- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.115
- 548
- 25
Oruç tutmaaaaNiye niyetleniyorsunuz yav
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruç tutmaaaaNiye niyetleniyorsunuz yav
Senden beklemezdik bunu
Hayaller limonlu hayatlar pırasalı nevosBizde ancak tuzlu kek yaparız![]()
Yav niye oruç tutuyorsunuz işte. Özel bir gün de ben mi kaçırdım diyorum.Oruç tutmaaaa
Yok bebiş ramazan ayında regl olduğumuz günleri telafi etmek için.Yav niye oruç tutuyorsunuz işte. Özel bir gün de ben mi kaçırdım diyorum.![]()
Hepiniz bu ara mı telafi ediyorsunuz ya eltim de eltim de niyetliymiş bugün. Ne var bugün diyorum ben de.Yok bebiş ramazan ayında regl olduğumuz günleri telafi etmek için.
Günler kısaldığı için akşam ezanı da erken okunuyor ya onu değerlendiriyoruzHepiniz bu ara mı telafi ediyorsunuz ya eltim de eltim de niyetliymiş bugün. Ne var bugün diyorum ben de.![]()
Bu ara daha kolay oruç tutmak o yüzdenHepiniz bu ara mı telafi ediyorsunuz ya eltim de eltim de niyetliymiş bugün. Ne var bugün diyorum ben de.![]()
Ben de hafta sonu tutma dedim bizimkine. Kahvaltıya çağırayım.Günler kısaldığı için akşam ezanı da erken okunuyor ya onu değerlendiriyoruztabii ben başlayamadım daha ama
Kesin gelmiyecekmiymiş daha doğum hikayesini anlatacakti bebek görmesini deKim yapıyor şimdi limonlu keki![]()
Onu bilememKesin gelmiyecekmiymiş daha doğum hikayesini anlatacakti bebek görmesini de
Kızım valla sana günümüzün Ebu Cehil'i diye boşuna demiyormuşum bensenden korkulur
![]()
Sende amma meraklı çıktınKesin gelmiyecekmiymiş daha doğum hikayesini anlatacakti bebek görmesini de
Kötü niyetleniyoruz lgdjkfjgNiye niyetleniyorsunuz yav
Banlat beni calciiiiiğğğgğ.Bu mesajınla banlanmayı hakettin.![]()
Erkek doğurdu diye altın kemer takılırdı ona kesin.Kesin gelmiyecekmiymiş daha doğum hikayesini anlatacakti bebek görmesini de
Bende niyetlenecektim ama araya reklamlar girdi![]()