Benimle konuşma lütfenAy lütfen başa dönmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimle konuşma lütfenAy lütfen başa dönmeyelim
KesinSen yapmamış olsaydın aklınıza gelirdi yapılma ihtimali
Ya çılgın bir sunumu kim yapmış olabilir nasıl bulamazsınızYaaaaa yirim onları, keşke benim aklına gelseydi ama gelmedi nevos
Ayy sen yapmadin mi kuzuBu sefer de incirli kek mi yapsam napsam Pudra şekerini de Nusret gibi döksem
Amuddan inip geldim. Ay yoruldum.
Bulursan yaparsınBu sefer de incirli kek mi yapsam napsam Pudra şekerini de Nusret gibi döksem
Ben Ne kadarda mutevaziyimYa çılgın bir sunumu kim yapmış olabilir nasıl bulamazsınız
Senden başka kim var. Tarif değil ön planda olanBen Ne kadarda mutevaziyim
Ayy beynim durdu nevos,gidip araştırayım kim bu çılgın arkadaşımSenden başka kim var. Tarif değil ön planda olan
Ben daha kek fotolarıma bakmadım. Şimdi açayım laptopu. Acaba orada mıydı?Ayy sen yapmadin mi kuzu
Ay nevoş aşırı merak ettim ne yapılmış olabilir kiSenden başka kim var. Tarif değil ön planda olan
Evet kukrisimin bi deli tarafi var
Ne zaman ne zamaaAnArkadaşlar çok farklı bir konsept ile bir kek tarifimiz gelecek
Kuzuuu daha gunduz bakicam dedin,bende bekledim haber vercen diye. Unutma hemen bakBen daha kek fotolarıma bakmadım. Şimdi açayım laptopu. Acaba orada mıydı?
Kek kaydıraktan kaymiyorsa salincakta sallanıyordurAy nevoş aşırı merak ettim ne yapılmış olabilir ki
Yok ya onun tarifi klâsiktir
OlmazBenimle konuşma lütfen