Hesap yapayımTutmadım.
Kocan tutmak zorunda kalırmışNiye yav noolurmuş ki
Sen muhasebecisin borç oruç hesaplayıcısı değil,kendine gel!!!!Hesap yapayım
1.kaç gün sürüyor.
2.Kaç yaşında oldun
3. Kaç yaşındasın
4. Çocuklarda kaç sene tutmadın
KibleyinBu mesajınla banlanmayı hakettin.
Batıl inanç falan mı bu ben daha önce duymamıştımKocan tutmak zorunda kalırmış
Ben bi sene oğlumu emzirirken tuttum ramazanda. Bence bu tüm borçları öder.Hesap yapayım
1.kaç gün sürüyor.
2.Kaç yaşında oldun
3. Kaç yaşındasın
4. Çocuklarda kaç sene tutmadın
Sen beni sevmiyorsun emin oldumKibleyin
Döver bileBen bi sene oğlumu emzirirken tuttum ramazanda. Bence bu tüm borçları öder.
Batıl inanç falan mı bu ben daha önce duymamıştım
Ben bi sene oğlumu emzirirken tuttum ramazanda. Bence bu tüm borçları öder.
Kocam tutsa fena olmazmış amaBen uydurdum az önce
Sen muhasebecisin borç oruç hesaplayıcısı değil,kendine gel!!!!
Allah'ı kandıramam amaOnu öyle kandırabilirsin
Dur benimkini de hesapla. 12 yaşında regl olmaya başladım. Bazen 7 bazen de 8 gün sürüyor. Ay 24'ümden 23 gün aldım demeyi unutmuşumArkadaşlarım bana atıyor ben hesaplıyorum. Her şeyi hesaplama potansiyelim var benim
Benim de sütüm artmıştı. Azalır korkusu yüzünden diğer günlere göre daha fazla su içiyordum çünkü. Normalde gün içinde hiç aklıma gelmez su içmek. İftarda sahurda boyuna içiyordum.Ben hamileyken ve emzirirken tuttum ve hamileliğimde tuttuğum en rahat oruç olmuştu.
Sütün olmaz tutma dediler abartmıyorum resmen sütüm arttı ramazanda
96 günDur benimkini de hesapla. 12 yaşında regl olmaya başladım. Bazen 7 bazen de 8 gün sürüyor. Ay 24'ümden 23 gün aldım demeyi unutmuşum
Benim de sütüm artmıştı. Azalır korkusu yüzünden diğer günlere göre daha fazla su içiyordum çünkü. Normalde gün içinde hiç aklıma gelmez su içmek. İftarda sahurda boyuna içiyordum.Ama hamileyken cesaret edemedim görmediğim ve gelişimini her gün takip edemediğim için herhalde, gözüm kesmedi.
Aaaa çok azmış96 gün
Emzirirken bende tutmuştum. Ama hamileliklerimde biraz zor oldu. Oğlumda bayramdan 10 gün önce doğum yapmıştım. Son ay tutamadım. Kızlarda zaten yemek yemiyordum. Suyu azalmıştı yine tutamadım. Ama başlarda tutulur benceBen hamileyken ve emzirirken tuttum ve hamileliğimde tuttuğum en rahat oruç olmuştu.
Sütün olmaz tutma dediler abartmıyorum resmen sütüm arttı ramazanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?