- 1 Aralık 2021
- 12.127
- 40.751
- 34
Yerim seni yaCocostar cake. Kaynanamın keki ama benim de sayılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim seni yaCocostar cake. Kaynanamın keki ama benim de sayılır
a evet manevi değeri olanlar hakkında haklısın. ben de senin gibiyim, saklarım. düşününce üzülüyorsun tabi.Bazı şeylerin manevi değeri var.
Ben özel şeyleri saklamayı çok severim. Ne kaldı bilmem çoğu şey çöp oldu.
Çok teşekkür ederim canım öğretmenim, Allah razı olsun yeni atanmış insanları görünce inanılmaz çok mutlu oluyorumAnladım inşallah bu yıl sizin yılınız olur
Ay utandımYerim seni ya
İnşallah canım benima evet manevi değeri olanlar hakkında haklısın. ben de senin gibiyim, saklarım. düşününce üzülüyorsun tabi.
Allah büyüktür, en kısa zamanda eşinle çocuklarınla aynı çatı altında bir araya gelmeyi nasip etsin. eşyalar da yavaş yavaş olur.
Heryer yemyeşill heryer şelaleYa ben Karadenizlileri çok seviyorum çok güzel oralar gerçekten özellikle de Rize
öyle tabi. en önemli şey o zaten ama insan herşeyi elinin altındayken bunun farkında olmuyor.İnşallah canım benim
Eşyada başta çok almayı düşünmüyoruz. Kendi evimiz olur mu, olursa ona göre alırız. Ama mecburen oturma grubu, çocuk odalarını alacağız. Diğerlerini kırıkta olsa idare ederiz. Cidden ailenle bir arada olunca başka bir şeye gerek olmuyormuş
Kesinlikle bilmiyoruzöyle tabi. en önemli şey o zaten ama insan herşeyi elinin altındayken bunun farkında olmuyor.
Çok geçmiş olsun canım benim, havalar inanılmaz soğudu
evet burada da hava zaten çok dengesiz. sabah buz gibi, öğlen sıcak falan. çok dikkat ediyorum ama oldu işte. çoğu kişi hasta. kalabalık ortamlarda maske takıyorum ama yine de olduTam mevsimi birde.
Çok geçmiş olsun canımhastayım çok fena. inşallah çabuk geçer
Geçmiş olsunhastayım çok fena. inşallah çabuk geçer
Çok geçmiş olsunevet burada da hava zaten çok dengesiz. sabah buz gibi, öğlen sıcak falan. çok dikkat ediyorum ama oldu işte. çoğu kişi hasta. kalabalık ortamlarda maske takıyorum ama yine de oldu
Şifa olsunkaç gündür adaçayı -ıhlamur içiyorum. soğuk havalarda en iyisi bir de tabi hasta olunca
Puhahahah buna hazırlıksız yakalandımGeldim geldim
Öyle Aniden üflerimPuhahahah buna hazırlıksız yakalandım