Oklava ve merdanelerinizi almayı unutmayın7 buçuk 8 e 10 kala burda olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oklava ve merdanelerinizi almayı unutmayın7 buçuk 8 e 10 kala burda olun
Ben kavanoz kullanırım, fakirlikOklava ve merdanelerinizi almayı unutmayın
Ben hazırım. Diğerlerine süyleOklava ve merdanelerinizi almayı unutmayın
İçime doğan bir şey var eğer kalbim temizse çıkar temiz degilse bir şişe domestos içerimOklava ve merdanelerinizi almayı unutmayın
Ana tutuşu bu nerde görsem bilirimBen hazırım. Diğerlerine süyle Eki Görüntüle 3344310
Her eve lazım bir takımAna tutuşu bu nerde görsem bilirim
Domates şişesi hazır mıİçime doğan bir şey var eğer kalbim temizse çıkar temiz degilse bir şişe domestos içerim
Hazır allam sana geliyorum ben okeyimDomates şişesi hazır mı
Nolur nolmazHer eve lazım bir takım
Neymiş kategoriHazır allam sana geliyorum ben okeyim
BaklavakiiNeymiş kategori
Burda söyleyemem nevos sanada gizliNeymiş kategori
Yok o merdane ve oklavayı beni dövmek için kullanacaksınız kimse yanlış anlamasınBaklavakii
Valla bende söylemem kimse sormasın arayan bulurBurda söyleyemem nevos sanada gizli
Seni niye dövüyyoruz yavYok o merdane ve oklavayı beni dövmek için kullanacaksınız kimse yanlış anlamasın
Herkes çalışsın, işimizin başındayızValla bende söylemem kimse sormasın arayan bulur
Kendimi doverimsana vurmamYok o merdane ve oklavayı beni dövmek için kullanacaksınız kimse yanlış anlamasın
Açık göz hayırlı olsunDün akşam sipariş verdiğim ayakkabı 500₺'den 416₺'ye düşmüş siparişi iptal ettim,416₺ olanı aldım.
Koca yürekDün akşam sipariş verdiğim ayakkabı 500₺'den 416₺'ye düşmüş siparişi iptal ettim,416₺ olanı aldım.