• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Deneyimli anneler,öğretmenler lütfen yardım :(

nagieymen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
6.577
328
163
Bursa
merhaba,
bu sabah o kadar moralim bozuk ki hala ağlayasım var :43:7 aylıkken işe başladım ilk 2 ay bakıcı baktı,9 aylık olduğunda olmadı ayırdık yolları mecburen babannesi baktı ama bu hafta başında 2,5 yaşındaki oğlumu kreşe verdim (mecburen) başlarda iyiydi günler ilerledikçe hırçınlığı arttı :( babannesine bırakırken kreşe gittiği zamanın 2 katı ağlıyodu şimdi daha az ağlıyo buraya kadar ok ağlar susar dedim ki öğretmeni daha köşeyi dönmeden susuyo diyo :(
gelelim sorunuma akşamları eve gelince o kadar hırçın ki herşeyini kendi yapan uslu,uyumlu çocuk gitti yerine herşeyi ağlayarak yaptıran hiçbişeyden memnun olmayan bir çocuk geldi :50: sakinliğimizi koruyarak bağırmadan üstesinden gelmeye çalışıyoruz ama hiçbişey onu memnun etmiyo tabiki ilk bir hafta 15 gün bu gibi tepkiler bekliyoduk da bizim ki biraz fazla oldu sanırım :( ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen bir akıl verin :43:
bu sabah ağlamasına içim gitti o ağladı ben ağladım anlatıyorum kaçmıyorum işe gitmeliyim para kazanmalıyım vs ama yok yok yok öğretmeni anneye çok düşkün bu iyi değil diyo iyide ben bana düşkün olsun diye ekstra bişey yapmadım ki sadece iş dışındaki tüm zamanımı oğlumla kaliteli geçirmeye çalıştım mizacı bu sanırım ne olur yardım edin okul öncesi öğretmeni arkadaşlarım nasıl davranmalıyım

cnm öncelikle inşallah biran önce atlatırsınız bugünleri .... bekarım pek bilgim yok ama hani onu kreşe götürürken bugün ağlamazsan şöyle yapacağız bak bende üzülüyorum falan desen acaba hiç mi işe yaramıyor küçük çocuk hiç büyürmedim ama konunu okuyunca inşallah geçer hemen dedim

cnm öncelikle inşallah biran önce atlatırsınız bugünleri .... bekarım pek bilgim yok ama hani onu kreşe götürürken bugün ağlamazsan şöyle yapacağız bak bende üzülüyorum falan desen acaba hiç mi işe yaramıyor küçük çocuk hiç büyürmedim ama konunu okuyunca inşallah geçer hemen dedim

tşk ederim umarım atlatırız benim derdim sabahları ağlaması değil normalde de ağlıyodu anne gitme işe gitme pantolonu çıkar pijama giy diye :50: genel bir huy değişimi var ben ondan endişeliyim :(
birde bildiğim kadarıyla sürekli bişeyler vaad etmem doğru değil gerçekleri anlatmalıymışım :44:

tşk ederim umarım atlatırız benim derdim sabahları ağlaması değil normalde de ağlıyodu anne gitme işe gitme pantolonu çıkar pijama giy diye :50: genel bir huy değişimi var ben ondan endişeliyim :(
birde bildiğim kadarıyla sürekli bişeyler vaad etmem doğru değil gerçekleri anlatmalıymışım :44:

eğitim ortamında çocuk bırebır içinde bulunduğu sure içerısınde arkadaşlarının ıyı ya da kotu huylarından alır..huy değişimi bu nedenledır..
yapacağınız en guzel şey tek başınıza halletmek yerıne öğretmenle çözüm aramak..

ilk olarak sınıfta ıletışımde bulunduğu arkadaşı tespıt etmek..yaşı küçükte olsa arkadaşlarındanda sosyal yonden huylar edınıyor çocuklarımız..eğer arkadaşından edindıyse buna yonelık çalışmalara başlarsınız..

Merhaba. Bir cocugun Krese basladiginda huy degistirmesi gayet normaldir. Bagzi cocuklarda iyi bagzilarindaysa kötü huylar baslar.
Cocugunuzun her istedigini yapmasina veya size yaptirmasina izin vermeyin, sayet böyle bi durum varsa (memnun edemiyoruz dediniz ya) elindekinin o ankinin kiymetini ögrenmesi lazim..
Diger Arkadasinda dedigi gibi, kresde edindigi Arkadaslarida üzerinde büyük etki yaratmistir! Cocugunuzda onu örnek alip onun gibi olmaya calisiyor belliki...
Ana okulu ögretmeniyle bu durumu hakkinda konustunuzmu? Bence onada Durumu aciklayin ve cocugunuzun kimlerle arkadaslik ettigini ögrenin.

tşk ederim arkadaşlar cumartesi günü çğretmeniyle grştüm ortak kararlar aldık inş herşey daha iyi olur

inşallah canım..

önemlı olan kararlılığını çocuğuna hıssettırmen ve eşinle ortak yurutmen..

bol şans:16:

Back