyolog yapıyor, genetik merkezi yapıyor. O yüzden iyi bir hastane çok önemli.

O kadar teşekkür ederim ki sana resmen aynı şeyleri yaşamışız yoluma ışık tuttun seni Allah gönderdi bana öyle sıkışmış arada kalmış hissediyordum ki çok iyi geldi umut oldu Rabbim bir ömür güzel günler göstersin

Ne demek, Rabbım size de en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin. Ben de çok çaresiz hissediyordum inanın. Sürekli düşük yapmak psikolojimi etkilemişti, heralde ben hep düşük yapacam diyordum. Ama inanın her şey yoluna giriyor. Yeter ki bol bol dua edip teslim olalım. Üstümüze düşeni yapalım. Gerisi takdiri ilahi. Bir de tefriciye okuyun tedaviye başladığınızda. Niyetini alın okuyun. Ben çok inandım o duanın gücüne. Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin size inşallah bu arada ne zaman bir şey sormak isterseniz sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Çok teşekkür ederim o duayı annemde söyledi siz ne kadar süre okudunuz belli bir şeyi varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…