Çocuk Hastalıkları deneyimli anneler bakarmısınız :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
C

cemilesultan

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi cemilesultan
mrb arkadaşlar ya çok sıkkın canım 1 aylık yiğenimde dizanteri ve bronşit başlangıcı varmış dün doktora gittiler ilaç falan yazmış ilaçların yanınıda yapmamız gereken başka bişey varmı sizinde çoçuğunuzun başına geldimi acil cvplarınızı bekliyorum :KK43::çok üzgünüm:senağlama şimdiden tsk ederim :KK43:(

canım öncelikle çok geçmiş olsun ama geçer üzme kendini hemen hemen her bebek atlatır bunu çok küçük olmasından sebep anne sütü hepsinden yararlıdır arasıra c vitamini ve koruması açısından ıhlamur (birkaç çay kaşığı)verebilirsiniz hiç bir sakıncası yok tabii bol bol da su

canım öncelikle çok geçmiş olsun ama geçer üzme kendini hemen hemen her bebek atlatır bunu çok küçük olmasından sebep anne sütü hepsinden yararlıdır arasıra c vitamini ve koruması açısından ıhlamur (birkaç çay kaşığı)verebilirsiniz hiç bir sakıncası yok tabii bol bol da su

ÇOK TSK EDERİM FİKİRLERİNİ PAYLŞATIĞIN İÇİN İNŞ HEMEN GEÇER İLAÇ KULLANIYORLAR ŞİMDİLİK KARDEŞİM HAMİLEYKEN ÇOK BUZ YEMİŞTİ ACABA ONUNDA ETKİSİMİ OLDU BEBEĞE :sm_confused: OKADAR YAMA DEMİŞTİK DİNLEMEDİ :)

Arkadaşım benim oğlum da geçirmişti ama 1,5 yasındaydı?
Bol sıvı alımı cok öenmliydi.Benimkisi eline gecirdiğini ağzına atıyordu bu yüzden oldu.
Gecmiş olsun,kullandığı kap kacak iyi yıkanmalı,bol sıvı,ve düzenli ilaçla geciyor üzülme:)

canım en iyi ilaç anne sütğ..birde bronşit için tavsiyem buhar makinaları varya onlardan alın...zaten bu tür hastalıkların en iyi tedavisi buhar...özellikle kaloriferli evlerde oturanlar içim kışında çok gerekli oluyor

Gecmiş Olsun
Benim Kizda Hasta:sm_confused:

X