Deneyeneler soğan kürü

Bu senin vücudunun tepkisine bağlı tatlım. Mesela benim iltihap durumum olduğunda bir kere maydonoz ve süt buharına oturdum 2gune söktü. Hamileym idrar yolu enfeksiyonu geçirdim 2 gün bol su ve idrara çıkma ile atlattım. Benim ilaca karşı da tepkim çok erken oluyor. Denemekte fayda var kullanıpta faydasını görmeyen daha duymadım.
Canm bu maydanoz ve süt buharini bende yapıcam bir ay önce laporoskopi ameliyatı oldum bugün de adet oldum ne zamn yapayım bi fikrin varmı

siz hangi ilacı kullanmıştınız?

Benim yumurtalıklarımda küçük kistler vardı, prolaktinim ve testosteronum yüksekti. Birkaç ilaç kullandım, testosteron için primolut n kullandım ve o düşürdü benimkini, prolaktin için başka bir ilaç kullandım ama onu hatırlayamadım şimdi

Ben hiç adet sancısı çekmedim. Yumurtalıgında birden fazla kistler oluyor küçük küçük. Aslında onlar senin catlamayan yumurtaların. Ve adet göremiyorsun. Her ay düzensizdı benim.
Bende gidicem artik doktora. Cok garip ama karnim agriyo olmuyorum. Testte tek cizgi cikti hamile degilimdir dimi

Ben daha 20 yasindayim. Ve 1 ay adet olmadiginiz oldumu? Kist filan mi vardir. Hep duzenlidir benim.adetim
Bende 25 yaşındayım cnm hiç gecikmez benim adetim de günü gününe en fazla bir iki gün oda nadir. Kist vardı yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı o yüzden olmuyodu tüp bebek yaptırdım tutmadı ameliyat oldum bir ay önce dünde adet oldum gene süt buharini yapayım dedim iltihap var demişti doktr oyuzden

Bende 25 yaşındayım cnm hiç gecikmez benim adetim de günü gününe en fazla bir iki gün oda nadir. Kist vardı yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı o yüzden olmuyodu tüp bebek yaptırdım tutmadı ameliyat oldum bir ay önce dünde adet oldum gene süt buharini yapayım dedim iltihap var demişti doktr oyuzden
Öbür ayımı bekliyim yoksa gidiyim mi doktora. Mesela gecen ay 33. Gunde oldum. 28 gunde 1 olurum normalde baktim bu ay 28. Gunde olmadim dedim heralde 33. Gunde olucm yine olmadim nisanliyim iliskiye giriyoruz nisanlimla ama test yaptim.dun kendim tek cizgi cikti. Ama karnim agriyo adet olucm diyorum olmuyorum. Acaba ada cayi filan ictim civan percemi filan gecen ayda ictim. Gecikti diye buyuzden midir acaba anlamadm ben korkuyrmda.

Öbür ayımı bekliyim yoksa gidiyim mi doktora. Mesela gecen ay 33. Gunde oldum. 28 gunde 1 olurum normalde baktim bu ay 28. Gunde olmadim dedim heralde 33. Gunde olucm yine olmadim nisanliyim iliskiye giriyoruz nisanlimla ama test yaptim.dun kendim tek cizgi cikti. Ama karnim agriyo adet olucm diyorum olmuyorum. Acaba ada cayi filan ictim civan percemi filan gecen ayda ictim. Gecikti diye buyuzden midir acaba anlamadm ben korkuyrmda.
Gecen senede 1 ay olmamistim acaba yeniden mi boyle oldu anlamadim. Ama gecen ayda gecikti ama.oldum bu sefer niye boyle oldu ya

Ben seni evlisin çocuk istiyon saniyodum burdaki herkes öyle çünkü . Korkuyorsan test yaptır ozaman

Yaptirdim
Ben seni evlisin çocuk istiyon saniyodum burdaki herkes öyle çünkü . Korkuyorsan test yaptır ozaman
Yaptrdm tek cizgi cikti anlamadm ya kafayi yicem karnim agriyo ama benim adetim gelmiyo ama. Off:( napicam kizlar belkide ayin basinda olucam bu ay olmicm belkide artik ayin 1 inde olucm belkide bilmiyrm ya. Hicmi basiniza boyle bisey gelmedi

Yaptirdim

Yaptrdm tek cizgi cikti anlamadm ya kafayi yicem karnim agriyo ama benim adetim gelmiyo ama. Off:KK43: napicam kizlar belkide ayin basinda olucam bu ay olmicm belkide artik ayin 1 inde olucm belkide bilmiyrm ya. Hicmi basiniza boyle bisey gelmedi
Evli degilimm yok. Nisanliyim ben. Ama iliskiye giriyorum yanii.. yukarda dedigim gbi belkide duzeni degisicrk oyuzdrn bu ay olmadim belki olabilir mi kizlar

Back