Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Senin iyiliğin için diyoruz Seda😕 Buradaki hiç kimsenin seninle kişisel bir problemi yok,bizi yanlış anlama lütfen. Ama altınlarını ve üzerine de ev adresini paylaşman senin için çok tehlikeli bir durumdu. Bende bu yüzden gelmemenin daha hayırlı olacağını düşündüm. Kusura bakma😕

Senin iyiliğin için diyoruz Seda😕 Buradaki hiç kimsenin seninle kişisel bir problemi yok,bizi yanlış anlama lütfen. Ama altınlarını ve üzerine de ev adresini paylaşman senin için çok tehlikeli bir durumdu. Bende bu yüzden gelmemenin daha hayırlı olacağını düşündüm. Kusura bakma😕
Yok sorun değil.
Hormonlardan dolayı duygulanıyorum.
Yapılan yorumlara saygım var.
Bundan sonra oğlumu düşünüyorum.🤰👍🏻 insallah bu 9 ayı sağlıkla atlatırım.

Sıcak gidecekse bekle az bişi daha 45 dk da pişer nasılsa 2 tepsiyi aynı anda pişirsen.
Aynı anda güzel pişmiyor io yüzden geçe kalmayayım sonra diyorum,biri pişince diğerini pişircem çünkü mecbur 👀

Bir de şunu söyleyin patatesliyi gül böreği yaptım şimdi peynirli yapacağım onu tepsi yapsam olur dimi dilim dilim keserim onu da 🤔35 tane çıkarmam gerekiyor çünkü
Olur tabisi uğraşmadan direk tepsiye koyarsın,ellerine sağlık olsun :KK200:

Margaret ın banı ile onunkini bir tutman saçma olmuş. Burda ilk defa yaşanmıyor tarif yapar yapmaz banlanan arkadaşlarımız vardı her ay 😃
Üstüne gidildi gereksiz demişsin kendini bu kadar ifşa eden bir üyeyi uyarmak ile üstüne gidilerek en iyisi yapıldı.Zaman kötü🤷‍♀️
Geri geleceğinin düşünülmemesi de çok normaldi.
Sanki burada devamlı aktifliği süren birinin konusu gitmiş gibi gereksiz bir tepki olmuş seninki.
Bazı şeyler de bırakalım işi bilene kalsın😉
Kaldı ki burada kimse kimsenin hakkını gözetmeyecek kadar duyarsız ve bencil değil.
Gereksiz, saçma.. anlasıldı tarafınız.. tamamen yanlıs anlasılmısım sanki bir art niyetle yazmısım gibi bu tavrınız banada gereksiz ve saçma👎🏼

Back