- 21 Kasım 2017
- 27.633
- 121.015
Görürsünüz.Bu dediğine ebem bile inanmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görürsünüz.Bu dediğine ebem bile inanmadı
Fasülye olda gör gününüBen de 10 ay birinci olmam, muaf olurum o kurallardan.
AH nevoss başına geleceklerden habersiz gurbaneeyyyy gurbaney
Sadece o mu kuralBen de 10 ay birinci olmam, muaf olurum o kurallardan.
Yak bütün yemekleri tatlıları ondan sonra beeelki ikinci filan olursunGörürsünüz.
Tarif için yeterli Hindistan cevizi bulunan ev var mıdır ki? Biz her zaman yapmadan önce marketten alırız.Geçen tam mutfağa girdim yapmak için ama yeterli hindistan cevizi bulunmamaktaydı.
Bende varTarif için yeterli Hindistan cevizi bulunan ev var mıdır ki? Biz her zaman yapmadan önce marketten alırız.
Özellikle katılmayayım diye iki ay üst üste birinci olanlarla ilgili kural koymazsın be yapmazsın bunu.Sadece o mu kural
Sen Cizre’desin, senin olabilir.Bende var
Cizre ile ne ilgisi varSen Cizre’desin, senin olabilir.
Dur bakalım bildirim gidince sonuç değişecek belki.Yak bütün yemekleri tatlıları ondan sonra beeelki ikinci filan olursun
Zırt pırt markete gidemezsin, hep toplu alırsın diye yorumladım.Cizre ile ne ilgisi var
Onu 4444 kişiye dedi4 oyum olursa birini sana vericem diyen biri vardı burda gören oldumu
Bir gün yapmak istediğim tariflerin malzemelerini liste yapıp markete gitcem yoksa bu işin oluru yok. Hiçbir şeyin malzemesi tam değil ya bir aydır sufle yapıcam ama asla malzemeleri tamamlayamıyorum.djdhTarif için yeterli Hindistan cevizi bulunan ev var mıdır ki? Biz her zaman yapmadan önce marketten alırız.
Ben kaynanamı tutuyorum.Dur bakalım bildirim gidince sonuç değişecek belki.
O infulısır,o bir yemek gurusu kızım bizim gibi mi? Onda olmayacak da bizde mi olacakZırt pırt markete gidemezsin, hep toplu alırsın diye yorumladım.
Ben onu tutmaktan vazgeçtim, orman meyveliyi tutuyorum. Studio Culinary çekimleri gibi. ordinaryBen kaynanamı tutuyorum.