Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Kimse benim babamın oglu ya da kızı değil ama haksızlık karsısında susmak istemiyorum o bu susar ama ben susmam. Ortada haksızlık yok dersiniz tatlı bir şekilde anlatırsınız ben de tamam derim ama ne var yani bunu yazmamda? Hic bir konusmasın kimse hic mi bir seyi sorgulayamayız?

Yani inanamıyorum buraya art niyetsiz bir sey yazdım bi linç etmediğiniz kaldı. Müneccim değilim arka planda olanları asla bilemem ama bir tatlı dille yazmak zor olmsa gerek. Kaç aydır burda aktif bir sekilde yazısıyoruz bir anda tavır almanızı şaşkınlıkla izliyorum
Ben konuya yazdım iki gün önce sebebini, dün tekrarladım
Burada bostan korkuluğu değilim.
Bir bildiğim vardı yaptım. Bunu daha yumuşak dille yazabilirdiniz.
Ama siz sanki üç aydır burada değilmiş gibi, hiç sohbetimiz yok gibi gelip posta koydunuz.
Açıklama yaptım devam ettiniz.
Ve ben 11 yıldır bu yarışmaları organize ediyorum. Uzun zamandır burada olanlar yarışmacı haklarını nasıl savunduğumu bilirler. Siteden gitmiş, atılmış veya üyelik iptali yapmış biri neden yarışmaya katılsın.

Ben konuya yazdım iki gün önce sebebini dün tekrarladım
Burada bostan korkuluğu değilim.
Bir bildiğim vardı yaptım. Bunu daha yumuşak dille yazabilirdiniz.
Ama siz sanki üç aydır burada değilmiş gibi, hiç sohbetimiz yok gibi gelip posta koydunuz.
Açıklama yaptım devam ettiniz.
Ve ben 11 yıldır bu yarışmaları organize ediyorum. Uzun zamandır burada olanlar yarışmacı haklarını nasıl savunduğumu bilirler. Siteden gitmiş, atılmış veya üyelik iptali yapmış biri neden yarışmaya katılsın.
Farkında mısınız ama cok sert konusan sizsiniz ben gayet açık bir şekilde yazmısım önceki konusmaların tamamını görmedim her detayı aklımda tutamam sadece sormusum bu kadar kimseye posta koydugum yok neden öyle bie sey yapayım allah askına ya kiminle ne zorum olacak?

Farkında mısınız ama cok sert konusan sizsiniz ben gayet açık bir şekilde yazmısım önceki konusmaların tamamını görmedim her detayı aklımda tutamam sadece sormusum bu kadar kimseye posta koydugum yok neden öyle bie sey yapayım allah askına ya kiminle ne zorum olacak?
Bence mesajlarınızı tekrar okuyun.
Seda bile sizin kadar tepki vermedi. Hiç şaşırmadım. Çok naif ve saf bir üye...

Kimse benim babamın oglu ya da kızı değil ama haksızlık karsısında susmak istemiyorum o bu susar ama ben susmam. Ortada haksızlık yok dersiniz tatlı bir şekilde anlatırsınız ben de tamam derim ama ne var yani bunu yazmamda? Hic bir konusmasın kimse hic mi bir seyi sorgulayamayız?
Kime haksızlık yapıldı yahu. Kaç senedir buradayım, haksızlık yapıldığını vs görmedim. Zaten açıklama yapılmış. Haksızlık yapacak en son kişi Nevreste dir. İtham ederken biraz düşünmek izlemek gözlemlemek lazım.
Yarışmacı geri geldi ve olay çözüldü
Bunu arka tarafta yöneticiler konuşmuştur zaten.
Sorgulamak bize düşmez 🤷🏻‍♀️

Kime haksızlık yapıldı yahu. Kaç senedir buradayım, haksızlık yapıldığını vs görmedim. Zaten açıklama yapılmış. Haksızlık yapacak en son kişi Nevreste dir. İtham ederken biraz düşünmek izlemek gözlemlemek lazım.
Yarışmacı geri geldi ve olay çözüldü
Bunu arka tarafta yöneticiler konuşmuştur zaten.
Sorgulamak bize düşmez 🤷🏻‍♀️
Ben gördüğümü söyledim banlıydı kız keki yoktu nasıl dedim silinir bu kadar ya.. şu sevepten diye yazılacakken hemen hiddetle karsılandım

Back