Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar deneyimlerimi sizlerle paylasmak istedim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

papatya_4407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
663
592
30
Oncelikle kizlar sac yapimdan bassedeyim saclarim kivircik sert dolasik ve cansız yapıdaydı.boya islemlerinden sonrada tuhaf görünüyordu uclari catal catal oluyordu.elidorun hemen hemen her sampuanini denedim ama en cok biotinli disi yeşil olani begendim ve grcekten de saci uzatiyor.glisin sari ve siyah dışı olanini kullandim sarisi berbat saci dahada dolandiriyodu siyahi ise tam tersi yumusak yapiyodu.elsevin disi siyah arganlisini kullandim pek fayda etmwdi ve en son dove denemeye karar verdim ve muhtesem.sampuani bile sacima yumusaklik veriyo ayni sekilde sac kremi ve bakim maskesini de kullandim saclarim ipek gibi oluyo.dustan sonra ise elidorun belirgin bukleleri icin olanini kullaniyodum ama o da tahta gibi yapiyodu daha sonra glisin sari sivo sac kremini aldim ve sacima iyi geliyo ve kokusuda muhtesem.elsevenin şu yaglarondan kullandim kirik saclar icin olani o da sacima ayri bi parlaklik verdi.simdide dus sonraso elsevin mucizevi çiçeklerden toplanmis olan kremini kullaniyorum ve saclarim daha da guzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…