- 20 Ocak 2008
- 15.150
- 31.842
- 1.123
- Konu Sahibi Melek feyza
-
Kafayi yicem bende. Bilmiyorum. Gecen ayda gec oldum buayda olmadimDeneyip adeti daha da duzensizlesen bir ben varimdir sanirim.Iltihabi fazlasiyla soktu ama adet duzenimi daha da bozdu.
Benimde malesef duzene giren adetimi bozmustu o ay adet olmadim kasimda yapmisti teee subatta adet olabildim sokturucu kullandigim halde olamiuordumDeneyip adeti daha da duzensizlesen bir ben varimdir sanirim.Iltihabi fazlasiyla soktu ama adet duzenimi daha da bozdu.
Benimde malesef duzene giren adetimi bozmustu o ay adet olmadim kasimda yapmisti teee subatta adet olabildim sokturucu kullandigim halde olamiuordum
Aynen herkesin bunyesi farkli malesef ben sonradan progestanda fayda buldum adetimi duzenledi ne klomen ne tarlusal hic bisi ise yaramiyorduAynen.Pisman oldum tam da seneler sonra ilk defa 5 ay 30-35 gunde bir oluyodum.Sonrasi boyle oldu.Salak gibi kullandim.Ama tabi cok faydasini goren de var.
Hep mi düzensiz oluyorsunuz yoksa sadece bu ay mı? Benim genel olarak düzensiz iki ayda bir oluyorum nadiren düzenli oluyor benim. Bu yüzden de kist oluşuyor. Benim adetim zaten düzensiz o yüzden denemekten zarar gelmez ama adeti hemen söktüreceğini sanmıyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi Civanperçemi çayının iyi bi adet söktürücü olduğunu duydum bende. Ama bilinçli kullanmak gerekiyormuş fazlası tehlikeliymiş.Kafayi yicem bende. Bilmiyorum. Gecen ayda gec oldum buayda olmadim
Aynen herkesin bunyesi farkli malesef ben sonradan progestanda fayda buldum adetimi duzenledi ne klomen ne tarlusal hic bisi ise yaramiyordu
Sadece 2 aydir boyleyim ama bu ay baya gecikti. Civanpercemini ictim ama sökmediHep mi düzensiz oluyorsunuz yoksa sadece bu ay mı? Benim genel olarak düzensiz iki ayda bir oluyorum nadiren düzenli oluyor benim. Bu yüzden de kist oluşuyor. Benim adetim zaten düzensiz o yüzden denemekten zarar gelmez ama adeti hemen söktüreceğini sanmıyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi Civanperçemi çayının iyi bi adet söktürücü olduğunu duydum bende. Ama bilinçli kullanmak gerekiyormuş fazlası tehlikeliymiş.
Hic duzensiz olmazdi ama. Karnim agriyo ama olmuyorum niye ama yaBen hiç faydasını görmedim. Onu yapayım diye ilaç kullanmadım, ama keşke daha erken kullansaymışım ilacı. İlaç hemen düzenledi adetimi.
Hic duzensiz olmazdi ama. Karnim agriyo ama olmuyorum niye ama yakafayi yemek uzereyim suan
Ama ben daha 20 yasindayim. Iliskiye girdikce insanin hormonlari degisirmiBence hiç vakit kaybetmeden doktora gidin. Hasta olamadığım zaman ben çok sinirli agresif oldum ve boşuna gerildim. Acaba hasta mıyım erken menopoza mı girdim diye düşündüm. Ama hiç stres yapılacak bir şey değilmiş çok şükür, iyi bir doktora gidin. Hayatınızda iniş çıkışlar olmuş olabilir, stres vs yaşadıysanız belki hormonlarınıza tesir etmiştir. Doktor gerekeni yapar merak etmeyin
Napim simdi peki. Ada cayi icicem simdiAra sıra olabilecek durumlar. Çok takıldıysanız ve rahatsız oluyorsanız en iyisi doktora görünmek.
Icemedim cok kotuydu tadi zatenKesinlikle kullanmayin. Herkeste olumlu etkiyi gostermiyor. Normalde 28 gunde bir adet olurdum. 2015 ekim-kasim ayi gibi sogan kuru yaptim ve 42-43 gunde bir adet olmaya basladim. Doktora gittim ilac verdi duzenim anca oturdu. Ayrica prolaktin yuksekligi olan arkadaslar asla kullanmasin. Benim prolaktinimi de yukseltti. Sogan kuruyle ilgili konum var ordan bakabilirsiniz. Bi arkadasin da adet duzeni bozulmustu bu kür yuzunden
Ada çayı için yine iyidir. Ama siz bence doktora gidin tahlil falan yapsınlar ilaç verirler belki kısa sürede gelir.Napim simdi peki. Ada cayi icicem simdi
siz hangi ilacı kullanmıştınız?Ben hiç faydasını görmedim. Onu yapayım diye ilaç kullanmadım, ama keşke daha erken kullansaymışım ilacı. İlaç hemen düzenledi adetimi.
Siz hic 1 ay filan olmadiginiz oldumu?Ada çayı için yine iyidir. Ama siz bence doktora gidin tahlil falan yapsınlar ilaç verirler belki kısa sürede gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?