- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Lades gibi aklımda aşkoAşko sözleşmemizi unutma lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lades gibi aklımda aşkoAşko sözleşmemizi unutma lütfen
Gizli gizli yarışmaya katılmak için çalışma yapıyorAşko bu kız birilerinin gözüne girmeye çalışıyor benden demesi ama kimin bilmiyorum tam burada işte mikrofonu CIA Nane Limon Kabugu na bırakıyorum o bilir
Kendi gözüme girmeye çalışıyorum sayılır mı?Aşko bu kız birilerinin gözüne girmeye çalışıyor benden demesi ama kimin bilmiyorum tam burada işte mikrofonu CIA Nane Limon Kabugu na bırakıyorum o bilir
Aynen aşkom
Beni kaybettin,beni kahrettin,beni mahvettin...Gizli gizli yarışmaya katılmak için çalışma yapıyor
Yok aşko onu demiyorumLades gibi aklımda aşko
Tabi ki de benimAşko bu kız birilerinin gözüne girmeye çalışıyor benden demesi ama kimin bilmiyorum tam burada işte mikrofonu CIA Nane Limon Kabugu na bırakıyorum o bilir
İstemiyorum dese de oğlan analarına marifetli görünmeye çalışıyor benceAşko bu kız birilerinin gözüne girmeye çalışıyor benden demesi ama kimin bilmiyorum tam burada işte mikrofonu CIA Nane Limon Kabugu na bırakıyorum o bilir
Kazanmış mıydımBeni kaybettin,beni kahrettin,beni mahvettin...
Ben sayarım d a naneli ye yuttura bilir misin bilmemKendi gözüme girmeye çalışıyorum sayılır mı?
Teori 1Gizli gizli yarışmaya katılmak için çalışma yapıyor
Gözlüğe dikkat edinLades gibi aklımda aşko
Kazanabilirdin belki ama dilin her şeyi mafettiKazanmış mıydım
Evde kaldı koca arıyorTeori 1
Hee aynen aşko ben yalnızca mutfakta üfürebiliyorumYok aşko onu demiyorum
Yarışmaya katılan ilk üç dışında kimseyi okuyup üflemek yok. Kurşun dökmek için ayrı çaba gerekiyor
Gözlüğe dikkat edin
Hadi hadi çevirmeKazanabilirdin belki ama dilin her şeyi mafetti
Aşko en az 3 yarışmaya katılmış olması lazım herkesi üflemeHee aynen aşko ben yalnızca mutfakta üfürebiliyorum
Yutar ya noolcekBen sayarım d a naneli ye yuttura bilir misin bilmem
Gözlüğü karıştırma şimdi süt oğlanGözlüğe dikkat edin