Sana istediğimi söylerimO zaman ne konuşuyon
![KK59 :KK59: :KK59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK67 :KK67: :KK67:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk67.gif)
![Ukala :ukala: :ukala:](/images/smiley/ukala.gif)
![Süslü :süslü: :süslü:](/images/smiley/süslü.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana istediğimi söylerimO zaman ne konuşuyon
Ayy çok teşekkür ederim gerçektennOylarımı Çikolatalı kek, Tahinli kek, Zebra kek, Susamlı kakaolu keke verdim. Hayırlı olsun![]()
Aslında benim de gönlüm ondan yana ya. Her gördüğümde canım istiyor, şundan ben de yapsam diyorum ama üşeniyorum.
Ben de seni Ibrahimli’de.Margaret Hale seni vatan mahallesinde kistiririm .
Askolettam sen bir süre ölü takliti yapBen de seni Ibrahimli’de.![]()
Yeni kurallar güncelleniyorAskolettam sen bir süre ölü takliti yap![]()
Siz görüşmediniz mi hiç aynı şehirde yaşayıpMargaret Hale seni vatan mahallesinde kistiririm .
AH nevoss başına geleceklerden habersiz gurbaneeyyyy gurbaneyYeni kurallar güncelleniyor![]()
![]()
![]()
Bura da esiyor sorguk ama güneşliİyi akşamlar bu arada, hava karanlık soğuk yağmurlu
![]()
Havada bi şaşırdı bence kuzumBura da esiyor sorguk ama güneşli
Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacakSiz görüşmediniz mi hiç aynı şehirde yaşayıp
Ben de 10 ay birinci olmam, muaf olurum o kurallardan.Yeni kurallar güncelleniyor![]()
![]()
![]()
HofffYeni kurallar güncelleniyor![]()
![]()
![]()
Geçen tam mutfağa girdim yapmak için ama yeterli hindistan cevizi bulunmamaktaydı.Aslında benim de gönlüm ondan yana ya. Her gördüğümde canım istiyor, şundan ben de yapsam diyorum ama üşeniyorum.![]()
Bu dediğine ebem bile inanmadıBen de 10 ay birinci olmam, muaf olurum o kurallardan.![]()
Bura da esiyor sorguk ama güneşli