- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi Melek feyza
-
Canm bu maydanoz ve süt buharini bende yapıcam bir ay önce laporoskopi ameliyatı oldum bugün de adet oldum ne zamn yapayım bi fikrin varmıBu senin vücudunun tepkisine bağlı tatlım. Mesela benim iltihap durumum olduğunda bir kere maydonoz ve süt buharına oturdum 2gune söktü. Hamileym idrar yolu enfeksiyonu geçirdim 2 gün bol su ve idrara çıkma ile atlattım. Benim ilaca karşı da tepkim çok erken oluyor. Denemekte fayda var kullanıpta faydasını görmeyen daha duymadım.
Oldu canım daha önce de belirtmiştim. Benim çok düzensiz zaten iki ayda bir oluyorum.Siz hic 1 ay filan olmadiginiz oldumu?
Öbur ayi beklicem artik. Belki bu ay yumurtam catlamamistirOldu canım daha önce de belirtmiştim. Benim çok düzensiz zaten iki ayda bir oluyorum.
Ama ben daha 20 yasindayim. Iliskiye girdikce insanin hormonlari degisirmi
siz hangi ilacı kullanmıştınız?
3 ay olmadım. Polikistik over çıktı. Bi arkadaşım 6 ay olmadı hipofiz bezıyle ilgili problem cıktı. 1 hafta hastanede yattı. Bi doktora gorunsenız?Bana hemen sökebilen birsey lazimm. Sizde de 1 ay olmadiginiz.oldumum test yaptim negagif cikti. Anlamdm
Polikistik over ne acaba?3 ay olmadım. Polikistik over çıktı. Bi arkadaşım 6 ay olmadı hipofiz bezıyle ilgili problem cıktı. 1 hafta hastanede yattı. Bi doktora gorunsenız?
Polikistik over ne acaba?k3 ay olmadım. Polikistik over çıktı. Bi arkadaşım 6 ay olmadı hipofiz bezıyle ilgili problem cıktı. 1 hafta hastanede yattı. Bi doktora gorunsenız?
Karnin filanvagriyomuyduu olmadiginda?Polikistik over ne acaba?
Ben hiç adet sancısı çekmedim. Yumurtalıgında birden fazla kistler oluyor küçük küçük. Aslında onlar senin catlamayan yumurtaların. Ve adet göremiyorsun. Her ay düzensizdı benim.Polikistik over ne acaba?k
Karnin filanvagriyomuyduu olmadiginda?
Bende gidicem artik doktora. Cok garip ama karnim agriyo olmuyorum. Testte tek cizgi cikti hamile degilimdir dimiBen hiç adet sancısı çekmedim. Yumurtalıgında birden fazla kistler oluyor küçük küçük. Aslında onlar senin catlamayan yumurtaların. Ve adet göremiyorsun. Her ay düzensizdı benim.
Ben adetten sonra yaptım canım yumurtlama günüme kdr. Ne hikmetse o ay hamile kaldım:)Canm bu maydanoz ve süt buharini bende yapıcam bir ay önce laporoskopi ameliyatı oldum bugün de adet oldum ne zamn yapayım bi fikrin varmı
Ay maşallah ya :) bende adet bitincemi yapayım kaç gün yapcam saati önemlimi tarif edermisin :)Ben adetten sonra yaptım canım yumurtlama günüme kdr. Ne hikmetse o ay hamile kaldım:)
Ben daha 20 yasindayim. Ve 1 ay adet olmadiginiz oldumu? Kist filan mi vardir. Hep duzenlidir benim.adetimAy maşallah ya :) bende adet bitincemi yapayım kaç gün yapcam saati önemlimi tarif edermisin :)
Bende 25 yaşındayım cnm hiç gecikmez benim adetim de günü gününe en fazla bir iki gün oda nadir. Kist vardı yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı o yüzden olmuyodu tüp bebek yaptırdım tutmadı ameliyat oldum bir ay önce dünde adet oldum gene süt buharini yapayım dedim iltihap var demişti doktr oyuzdenBen daha 20 yasindayim. Ve 1 ay adet olmadiginiz oldumu? Kist filan mi vardir. Hep duzenlidir benim.adetim
Öbür ayımı bekliyim yoksa gidiyim mi doktora. Mesela gecen ay 33. Gunde oldum. 28 gunde 1 olurum normalde baktim bu ay 28. Gunde olmadim dedim heralde 33. Gunde olucm yine olmadim nisanliyim iliskiye giriyoruz nisanlimla ama test yaptim.dun kendim tek cizgi cikti. Ama karnim agriyo adet olucm diyorum olmuyorum. Acaba ada cayi filan ictim civan percemi filan gecen ayda ictim. Gecikti diye buyuzden midir acaba anlamadm ben korkuyrmda.Bende 25 yaşındayım cnm hiç gecikmez benim adetim de günü gününe en fazla bir iki gün oda nadir. Kist vardı yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı o yüzden olmuyodu tüp bebek yaptırdım tutmadı ameliyat oldum bir ay önce dünde adet oldum gene süt buharini yapayım dedim iltihap var demişti doktr oyuzden
Gecen senede 1 ay olmamistim acaba yeniden mi boyle oldu anlamadim. Ama gecen ayda gecikti ama.oldum bu sefer niye boyle oldu yaÖbür ayımı bekliyim yoksa gidiyim mi doktora. Mesela gecen ay 33. Gunde oldum. 28 gunde 1 olurum normalde baktim bu ay 28. Gunde olmadim dedim heralde 33. Gunde olucm yine olmadim nisanliyim iliskiye giriyoruz nisanlimla ama test yaptim.dun kendim tek cizgi cikti. Ama karnim agriyo adet olucm diyorum olmuyorum. Acaba ada cayi filan ictim civan percemi filan gecen ayda ictim. Gecikti diye buyuzden midir acaba anlamadm ben korkuyrmda.
Ben seni evlisin çocuk istiyon saniyodum burdaki herkes öyle çünkü . Korkuyorsan test yaptır ozamanÖbür ayımı bekliyim yoksa gidiyim mi doktora. Mesela gecen ay 33. Gunde oldum. 28 gunde 1 olurum normalde baktim bu ay 28. Gunde olmadim dedim heralde 33. Gunde olucm yine olmadim nisanliyim iliskiye giriyoruz nisanlimla ama test yaptim.dun kendim tek cizgi cikti. Ama karnim agriyo adet olucm diyorum olmuyorum. Acaba ada cayi filan ictim civan percemi filan gecen ayda ictim. Gecikti diye buyuzden midir acaba anlamadm ben korkuyrmda.
Yaptrdm tek cizgi cikti anlamadm ya kafayi yicem karnim agriyo ama benim adetim gelmiyo ama. OffBen seni evlisin çocuk istiyon saniyodum burdaki herkes öyle çünkü . Korkuyorsan test yaptır ozaman
Evli degilimm yok. Nisanliyim ben. Ama iliskiye giriyorum yanii.. yukarda dedigim gbi belkide duzeni degisicrk oyuzdrn bu ay olmadim belki olabilir mi kizlarYaptirdim
Yaptrdm tek cizgi cikti anlamadm ya kafayi yicem karnim agriyo ama benim adetim gelmiyo ama. Offnapicam kizlar belkide ayin basinda olucam bu ay olmicm belkide artik ayin 1 inde olucm belkide bilmiyrm ya. Hicmi basiniza boyle bisey gelmedi
O kadar gecıkmeye tek çizgi mümkün değil canım. Kaç gundu?Bende gidicem artik doktora. Cok garip ama karnim agriyo olmuyorum. Testte tek cizgi cikti hamile degilimdir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?