Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn bilmiom sadece bunlar var baska yok zaten anlamiorum da degerleri .s
Lh pkoyu verir ben taktım ona biliyosun. Mutlaka bakılmış olmalı ya bunlara bakıldıysa.Bn bilmiom sadece bunlar var baska yok zaten anlamiorum da degerleri .s
Artik aglamamaya calisiyorum hatta tartismalarda bile sessiz kalmaya calisiyorum kendime cewreme zarar vermiyorrum yanlis anlasilmasin sadece cok agladigim zaman istiğfar ediyorum elim ayagim uyusuyo nefesim kesiliyo bayiliyorum .sDüşünmeyin demek zor düşünmemekte.
Sinir krizleri deyince üzüldüm.
Bnde ögle diorum zamani var millet senelerce bekliyo ama biseyler tetikliyo cocuk odasi bombos bn ona o bana bakiyo .s uzuldum size bnce ara verin biraz vucudunuz dinlensin.Aynı durumdayız 3 yıllık evliyim 2 kere aşılama yaptırdım hiç hamile kalamadım bu ay 3. Olacaktı iğneleri kullandım çatlatma iğnesini de vururdum androloji kapanmış öylece kaldım vardır bir hayır demek ki daha vakti gelmemiş sıkma canını
Esim keciboynuzu özu iciyo onu bile zor icirttim kullanmiyo doktorun dedigi daha önemliymis. Ben zeytin yagli incir yiyorum bu ay ve meryem onu , suresi onlarida denicem bi onlar kaldi zatenMerhaba illaki denemişsinizdir ama ilişki sonrasında yüz üstü yatmayı denediniz mi? bu şekilde hamile kalan çok kişi var. Bence bırakın kürleri sadece dr ların verdiği vitamininizi kullanın bana regenesis max verdi inanın zaten yumurtluyordum ama daha sağlıklı yumurtladığımı anlıyorum.. Bence başka bir takviyeye de gerek yok benim içtiğimin içinde folik asitte var.. birde şunu öneririm prowomen biraz pahalı ama durumunuz varsa alın birde erkek için promen var. Çok dua et 40 gün meryem suresi oku okuyamadığın günler bir yakınınız okusun.. Allahtan ümit kesilmez ama kendinizi yıpratmayın stresten olmuyordur belkide.. Benim denemede 2. ayım Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah bana nasip etmezse kaderim derim Allah böyle istedi derim ve alırım bir evlatlık ama sizin daha o duruma gelmeniz için yıllar lazım.. Olur Allahın izniyle..
Uzuldum umarim bir gun bizede cemre düserBende 1 senedir deniyorum, kimyasal gebelik, düşük vs hiç bi sekilde gebelik olusmadı bendede malesef..
Hamile kalamadigim gun ögrendim bi cok kosi varmis oncesinde bilmiyodum rabbim kimseye yaşatmasin kucagimiz boş kalmasin .Bende 1 seneden fazla istiyorm hic hamile kalamadim![]()
Baktim sadece bunlar vardi baska yoktu olmadi haftaya gidiyim bi daha kan vereyim özellikle o hormonu isteyim ki özellikle dedim kist olmus olabilirmi bi hormon varmis onada bakin die tmm demisti bide dediki gelme acil bisey yoksa virus var fln dedi .sLh pkoyu verir ben taktım ona biliyosun. Mutlaka bakılmış olmalı ya bunlara bakıldıysa.
Regl değilken mi bakıldı bunlara?Baktim sadece bunlar vardi baska yoktu olmadi haftaya gidiyim bi daha kan vereyim özellikle o hormonu isteyim ki özellikle dedim kist olmus olabilirmi bi hormon varmis onada bakin die tmm demisti bide dediki gelme acil bisey yoksa virus var fln dedi .s
Sogan suyu , bal cörek otu , havuc incir , zeytin yaginda inciri bu ay deniyorum , bu aslan pemcesi bilmm ne varya onu , unuttum daha vardi bi cogunu denedim hatta hep avundugum sey kurlerdi daha cok sey var sabret biri tutucak diodum azaldi .shangi kurleri uyguladin peki ?
Bitince bakti yeni bitmisti .Regl değilken mi bakıldı bunlara?
2 ya da 3. Gün baktır bence baktırmışken amh da baksınlar. Benim o düşük çıktı tüp yaptırıcam mesela. Bunu daha erken öğrenseydim uğraşmazdım bunca zaman.Bitince bakti yeni bitmisti .
Ayni evlilik cidden cok etkileniyo bn evli oldugumu bu ay anladim biraz azaltinca dusunmeyi . Yeni zor gucele kayinbabamin destegi ile ev aldik gucumuz yetse cokdan atlardim tüp bebege ama 2 ve 5 bin diolar bnm esim 2.400 alio 1000 den fazla eve veriyoz ev gideri fln cok zor yani .s keske olsa asilamayi bile cok zor yaptirnistikBende psikolojik olarak fazla yıprandığımızı görüp tüp yaptık çok şükür tuttu, bence beklemeyin aşılama falan çok gereksiz tedaviler olmuyosa tüp, en azından ihtimali daha yüksek ve dondurup tekrar denemelerinizde şansınız giderek artıyo, boşuna kendinize zarar vermeyin, bizimde sorunumuz yoktu daha 2. Yılı bile doldurmamıştık ama evliliğim bile etkileniyodu artık bu durumdan
Yaaa aslan pencesini suan kaynatip iccektim ise yaramamasi umudumu kirdiSogan suyu , bal cörek otu , havuc incir , zeytin yaginda inciri bu ay deniyorum , bu aslan pemcesi bilmm ne varya onu , unuttum daha vardi bi cogunu denedim hatta hep avundugum sey kurlerdi daha cok sey var sabret biri tutucak diodum azaldi .s
Aa anladim tmm bu doktorlar bn demeden yapmiyolar bnde bilmiom ki ne bakilacak deli ediolar .s insallah bu ay duzenli olur da kurtulurum.2 ya da 3. Gün baktır bence baktırmışken amh da baksınlar. Benim o düşük çıktı tüp yaptırıcam mesela. Bunu daha erken öğrenseydim uğraşmazdım bunca zaman.
Anladım canım o zaman birikim yapıp başlayabilirsin bi yerden, inan o bile iyi geliyo insana ona umut bağlamak bile tutunduruyo hayata sanki, bizde krediyle yapmıştık, sizin şartlar devlete uyuyosa ordan da yaptırabilirsinizAyni evlilik cidden cok etkileniyo bn evli oldugumu bu ay anladim biraz azaltinca dusunmeyi . Yeni zor gucele kayinbabamin destegi ile ev aldik gucumuz yetse cokdan atlardim tüp bebege ama 2 ve 5 bin diolar bnm esim 2.400 alio 1000 den fazla eve veriyoz ev gideri fln cok zor yani .s keske olsa asilamayi bile cok zor yaptirnistik
Lh , fsh ve amh eksik burda onlara da bakılmalı bence kesinlikle.Aa anladim tmm bu doktorlar bn demeden yapmiyolar bnde bilmiom ki ne bakilacak deli ediolar .s insallah bu ay duzenli olur da kurtulurum.