Seni niye dövüyyoruz yav
Kategoriyi sevmezsiniz belkiKendimi doverimsana vurmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni niye dövüyyoruz yav
Kategoriyi sevmezsiniz belkiKendimi doverimsana vurmam
Fasille genişliğiKategoriyi sevmezsiniz belki
Pasta harici hepsini severimKategoriyi sevmezsiniz belki
Yoksa burda savaş cikartirdim, olay çıkardıFasille genişliği
Ah be nevosum neden sevmiyorsun, çok zevkli aslinda sonuçlar mi açıklandıAnatomi dersinden nefret ettiğimi söylemiş miydim. Öfff bezdim
Farklı bir markadan indirim bildirimi gelmişti öyle bir dolaşırken bir baktım farklı bir satıcı 150₺ kupon vermiş tişikkürlerAçık göz hayırlı olsun
Mandila,mandibula,fasiyalis.sjdjdjd benim anatomice bu kadar,tabii doğru mu bilmem.Anatomi dersinden nefret ettiğimi söylemiş miydim. Öfff bezdim
Evet açıklandı. Çok Latince kelime var aklımda nasıl tutayımAh be nevosum neden sevmiyorsun, çok zevkli aslinda sonuçlar mi açıklandı
Mandibula doğruMandila,mandibula,fasiyalis.sjdjdjd benim anatomice bu kadar,tabii doğru mu bilmem.
Senin gibi zeki bir kadınEvet açıklandı. Çok Latince kelime var aklımda nasıl tutayım
Ney bu açıklananEvet açıklandı. Çok Latince kelime var aklımda nasıl tutayım
Sorun anatomiden 90 almam nasıl becerdiysemSenin gibi zeki bir kadın
Vize sınavı canımNey bu açıklanan
Çocuk gelişimi mi?Vize sınavı canım
Evet canımÇocuk gelişimi mi?
Anatomi:Ben ne alaka desem?Evet canım
Değil mi ya ne alakam varAnatomi:Ben ne alaka desem?
Benim sağlık lisesine giden arkadaşlarım ağlaya zırlaya ezberliyorlardı ben de onlardan çok kelime öğrenmiştim çünkü beni iskelet olarak kullanıyorlardı.djdjdjdDeğil mi ya ne alakam var
Son iki ünite facia
Milyon tane kelime var.
Sürekli tekrar yapınca ezberlenir. Ama kendi başına çalışınca zor. Neyse vize iyi geldi finalden çakılsamda sorun olmaz herhaldeBenim sağlık lisesine giden arkadaşlarım ağlaya zırlaya ezberliyorlardı ben de onlardan çok kelime öğrenmiştim çünkü beni iskelet olarak kullanıyorlardı.djdjdjd