Deneyeneler soğan kürü

Deneyip adeti daha da duzensizlesen bir ben varimdir sanirim.Iltihabi fazlasiyla soktu ama adet duzenimi daha da bozdu.

Deneyip adeti daha da duzensizlesen bir ben varimdir sanirim.Iltihabi fazlasiyla soktu ama adet duzenimi daha da bozdu.
Benimde malesef duzene giren adetimi bozmustu o ay adet olmadim kasimda yapmisti teee subatta adet olabildim sokturucu kullandigim halde olamiuordum

Benimde malesef duzene giren adetimi bozmustu o ay adet olmadim kasimda yapmisti teee subatta adet olabildim sokturucu kullandigim halde olamiuordum

Aynen.Pisman oldum tam da seneler sonra ilk defa 5 ay 30-35 gunde bir oluyodum.Sonrasi boyle oldu.Salak gibi kullandim.Ama tabi cok faydasini goren de var.

Aynen.Pisman oldum tam da seneler sonra ilk defa 5 ay 30-35 gunde bir oluyodum.Sonrasi boyle oldu.Salak gibi kullandim.Ama tabi cok faydasini goren de var.
Aynen herkesin bunyesi farkli malesef ben sonradan progestanda fayda buldum adetimi duzenledi ne klomen ne tarlusal hic bisi ise yaramiyordu

Kafayi yicem bende. Bilmiyorum. Gecen ayda gec oldum buayda olmadim
Hep mi düzensiz oluyorsunuz yoksa sadece bu ay mı? Benim genel olarak düzensiz iki ayda bir oluyorum nadiren düzenli oluyor benim. Bu yüzden de kist oluşuyor. Benim adetim zaten düzensiz o yüzden denemekten zarar gelmez ama adeti hemen söktüreceğini sanmıyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi Civanperçemi çayının iyi bi adet söktürücü olduğunu duydum bende. Ama bilinçli kullanmak gerekiyormuş fazlası tehlikeliymiş.

Aynen herkesin bunyesi farkli malesef ben sonradan progestanda fayda buldum adetimi duzenledi ne klomen ne tarlusal hic bisi ise yaramiyordu

Tarlusal ictim 5 damla geldi.Kafayi yiyordum erken menapoza mi girdim diye.Progestan aklimda bulunsun.Doktor kontrolunde soylerse alayim.

Sadece 2 aydir boyleyim ama bu ay baya gecikti. Civanpercemini ictim ama sökmedi ada cayini denicem simdi bide. Belki iyi gelir aslinda onuda iciyorum ama nafile. Belki bu ay olmam hic. Gecen senede basima boyle birsey gelmisti karnm agrimisti ama adet olmamistim. Yilda bir iki kez gecikmeler olabiliyormus. Ama anlamadm bende. Napicam bilmiyrm obur ayimi beklicm yani

Ben hiç faydasını görmedim. Onu yapayım diye ilaç kullanmadım, ama keşke daha erken kullansaymışım ilacı. İlaç hemen düzenledi adetimi.

Hic duzensiz olmazdi ama. Karnim agriyo ama olmuyorum niye ama ya kafayi yemek uzereyim suan

Bence hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. Hasta olamadığım zaman ben çok sinirli agresif oldum ve boşuna gerildim. Acaba hasta mıyım erken menopoza mı girdim diye düşündüm. Ama hiç stres yapılacak bir şey değilmiş çok şükür, iyi bir doktora gidin. Hayatınızda iniş çıkışlar olmuş olabilir, stres vs yaşadıysanız belki hormonlarınıza tesir etmiştir. Doktor gerekeni yapar merak etmeyin

Ama ben daha 20 yasindayim. Iliskiye girdikce insanin hormonlari degisirmi

Kesinlikle kullanmayin. Herkeste olumlu etkiyi gostermiyor. Normalde 28 gunde bir adet olurdum. 2015 ekim-kasim ayi gibi sogan kuru yaptim ve 42-43 gunde bir adet olmaya basladim. Doktora gittim ilac verdi duzenim anca oturdu. Ayrica prolaktin yuksekligi olan arkadaslar asla kullanmasin. Benim prolaktinimi de yukseltti. Sogan kuruyle ilgili konum var ordan bakabilirsiniz. Bi arkadasin da adet duzeni bozulmustu bu kür yuzunden

Icemedim cok kotuydu tadi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…