• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deneyimli anneler lütfen

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
kızlar merhaba 6 haftalık hamileym ve evimde duramıyorm yeni yaptırdğm için kapılar parkeler hersey kokuyor cok hassas oldum en kolay bu donemı sızce nasıl atlatabılırm öğüre böğüre içim çıktı artık :(

acaba sirkeli suyla silmek işe yarar mı, denediniz mi. bebek mobilyasını aldığım yerdeki kadın söylemişti mobilya gelince sirkeli suyla silmemi. aklıma başka bişi gelmedi, bu havada nasıl olur bilmiyorum ama tabi bi de bol bol havalandırmak :44:

acaba sirkeli suyla silmek işe yarar mı, denediniz mi. bebek mobilyasını aldığım yerdeki kadın söylemişti mobilya gelince sirkeli suyla silmemi. aklıma başka bişi gelmedi, bu havada nasıl olur bilmiyorum ama tabi bi de bol bol havalandırmak :44:

çok tskkr ederm cevbn ıcın ztn acık brkıp kaynwalıdeme geldm neyapaym ıcım çıkıyo duramıyorum gidince sirkeyide deneyeyim ozaman

kızlar merhaba 6 haftalık hamileym ve evimde duramıyorm yeni yaptırdğm için kapılar parkeler hersey kokuyor cok hassas oldum en kolay bu donemı sızce nasıl atlatabılırm öğüre böğüre içim çıktı artık :(

bende öyleydim sabun deterjan herşey kokardı ama geçti.sende maske al eczaneden onu tak zor durumda kalmazsın evi havalandır sirke iyi fikit

Back