Eşim beni daha çok seviyorÖyle diyorlarSen de kendine benzetmişsin hepsini nasıl becerdiysen
Kızlara özel dua ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim beni daha çok seviyorÖyle diyorlarSen de kendine benzetmişsin hepsini nasıl becerdiysen
Yok canım ben formasyon almadım. Sadece gkgy tarafindan giricem. Sözel bölümleri seviyorum zaten .sıkıntım matematik. Görünürde sadece beş ders var ama bu seferde puanı yükseltmek çok zorFormasyon alıp öğretmenlikten mi hazırlanıyorsunuz peki alan felsefe grubu öğretmenliği mi oluyor? Yoksa düz memurluk kpss için mi hazırlanıyorsunuz?
Ben deprem dönemine kadar dershaneye gittim ondan sonra internetten uzem kanalları var oradan satın aldım. Genel kültür genel yetenek de YouTube benim hocam izledim sonra unutmamak için eğit akademi var orada tarih ve coğrafya hikayelendirmeleri var bi bak istersen canım baya akılda kalıcı olmuştu benim için
Çok sevindim kuzum,ins o gunleride görürüz kısmetseASSOSyal sosyooo sedoşlaaa haziran bebesi olcazz
ikna olmasaydın daha da eklerdimTam otomatik almamana o kadar ikna oldum ki…
depremde evde mi kaldı canım?Benim altınım çoktu ama göremeden gitti
Yok canım evlendiğimiz dönemleri konuşuyoruzdepremde evde mi kaldı canım?
ayyy evet öyle olur genelde. düğünde takılanlar ertesi gün bozdurulup ya düğün-eşya borçları ödenir ya da biraz da aile katkıda bulunursa ev-araba almak içinYok canım evlendiğimiz dönemleri konuşuyoruz
Bizim iki yıl kvlerde kaldı sonra satıp araba almıştık.ayyy evet öyle olur genelde. düğünde takılanlar ertesi gün bozdurulup ya düğün-eşya borçları ödenir ya da biraz da aile katkıda bulunursa ev-araba almak için
Anladım inşallah bu yıl sizin yılınız olurYok canım ben formasyon almadım. Sadece gkgy tarafindan giricem. Sözel bölümleri seviyorum zaten .sıkıntım matematik. Görünürde sadece beş ders var ama bu seferde puanı yükseltmek çok zor
aynen öyle canım. sağlık olsun dediğin gibi hiç birşeyin önemi yok.Bizim iki yıl kvlerde kaldı sonra satıp araba almıştık.
Biz yeni ev almıştık ondan öyle değerli altınım falan yoktu(depremde)
Ama düğünde takılan bir saatim vardı. Eşim birkaç ay sonra bulup getirdi. Sonra burada gelenler arasında kaybedip çok üzüldüm. Sonra neyse buldum. Pili bitmişti saatçiye götürdüm. Saatçi 20 yıldan fazla olmuş evleneli bunlardan artık yok. Olanlar kızlarına bırakıyor dedi. Para değeri ne bilmem ama manevi değeri çok
Bir şeyler geliyor gidiyor. Hiçbir şeyin önemi yok
Bazı şeylerin manevi değeri var.aynen öyle canım. sağlık olsun dediğin gibi hiç birşeyin önemi yok.
Daha güzel anılar ve o anlardan hatıralar biriktireceksin tekrarBazı şeylerin manevi değeri var.
Ben özel şeyleri saklamayı çok severim. Ne kaldı bilmem çoğu şey çöp oldu.
İnşallah canımDaha güzel anılar ve o anlardan hatıralar biriktireceksin tekrar
Annen burada ve seni takip ediyor ona göreNevreste düzelttim hiç dikkat etmemiştim
Beğenmedimi görünce bir şok oldum dedim nooluyo yeaa diye ilk defa kullanmıştım o küfürü ne vardı müdaale etmesenAnnen burada ve seni takip ediyor ona göre
Ağzına biber sürerimBeğenmedimi görünce bir şok oldum dedim nooluyo yeaa diye ilk defa kullanmıştım o küfürü ne vardı müdaale etmesen
Ne yaptın kızBeğenmedimi görünce bir şok oldum dedim nooluyo yeaa diye ilk defa kullanmıştım o küfürü ne vardı müdaale etmesen
KaynANAM duymasınNe yaptın kız
Tamam yaa öffffAğzına biber sürerim