- 22 Temmuz 2016
- 163
- 15
- 98
- Konu Sahibi Melek feyza
Soğan kürü gercekten adet söktürüyo mu?ve kac gunde etkisini gösterir? Yardim deneyenler??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aninda soker mi peki?Sadece adet değil iltihap söktürücü olarak da güzel bir kür. Kokusunu sevemedim ama deneyen tanıdıklarım çok memnun
Bu senin vücudunun tepkisine bağlı tatlım. Mesela benim iltihap durumum olduğunda bir kere maydonoz ve süt buharına oturdum 2gune söktü. Hamileym idrar yolu enfeksiyonu geçirdim 2 gün bol su ve idrara çıkma ile atlattım. Benim ilaca karşı da tepkim çok erken oluyor. Denemekte fayda var kullanıpta faydasını görmeyen daha duymadım.Aninda soker mi peki?
Sogani kaynatiyosun ve iciyosun. Bu kadar ama bende emin olmak istiyorm.Ay konu sahibi değilim ama nasıl yapiliyor
Denicem bakalim. Kullananlar nasil kullanmis peki. Ben internettn arastirdim amaBu senin vücudunun tepkisine bağlı tatlım. Mesela benim iltihap durumum olduğunda bir kere maydonoz ve süt buharına oturdum 2gune söktü. Hamileym idrar yolu enfeksiyonu geçirdim 2 gün bol su ve idrara çıkma ile atlattım. Benim ilaca karşı da tepkim çok erken oluyor. Denemekte fayda var kullanıpta faydasını görmeyen daha duymadım.
Ben tam bilmiyorum. Burda araştırırsan konuları vardır. Sadece kabuğu ile kaynatılması gerektiği ve ılık içilmesi gerektiğini biliyorum.Denicem bakalim. Kullananlar nasil kullanmis peki. Ben internettn arastirdim ama
Işe yaradimi peki?Ben denedim ama ilk içtiğim an ölüyorum sandım nasıl bir koku o
Ben ilk içtiğim an bıraktım ki çok feci tadiIşe yaradimi peki?
Adet sökmek icin mi?Ben bugün başladım soğan kürüne. 1.5 su bardağı kaynamış suyun içine 1 tane orta boy, kahverengi kabuklu soğanı kabuklarını soyarak ve dörde bölerek atıyorsunuz ve kaynattığınız kabın üzerini kapatarak 5 dakika kaynatıyorsunuz. Sonra süzüyorsunuz. Ilıktan sıcak olacak şekilde içiyorsunuz. Bu şekilde sabah akşam aç karınla ya da kahvaltı ve akşam yemeğinden 1 saat sonra taze olarak yapıp tüketmeniz gerekiyor. İlk gün olduğundan sanırım benim midemi çok rahatsız etti umarım devam edebilirim.
Merhaba Can'ım sogan kurunun iltihabı soktuğunu adeti düzene koyduğuna emin kendim yaptım çok fayda gordumSoğan kürü gercekten adet söktürüyo mu?ve kac gunde etkisini gösterir? Yardim deneyenler??
Adetim gecikti suan. Karnim agriyo ama olamiyorum. Hemen sokermi. Hic duzensiz degildi benimMerhaba Can'ım sogan kurunun iltihabı soktuğunu adeti düzene koyduğuna emin kendim yaptım çok fayda gordum
Yumurtalık kistini eritmek amacıyla başladım ben. Belki içtikçe alışırım. 1 saat sonra tekrar içeceğim bakalım artık. Ama sabahkinin yarısını anca içebildim onu da zorla burnumu kapatarak. Yarısını dökmek zorunda kaldım midem almadı gerçekten tadından öte kokusu çok rahatsız edici. Soğan kürünün pek çok şeye faydası varmış. Adet söktürücü arıyorsanız çörek otu çok iyi geliyormuş diye duydum. Soğan küründen sonra onu da deneyeceğim.Adet sökmek icin mi?
Bana hemen sökebilen birsey lazimm. Sizde de 1 ay olmadiginiz.oldumum test yaptim negagif cikti. AnlamdmYumurtalık kistini eritmek amacıyla başladım ben. Belki içtikçe alışırım. 1 saat sonra tekrar içeceğim bakalım artık. Ama sabahkinin yarısını anca içebildim onu da zorla burnumu kapatarak. Yarısını dökmek zorunda kaldım midem almadı gerçekten tadından öte kokusu çok rahatsız edici. Soğan kürünün pek çok şeye faydası varmış. Adet söktürücü arıyorsanız çörek otu çok iyi geliyormuş diye duydum. Soğan küründen sonra onu da deneyeceğim.
Hayit tohumunubyada adet sokturccek bitkiler deneyinBana hemen sökebilen birsey lazimm. Sizde de 1 ay olmadiginiz.oldumum test yaptim negagif cikti. Anlamdm