Hava, temizlik eller yıpranıyor.Sürüyorum ya ben hep sürerim. Geçenlerde hava birden soğudu zavallı elcağızlarımın üstü koyu koyu kabuklanmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava, temizlik eller yıpranıyor.Sürüyorum ya ben hep sürerim. Geçenlerde hava birden soğudu zavallı elcağızlarımın üstü koyu koyu kabuklanmış
İnş çurabın sobada yanarAllah kahretmesin sana da mı demiştim![]()
Amin ya yansın onu hiç sevmiyomİnş çurabın sobada yanar
Sırf bugün soba için köye gidesim var.
O hepimize söz veriyorNevreste nevos bu zerre umut tacirliği yapıyor burada konudan banlarmisin lutfennn
Kalbim çıt, gözyaşım pıt....O hepimize söz veriyor
Duygularımızla oynuyor![]()
Kızım gelecek kategoriye de katıl o zaman da sana veririm. Dedi ve vermedi...Kalbim çıt, gözyaşım pıt....
Kızım gelecek kategoriye de katıl o zaman da sana veririm. Dedi ve vermedi...
Yaa çok teşekkür ederim bebeekHanımefendi bu nedir siz kek yapmamışsınız siz arşa çıkartmışsınız vaziyetiZekta1
Taşımalı olarak servisle geliyorsa öğretmenler haftaiçi yapıyorlardırYok gülüm biz o seviyeye erişemedik
Öğretmenlerin en gıcık olduğu şey hafta sonu veli toplantısı.Hafta sonu genel toplantı olur yani tüm okul içinÖnce müdür vs... Konuşması olabilir. Sonra öğretmenlerle görüşülür. Hafta içi sınıflar bireysel toplantı yapabiliyor.
Adaşına niye vermedinOylarımı Cupcake ,Ananaslı çiçek kek , Zürafa kek, Orman meyveli keke verdimm![]()
![]()
Ne masum bir beddua kızım olsaydı neler derdiİnş çurabın sobada yanar
Benimle de hiç oynamadı
Amanamanaman kızını buralardan uzak tutNe masum bir beddua kızım olsaydı neler derdi![]()
O zaman ne konuşuyonBenimle de hiç oynamadı![]()