Deneyeneler soğan kürü

ben iki şey için kullanıyorum.15 gün kullandım bıraktım 15 gün de testere dişli aslan pencesi kullandım.ploraktin hormonumu 30 dan 12 ye düşürdü.8 kilo verdim yediklerime de dikkat ettim ama.bebek istiyorum ondan.simdi de doktora gittim miyom um varmış :) 3 hafta sonra randevum var bakalım ne kadar küçülecek :)
Canım Rabbim şifa versin çok gecmis olsun. Güzel haberler getir :)

Kızlar ben 14 gündür içiyorum yarın son günüm içmeye başladıktan 4-5 gün sonra iki gün süren sarımsı akıntım oldu iltihap çözüldü sanırım

Canm ben ilk ictigimde hamile kalmistim ikinci icmemde de 15 veya 16.gunde adet oldugumu hatirliyorum ve simdide iciyorum bugun son gunum ve hala karnm felaket agriyo sende belirtiler varmi

Kızlar ben 14 gündür içiyorum yarın son günüm içmeye başladıktan 4-5 gün sonra iki gün süren sarımsı akıntım oldu iltihap çözüldü sanırım
Bendende geldi canm bi gun geldi sadce ama bende asiri karin agrisi var sende de oldumu

Ay konu sahibi değilim ama nasıl yapiliyor
Ben adetin 4.gunu basladim bir bucuk su bardagi suyu kaynatiyorum daha sonra kaynayan suyun icine beyaz sogani 4 e bolup 5 dakika agzi kapali sekilde kaynatiyorum ilik olarak iciyorum ve cok faydasini gordum en guzelide insani rahim kanserinden koruyomus cok guzel birsey bu insallah sana da iyi gelir

HANIMLAR MERHABA BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM BUGÜN 14. GÜNÜM SABAH KALKTIĞIMDA ALTIMI ISLATMIŞIM ŞOK OLDUM. BENDE BUNU SOĞAN KÜRÜNE BAĞLADIM ACABA BÖYLE BİR SORUNU OLAN VAR MI. KENDİ KENDİME ACABA DİYORUM İDRAR YOLLARIM FALAN MI GEVŞEDİ YADA NE BİLEYİM ARTIK ÇOK UTANIYORUM.

Back