deneyimli anneler yogurt vermelimiyim?

elif_love

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
60
0
herkese merhaba birsey sormak istiyorum.benim kızım 4 ayı bitti 5.ayından ün almaya basladı.sütü yetmediği için mamaya basladım hem emzirip hem de mama veriyorum.sizce şimdi yogurt vermelimiyim???

Evet Verebilirsin Ama Evde Yapacaksin Buda çok Zor Tutmuyor.bebeğin Ilk Başta Reddecek Büyük Ihtimalle Benim Oğlum öle Yapti.ama şimdi 14 Aylik Bir Kase Yiyor çorbasinin Yada Yemeğinin Yaninda.

Evet Verebilirsin Ama Evde Yapacaksin Buda çok Zor Tutmuyor.bebeğin Ilk Başta Reddecek Büyük Ihtimalle Benim Oğlum öle Yapti.ama şimdi 14 Aylik Bir Kase Yiyor çorbasinin Yada Yemeğinin Yaninda.

Gizem arkadaşımız söylemiş zaten verebilirsin ama öyle doyuncaya kadar verme, alıştıra alıştıra önceleri 1 tatlı kaşığı kadar ver. Sonra yavaş yavaş artır.Elma püreside verebilirsin, bayılıyor veletleryerimseniben

Aslında düzenli olarak beslenme uzmanına gitseniz, hangi ayda neler vermeniz gerektiğini size detaylı olarak açıklar.

Gizem arkadaşımız söylemiş zaten verebilirsin ama öyle doyuncaya kadar verme, alıştıra alıştıra önceleri 1 tatlı kaşığı kadar ver. Sonra yavaş yavaş artır.Elma püreside verebilirsin, bayılıyor veletleryerimseniben

Aslında düzenli olarak beslenme uzmanına gitseniz, hangi ayda neler vermeniz gerektiğini size detaylı olarak açıklar.

bu pazartesi doktoruma gidceğim olmazsa onu da sorayım tesekkürler....

ben anne değilim ama kursa gıdıyorum (çocuk gelişimi ile ilgili)verebılırsın,günlük yapılan yoğurtlardan az mıktarlarda deneyerek verebılırsın.

elma püresini yemedi benim oğlan.
arkadaşlar siz hangi vitamini kullanıyorsunuz.
ben değiştirdim vitaminini vimince aldım.
bitene kadar bunu kullanıcam.
bu bitincede balık yağını önerdi doktor.
dönüşümlü kullan dedi.

elma püresini yemedi benim oğlan.
arkadaşlar siz hangi vitamini kullanıyorsunuz.
ben değiştirdim vitaminini vimince aldım.
bitene kadar bunu kullanıcam.
bu bitincede balık yağını önerdi doktor.
dönüşümlü kullan dedi.

benim kızım 4 aylık dogdugundan beri devit-3 kullanıyorum ben...

X