• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama deney 2 resimli

saolun kızlar yav. şimdiye kadar neden farketmemişim ki bu rengi. burada sangs'ın konularından birinde görmüştüm bronz kahveyi. o da kumralla karıştırmış. hiç tereddüt etmeden aldım boyaları. sangs teşekkür ederim arkadaşım...

cnm harikasın gerçekten..emeğine azmine ve de hedefe bu kadar planlı ve bilimsel ulaşmaya çalışmana bayıldım ...renge gelice çok güzel bence..parlaklığı süper bir de bu kadar açıcı ve boyamaya nasıl bu kadar doğal dalgalı ve sağlıklı görünüyorlar anlamadım...ben bu yaz açıcı denedim bir de röfle derken iyice yaktım şimdi yanıklarımı temizlemekle uğraşıyorum dalgası ve parlaklığı kayboldu...sürekli azar azar kestiriyorım..çok şanslısın ama yine de artık biraz dinlen ve açma emi cnm bir daha...güzelim saçlar mahvolmasın

canım açıcıyı uygulama aşamasında da boyama aşamasında da boyaya şampuan ve çam terebentin yağı koydum. şampuan girince gerçekten de hem saçlara uygulaması kolay oluyor, hem birden değil yavaş yavaş açıor hem de yıpratmıyor. çam terebentin de saçı besliyor. zaten ben şapuanıma da karıştırdım çam terebentini. hem dökülmeyi önlüyor hem de parlaklık kazandırıyor, saçı besliyor. tavsiye ederim. belki bu yüzden yıpranmadı. saçlarım röfle yaptırdığım zamanlarda hiç taranmazdı. şimdi tüm saçımı açmama rağmen böyle bir sorun yaşamadım

birdaha saç açmaya tövbe.... büyük konuşmayım ama artık saçlarıda istediğim rengi yakaladım...

bende bronz kahve boyuyurum kızıllık cok oluyor bıdahakıne kullu kumralla bronz kahve karıstıracam nasıl olr sızce kullu kırarmı kızıllıgı

bende bronz kahve boyuyurum kızıllık cok oluyor bıdahakıne kullu kumralla bronz kahve karıstıracam nasıl olr sızce kullu kırarmı kızıllıgı

canım bildiğim kadarıyla küllüyle lızıl içeren renkler birbirinin etkisini yok eder. sonuçta tuhaf bir renk çıkmasın. ben yaptığım deneyde kumralla karıştırıldığında bronz kahvenin kızılı daha az durdu. sen de kumralla az miktarda bronz kahveyi karıştırabilirsin

benım renkte aynı boyle ama kumralla karıstırdıgınla pek fark yok gıbı hangı kuralla karıstırdın

canım palettenin 7 numarası. sadece kumral yazıyor kutuda. resimde pek anlaşılmamış ama bronz kahvenin kızıllığını hafif kırdı.

Back