- 28 Ekim 2022
- 7.163
- 18.566
- 178
- 28
Neden ?Ben pek ceza ile akıllanacağını sanmıyorum o ışığı alamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ?Ben pek ceza ile akıllanacağını sanmıyorum o ışığı alamadım.
Bence de gelmesin ya
Senin iyiliğin için diyoruz Seda
Yok sorun değil.Senin iyiliğin için diyoruz SedaBuradaki hiç kimsenin seninle kişisel bir problemi yok,bizi yanlış anlama lütfen. Ama altınlarını ve üzerine de ev adresini paylaşman senin için çok tehlikeli bir durumdu. Bende bu yüzden gelmemenin daha hayırlı olacağını düşündüm. Kusura bakma
![]()
Tamamen anladım..Yok yönetim gelmiyecek dediği için di ama iptal edilmedi geldiğin için
Hoş geldin
Hoşbulduk... ☺Hoş geldin![]()
Kocam da kocamTiktok'ta izlerizağzına besler kocisini
![]()
Sıcak gidecekse bekle az bişi daha 45 dk da pişer nasılsa 2 tepsiyi aynı anda pişirsen.Beş buçuğa yetişecek iki tepsi börek biri hazır atayım di mi şimdi fırına sizce
Aynı anda güzel pişmiyor io yüzden geçe kalmayayım sonra diyorum,biri pişince diğerini pişircem çünkü mecburSıcak gidecekse bekle az bişi daha 45 dk da pişer nasılsa 2 tepsiyi aynı anda pişirsen.
O zaman pişir bence telaşa girme boşuna,biraz soğuyuncada kesersin rahatlıkla.Aynı anda güzel pişmiyor io yüzden geçe kalmayayım sonra diyorum,biri pişince diğerini pişircem çünkü mecbur![]()
Pişir gitsinBeş buçuğa yetişecek iki tepsi börek biri hazır atayım di mi şimdi fırına sizce
Bence şimdi birini pişirmeye başla acna yetişirAynı anda güzel pişmiyor io yüzden geçe kalmayayım sonra diyorum,biri pişince diğerini pişircem çünkü mecbur![]()
Olur tabi niye olmasınBir de şunu söyleyin patatesliyi gül böreği yaptım şimdi peynirli yapacağım onu tepsi yapsam olur dimi dilim dilim keserim onu da35 tane çıkarmam gerekiyor çünkü
Olur tabisi uğraşmadan direk tepsiye koyarsın,ellerine sağlık olsunBir de şunu söyleyin patatesliyi gül böreği yaptım şimdi peynirli yapacağım onu tepsi yapsam olur dimi dilim dilim keserim onu da35 tane çıkarmam gerekiyor çünkü
Gereksiz, saçma.. anlasıldı tarafınız.. tamamen yanlıs anlasılmısım sanki bir art niyetle yazmısım gibi bu tavrınız banada gereksiz ve saçmaMargaret ın banı ile onunkini bir tutman saçma olmuş. Burda ilk defa yaşanmıyor tarif yapar yapmaz banlanan arkadaşlarımız vardı her ay
Üstüne gidildi gereksiz demişsin kendini bu kadar ifşa eden bir üyeyi uyarmak ile üstüne gidilerek en iyisi yapıldı.Zaman kötü
Geri geleceğinin düşünülmemesi de çok normaldi.
Sanki burada devamlı aktifliği süren birinin konusu gitmiş gibi gereksiz bir tepki olmuş seninki.
Bazı şeyler de bırakalım işi bilene kalsın
Kaldı ki burada kimse kimsenin hakkını gözetmeyecek kadar duyarsız ve bencil değil.