Deneyimli Annelere Soruyorumm_ Hangi Bebek Arabasını Almalıyım ?

_Bertaraff

Artık Bende Anneyim:)
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
68
1
611
Kocaeli
Bebek arabası araştırması yapmaktan bunaldım çünkü herkes başka marka öneriyor bebeğim içinde rahat etsin istiyorum ama araba çift yönlü olsun ki güneşe rüzgara maruz kalmayalım, ağırlığı önemli çünkü 4.katta oturuyorum, e güzelliği de önemli hantal yolda taşa takılıp kalan da olmasın derken bütün özellikleri bir arabada bulmak güç oluyor .. Şuana kadar Chicco, Hauck gibi markalara yoğunlaştım ama çift yönden de vazgeçebilirim yeter ki hafif, dayanıklı ve sırt kısmı tam yatan olsun.. Bebeğim 2 aylık .. Alacağımız rahat çıkmazsa, 2 ayrı araba almak istemiyorum bir kere alalım tam olsun.. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM KAFAM ÇOK KARIŞTI :44:

canım baston araba almanı tavsiye ederim şimdiki aklım olsa kesinlikle onu alırdım bizim arabamız çok ağır hantal oyüzden pişman oldum aldığıma marka bilemem ama baston araba iyidir

ben chicco trio living aldım en önem verdiğim şey çift yönlü olmasıydı kızım kış bebeği port bebeyi kış soğuklarında ve gittiğim yerlerde yatak olarak kullandım ama çok uzun süre kullanılmıyor şuan ana kucağını kullanıyorum aynı zamanda oto koltuğu evden çıkarken ona koyuyorum gittiğimiz yerde iskelete yerleştirip geziyoruz hiç indir bindir derdi olmuyor çok memnunum neredeyse 7 aylık oldu halada sığıyor

Chicco almıştım ben. Cokda memnunum ama çok ağır. Evim 3. Katda ve indirip çıkarmak zor oluyor diye baston puset aldım babyhope marka. Joker bebede mac larenler var su ara indirimde. Tavsiye ederim ama tam yatiyormuydu hatırlamıyorum. Sen genede bir bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…