Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Sadece bir yanlış anlaşılma oldu aslında, keşke böyle olmasaydı sorun tatlıya bağlandı, kimse uzulmesinburadaki herkes cok kıymetli
Evet benim hic kimseyle problemim yok.
Zaten üyelik ve yarışma konusu yönetici arkadaşımızın vereceği bir karar. (Benle ilgi olan kısmı yani )
Her şekilde saygı duyarım.

Evet benim hic kimseyle problemim yok.
Zaten üyelik ve yarışma konusu yönetici arkadaşımızın vereceği bir karar. (Benle ilgi olan kısmı yani )
Her şekilde saygı duyarım.
Canim benim çok tatlı tatlısın, çok saf kalplisin. Lütfen sadece burada değil diğer sosyal platformlarda da çok dikkat et. Başına istenmedik şeyler gelsin hicbirimiz istemeyiz. Artık insanlar çok kötü ama sen temizsin. Sağlıkla inş evladına kavuşursun, çok mutlu olursun ailenle

Teşekkür ederim tam olarak buydu

Çok sağol .
Teşekkür ediyorum.
Evet genel olarak dikkatli olacağım .

Reactions: Jou
Canım ben burada iki gün boyunca sebebini yazdım.
Benim takıldığım ne biliyor musun!?
Seni örnek vereyim. Bu ay yeni katıldın. Az çok bir hukukumuz, muhabbetimiz oldu. Bunu gelip bu dille sormak bana çok garip geldi.
Arkadaş bana resmen sen kimsin ne amaçla yaptın bunu dedi
Ama biz burada iki gün boyunca konuştuk. Tamam görmedin gel özelden sor veya neden tarifi çekildi sebebini öğrenebilir miyim diyerek sorulabilirdi.
Ben uslüba takıldım. Tabi kişi kendinden sorumludur.

Yani ben safım bunu kabul ediyorum.
Bi hata yaptım ve 10 günlük bi ceza aldım.
Bundan sonra daha dikkat edeceğim ayrıca kimsenin gerilmesini istemem.
Seda bütün forumu birbirine kattın
Bak sana bunu rahatlıkla yazabiliyorum. Yeni geldin ama nazımız, eleştirimizi çekebilecek yapıdasın.
Dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum. Ama biz burada sadece yemek yapmıyoruz, yarışma yapmıyoruz. Ben ortak bir şeyler paylaştığımız düşünüyordum. Ama değilmiş.

Herkeze saygım var.
Sadece kim kime kızgın kırgın küs bilmiyorum. ☺ belki düzelir ya

Margaret gelince der şimdi ben yokken niye

Özelden sorulması kısmına ben de katılıyorum. Ben Seda'nın özelinde de bunu yaptığını düşünmüyorum, y üye olsa da aynısını söylerdi. Herkesin hassas noktası farklı. Bu demek değil ki siz haksızlık yapıyorsunuz ama o ekstra hassas bu konuda sanırım. Ama keşke özelden konuşulsaydı

Herkeze saygım var.
Sadece kim kime kızgın kırgın küs bilmiyorum. ☺ belki düzelir ya
Senden tek ricamız kişisel bilgilerini çok paylaşma, kimseye çok güvenme onun dışında seninle kimse sorun yaşamaz.

Keşke konuya hiç tanımadığımız veya yarışmaya dahil olmayan biri gelip olay çıkarsaydı ya da eleştirseydi.
Birde şey denilmiş. Taraf tutma veya gruplaşma var. Akşam muhabbet yapıldı. Bir kişi yorum yazmadı veya bana destek olmadı. Beğeni bile yapan olmadı.
Gelip konuyu okuyanlar bunu görürse sevinirim. Senin nezlinde bunuda açıklayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…