Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ben bi sene oğlumu emzirirken tuttum ramazanda. Bence bu tüm borçları öder.

Ben hamileyken ve emzirirken tuttum ve hamileliğimde tuttuğum en rahat oruç olmuştu.
Sütün olmaz tutma dediler abartmıyorum resmen sütüm arttı ramazanda

Ben hamileyken ve emzirirken tuttum ve hamileliğimde tuttuğum en rahat oruç olmuştu.
Benim de sütüm artmıştı. Azalır korkusu yüzünden diğer günlere göre daha fazla su içiyordum çünkü. Normalde gün içinde hiç aklıma gelmez su içmek. İftarda sahurda boyuna içiyordum. Ama hamileyken cesaret edemedim görmediğim ve gelişimini her gün takip edemediğim için herhalde, gözüm kesmedi.

benimki önden gidiyordu sanırım ondan cesaret aldım. daha komiği renkli ultrasona gideceğim doktor dedi tutma çocuk hareket etmez. Neyse niyetlenmeyeyim eğer hareket etmezse yerim bir şeyler dedim. doktor beni ultrasona aldım dedi niyetli misin evet dedim. yüzüme baktı bu bebek çok hareketli bakamıyorum biraz dinlen öyle alayım seni dedi

Emzirirken bende tutmuştum. Ama hamileliklerimde biraz zor oldu. Oğlumda bayramdan 10 gün önce doğum yapmıştım. Son ay tutamadım. Kızlarda zaten yemek yemiyordum. Suyu azalmıştı yine tutamadım. Ama başlarda tutulur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…