Taraf olacak bir şey yok ki ortada ,sen düşünceni yazmışsın ben de aynı şekil davrandım ve direk seni alıntılayıp cevap verdim ,fikrimi söyledim.Gereksiz, saçma.. anlasıldı tarafınız.. tamamen yanlıs anlasılmısım sanki bir art niyetle yazmısım gibi bu tavrınız banada gereksiz ve saçma
Maalesef. Burda bunca insanız biz niye sorgulamıyoruz değil mi? Herkes emek veriyor iyi veya kötü. Bir yerde durmak lazımBilmeden yargılamak bu kadar kolay işte
Bilmiyorsan sor bilgi verelim.Maalesef. Burda bunca insanız biz niye sorgulamıyoruz değil mi? Herkes emek veriyor iyi veya kötü. Bir yerde durmak lazım
Bu nasıl şaf anlamıs değilim anladım değilsiniz ikidir yazıyorsunuz?Bilmiyorsan sor bilgi verelim.
Bende bostan korkuluğu değilim.
Herkes sınırını bilmeliBilmiyorsan sor bilgi verelim.
Bende bostan korkuluğu değilim.
Beni yaptığım şeyi sorgulamadınız mı?Bu nasıl şaf anlamıs değilim anladım değilsiniz ikidir yazıyorsunuz?
Yahu siz fikrinizi söyleyince birşey olmuyorsa bizim verdiğimiz cevap niye böyle olay oluyor anlamadım.Kimse hakaret falan da etmedi gayet usulünce konuşuyoruz karşılıklıNe diyim ki siz en iyisini bilirsiniz mükemmelsiniz
Ben hiddetlenmişim var mı mesajlarımda kavga, hakaret, aşağılama, küçümseme, dalga geçme...Yahu siz fikrinizi söyleyince birşey olmuyorsa bizim verdiğimiz cevap niye böyle olay oluyor anlamadım.Kimse hakaret falan da etmedi gayet usulünce konuşuyoruz karşılıklı
Hayır tabi ki ,onu demek istedim ben de ,bir de şu var muhabbetten muhabbete dil farkı elbette olacak, şuanda mizah yapılan bir konuyu konuşmuyoruz .Ben hiddetlenmişim var mı mesajlarımda kavga, hakaret, aşağılama, küçümseme, dalga geçme...
Ben yakın olmadığım kişilerle sizli bizli konuşurum. Bu suç mu?
Benim tarzım bu yapacak bir şey yok. Herkes ile aynı muhabbet yapılmıyor.Hayır tabi ki ,onu demek istedim ben de ,bir de şu var muhabbetten muhabbete dil farkı elbette olacak, şuanda mizah yapılan bir konuyu konuşmuyoruz .
Kimse benim babamın oglu ya da kızı değil ama haksızlık karsısında susmak istemiyorum o bu susar ama ben susmam. Ortada haksızlık yok dersiniz tatlı bir şekilde anlatırsınız ben de tamam derim ama ne var yani bunu yazmamda? Hic bir konusmasın kimse hic mi bir seyi sorgulayamayız?
Ben de susmam haksızlık varsa ,ya da direk benim için ters bir durum söz konusu ise .Nevreste ile de her zaman aynı fikirde olamayız.Kimse benim babamın oglu ya da kızı değil ama haksızlık karsısında susmak istemiyorum o bu susar ama ben susmam. Ortada haksızlık yok dersiniz tatlı bir şekilde anlatırsınız ben de tamam derim ama ne var yani bunu yazmamda? Hic bir konusmasın kimse hic mi bir seyi sorgulayamayız?
Olur tabi niye olmasınEllerine sağlık canım
Sağolun canlarOlur tabisi uğraşmadan direk tepsiye koyarsın,ellerine sağlık olsun
Süper o zaman ellerine sağlık olsunSağolun canlaröyle yaptım şimdi peynirli pişiyor
Yani ben safım bunu kabul ediyorum.Bence mesajlarınızı tekrar okuyun.
Seda bile sizin kadar tepki vermedi. Hiç şaşırmadım. Çok naif ve saf bir üye...
Seda hanım ne yaptınız böyle yedi köyü pardon konuyu karıştırdınız,bir geldiniz gittinizYani ben safım bunu kabul ediyorum.
Bi hata yaptım ve 10 günlük bi ceza aldım.
Bundan sonra daha dikkat edeceğim ayrıca kimsenin gerilmesini istemem.
Bilmiyorum .Seda hanım ne yaptınız böyle yedi köyü pardon konuyu karıştırdınız,bir geldiniz gittiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?