Birde börek yarışmasına katıldı oda farklıydıEveet kurabiye kaplumbağalar yapmıştı @Chocolita yaratıcı idi baya
Bu kek barbie bebek mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde börek yarışmasına katıldı oda farklıydıEveet kurabiye kaplumbağalar yapmıştı @Chocolita yaratıcı idi baya
Gitar ve orkestra diyorumEveet kurabiye kaplumbağalar yapmıştı @Chocolita yaratıcı idi baya
Belki size normal gelir bana farklı geldiKundakta kek mi
Sen kaşar peynirden yaptığı örüklü kızı görmüş müydün?Eveet kurabiye kaplumbağalar yapmıştı @Chocolita yaratıcı idi baya
Ohaaa sahne ışıkları altında kek sahneye cikiyoKek normal sunum orjinal
Dua et de bize de farklı gelsin yoksaaaa...Belki size normal gelir bana farklı geldi
Ama kek normal tabaktaydı
DeğilHeh bu kız gitar seviyoo, orkestra kurmustur
İşte seni bu yüzden seviyorum
Kazen bey onaylasa da catlamasak meraktanKek normal sunum orjinal
Kek hareket ediyor benim kafamdaHayal dünyam su an harıl harıl çalışıyor
Tariflerle oynamak gerekiyor kuzumReçetelere baktım. Havuçlu vsli kek ve browni yapmışız sadece diğeri üstü soslu.
Kruvasan da yapmışız, şimdi fark ettim Ratatuy tarifi de var ama kekler yok
NerdaaaaSen kaşar peynirden yaptığı örüklü kızı görmüş müydün?
Ya bölüme heyecan katıyorumDua et de bize de farklı gelsin yoksaaaa...
Valla beklentim çok yükseldi kim onaylıyor kazen mi ulaşalım kazen bey abiye ben uyuyamam bu geceBelki size normal gelir bana farklı geldi
Ama kek normal tabaktaydı
Börek yarışması mıydı neydi Oradaki sunumu da çok tatlıydıNerdaaaa
Onlar sistemden onaylıyor. Konuyu sonra ben onaylıyorumValla beklentim çok yükseldi kim onaylıyor kazen mi ulaşalım kazen bey abiye ben uyuyamam bu gece
Heeeee,tamaaammYa bölüme heyecan katıyorum
Şoka şok şok reklamlardan sonra
Yeni gelin sandalyesinde oturuyo
Kek parçaları konser kalabalığı sanatçıda kek kalıbı sanirim delirdik artikKek hareket ediyor benim kafamda
Nevoş farklı olmasada reklamı iyi olduYa bölüme heyecan katıyorum
Şoka şok şok reklamlardan sonra