Saç Rengi ve Saç Boyama deney 2 resimli

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kızlar bir tutam saçım vardı ben de onun üstünde renk denemesi yaptım. daha önce de yapmıştım bu yüzden deney2 dedim.
neyse sizlere sorum şu: saçlarım şu anda açıcıyla turuncu tonlarında açılmış durumda. resme göre sizce bronz kahveyi tek başına mı boyayım yoksa kumralla karıştırayım mı? sadece kumral istemiyorum. yeşilimsi bir renk oldu çünkü...

Son düzenleyen: Moderatör:
yazılar çok okunmamış. en solda açma işleminden sonraki renk yazıyor. onun yanında soldaki rengin üstüne sadece palette bronz kahveye boyalı hali yazıyor. onun yanında palette bronz kahveyle kumral karışımı yazıyor. en sağda ise sadece kumral boyalı hali yazıyor.

resim neden küçültülmüş hale çıkıyorsa... sinir oldum.

kumralla bronz kahve karışımının sadece bronz kahve boyamasından farkı bronz kahveye göre daha az kızıllık olması.

işte resim küçük çıkmış lanet olası... daha büyük nasıl koyarız bilmem

bir daha deneyim bu nasıl çıkıcak acaba...

ben sadece palette bronz kahve tonunu beğendim canım kumralla karışımı da pek farketmemiş sanki

canım ben bronz kahveyı kumralla karıstırıp kullandım sarı balyajlı sacımın ustune.kesınlıkle tavsıye ederım cok guzel olmustu herkes soruyodu ne renk dıye

kumralsız daha kırmızımsı canım olmazsa boya tüm saçıma yetsin diye kuraldan sadece yarım tüp mü koysam... neyse bu saç ta bir ara kahkül kesmiştim o zamandan kalma ve yakında saçlar elimde kalabilir. devamlı bu saçta deneme yapıyorum çünkü:) saçlarımın dayanıklılığını ölçme bakımından iyi oluyor... var mıdır benim gibi manyağı

önce çikolata kahveyken pilatin yaptım bu saça sonra kızıl kahve, ardından koyu kestane, sonra açıcıyla açtım tekrar. sonra şarap kızılı boyadım sonra tekrar açıcıyla açtım ve şimdi bu renklere boyadım. saçlar hala yanmadı:) bayaa dayanıklıymış saçlarım:) zaten buna güvenerek açıcı uyguladım. yoksa cesaret edemezdim...

saçların sanırım kalın telli bu kadar dayanıklı olduğuna göre

alemsin walla ama güzel bi deney olmuş kaydirigubbakcemile3renk konusuna gelirsek sade bronz kahve derim

kızlar palette bronz kahvenin tamamıyla kumralın yarısını karıştırdım ve boyadım. işta sonuç: (bu arada açma işleminden önce saçlarım koyu kestanenin biraz akmışıydı)

bu foto flaşlı çekim

bu da flaşsız çekim

nasıl olmuş? yıpranma yok değil mi? çünkü açıcının da boyanın da içine biraz şampuan ve çam terebentin yağı ekledim. tavsiye ederim. aynı zamanda bakım oldu.

saol canımcım. istediğim doğal kahveye kavuştum sonunda... kumral boya bitince sadece bronz kahveyle devam etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…